Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hol vagytok azok a fajta...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol vagytok azok a fajta pasik akik szeretik ha szép a barátnőtök, ad magára-jó ruci, smink, haj, köröm, szoli stb-és ezt képesek is vagytok finanszírozni neki illetőleg nem csak képesek hanem meg is teszitek szivesen?

Figyelt kérdés
2012. júl. 5. 01:47
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/76 anonim ***** válasza:
50-esnek teljesen igaza van,de sajnos ezt kevesen tudják értelmezni.és ha valaki tudja is értelmezni nem biztos hogy igy tud állni a dolgokhoz...
2012. júl. 5. 20:43
 52/76 anonim ***** válasza:

Műkörömmel hogy tudnád már megszerelni a traktort, vagy megfejni a tehenet?

Méghogy minden háztartásbeli munát el tudsz végezni!

2012. júl. 5. 20:50
 53/76 anonim ***** válasza:

"A kérdező kommentje:

Ilyen pasi írjon nekem!Érdekel hogy létezik-e ilyen!!"

Mennyi üzenetet kaptál?Engem ez érdekel!!:D

2012. júl. 5. 20:53
 54/76 anonim ***** válasza:
39%
KUUUUUUUUUUUURVVVVAAAAAAAAAAAAAAA!
2012. júl. 6. 09:44
 55/76 A kérdező kommentje:
53-as tengernyi ilyen levél érkezett szerencsére akad ilyen pasi!:)
2012. júl. 7. 00:23
 56/76 A kérdező kommentje:
Amúgy meg ez nekem ilyen közvélemény kutatás, nem itt akarok felszedni pasit vagy ilyesmi:P
2012. júl. 7. 00:25
 57/76 anonim ***** válasza:
Hol vagytok azok a fajta nők akik tudtok főzni,szeretitek ha rend van otthon és a söprűt is meg tudjátok fogni?Otthon van egy,csak érdekelne van-e még.
2012. júl. 15. 13:38
 58/76 anonim ***** válasza:

A szocik és viktorka elintézett minket! :)

Amúgy ha kitartott leszel és mások anyagi erőforrásain élsz akkor majd ne csodálkozz ha a tisztelet is ehhez fog alakulni, és te is csak egy egzotikus kisállat vagy egy költséges hobbi kategóriájába kerülsz!

Ha fizetek érted akkor a tőlem kapott ellentételezés a pénz lesz. Ergo ne várj tőlem mást! Olyasmikre gondolok mint külön figyelem, törődés az érzéseiddel, illetve bármi ilyesmi! Te akkor az alkalmazottam lennél és tulajdonképpen a fizetett szolgám.

Szerintem a férfiaknak jól jön egy ilyen lekasztható nő amikor épp szükség van rá, de szerintem sokkal értékesebb egy önálló és minden tekintetben független nő.

29F

2012. júl. 15. 13:43
 59/76 anonim ***** válasza:
mi van valami hülyét keresel magadnak aki öltöztezne meg szponzorálna , te kis senki , inkább menj el dolgozni
2012. júl. 15. 13:47
 60/76 anonim ***** válasza:

te patany kerdezo, en dolgozok szabadidomben maszekelek, ha kimegyek egy fiuval fizetem a reszem ha ugy van kedvem, allom a mesebeli kulfoldi utazasaimat, ha kell festem a sajat kormom, es mosom a zoknimat es stb.-t es mikor szukseges negykezlab kefelem a szonyeget, es kapalok ha kell...... te ennyire nyomorult vagy, hogy semmihez sem ertsz miert vagy e vilagon? erre valaszolj

32 L

te mivel erdemesz tobbet mint mas ? azt hiszed a ferfi csak azert van, te csinalod, hogy a rendes lanyok mar ne legyen jo hiruk .......

2012. júl. 15. 14:14
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!