Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol vagytok azok a fajta pasik akik szeretik ha szép a barátnőtök, ad magára-jó ruci, smink, haj, köröm, szoli stb-és ezt képesek is vagytok finanszírozni neki illetőleg nem csak képesek hanem meg is teszitek szivesen?
Műkörömmel hogy tudnád már megszerelni a traktort, vagy megfejni a tehenet?
Méghogy minden háztartásbeli munát el tudsz végezni!
"A kérdező kommentje:
Ilyen pasi írjon nekem!Érdekel hogy létezik-e ilyen!!"
Mennyi üzenetet kaptál?Engem ez érdekel!!:D
A szocik és viktorka elintézett minket! :)
Amúgy ha kitartott leszel és mások anyagi erőforrásain élsz akkor majd ne csodálkozz ha a tisztelet is ehhez fog alakulni, és te is csak egy egzotikus kisállat vagy egy költséges hobbi kategóriájába kerülsz!
Ha fizetek érted akkor a tőlem kapott ellentételezés a pénz lesz. Ergo ne várj tőlem mást! Olyasmikre gondolok mint külön figyelem, törődés az érzéseiddel, illetve bármi ilyesmi! Te akkor az alkalmazottam lennél és tulajdonképpen a fizetett szolgám.
Szerintem a férfiaknak jól jön egy ilyen lekasztható nő amikor épp szükség van rá, de szerintem sokkal értékesebb egy önálló és minden tekintetben független nő.
29F
te patany kerdezo, en dolgozok szabadidomben maszekelek, ha kimegyek egy fiuval fizetem a reszem ha ugy van kedvem, allom a mesebeli kulfoldi utazasaimat, ha kell festem a sajat kormom, es mosom a zoknimat es stb.-t es mikor szukseges negykezlab kefelem a szonyeget, es kapalok ha kell...... te ennyire nyomorult vagy, hogy semmihez sem ertsz miert vagy e vilagon? erre valaszolj
32 L
te mivel erdemesz tobbet mint mas ? azt hiszed a ferfi csak azert van, te csinalod, hogy a rendes lanyok mar ne legyen jo hiruk .......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!