Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hol vagytok azok a fajta...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol vagytok azok a fajta pasik akik szeretik ha szép a barátnőtök, ad magára-jó ruci, smink, haj, köröm, szoli stb-és ezt képesek is vagytok finanszírozni neki illetőleg nem csak képesek hanem meg is teszitek szivesen?

Figyelt kérdés
2012. júl. 5. 01:47
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/76 anonim ***** válasza:

Már bocsi, hogy ezt mondom, de ezek szerint akkor még te sem láttál vérbeli háztartásbelit. Nézd meg a szülők, nagyszülők mit csináltak. Férf/férfi elment dolgozni 8-10 órát Ha kertes házról van szó, akkor hazaért otthon szöszölt (kert, stb) a feleség/nő elment dolgozni (általában ez volt a jellemző), hazaért és elkezdett főzni/mosni/takarítani. Nem kellett neki sem pénz ezért, se szoli/műköröm/stb, mégis leéltek egymás mellett 50-70 évet. De tudom... ezt csak az őseink csinálták, manapság már egy órányi/kétórányi házimunkáért cserébe kell az 5-10000 forintos műköröm a 8000 forintos ránctalanító, a 15-20000 forintnyi smink, sok ezer forintos szoli bérlet és még sorolhatnám, miközben a férfi napi 8 órát robotol. Aham :) Egyenjogúság...

Ahogyan már egy páran leírták (és én is megteszem): Nem a sminktől/szolitól/műkörömtől lesz egy nő szép, sőt! Ezek a tulajdonságok számomra részben taszítóak is. Legyen természetes minden téren. Ha az utcán sétálunk, akkor nem egy sminkes dobozra akarok büszke lenni, enélkül is lehet bárki ápolt. Természetesen nem azt mondom, hogy néha nem fér bele a műköröm/smink, amit még lehet, hogy fizetnék is, de ezek egy valódi háziasszonynak/háztartást vezetőnek csak sokadlagos dolgok.

A fentiek ellenére kívánom, hogy találj olyat, aki ki tudja majd elégíteni az igényeidet, de ez a valaki biztosan nem én leszek :)

2012. júl. 15. 14:20
 62/76 anonim ***** válasza:

amugy sok sikert kivanok neked, de tudnod kell elore, hogy mindennek ara van, kemenyen rafogsz fizetni, mert meg fog alazni es a kornyezeted meg fog utalni ha neked minden siekrul mert fogjak tudni, hogy egy targy vagy csak, egy mu pi98a akiert bert fizetnek, soha senki nem fog tiszteli

de akkor is sok sikert

32 L

2012. júl. 15. 14:30
 63/76 anonim ***** válasza:

"A nő azért nő, hogy adjon magára" ???

Hát ez kész :D Ezért? Hát nekem más szempontjaim lennének. Nagyon egyszerű vagy.

2012. júl. 15. 14:31
 64/76 anonim ***** válasza:

"A nő azért nő, hogy adjon magára" ???

igen adjon magara, de o maga

miert kelle egy ferfi azert eljen, hogy alakitson egy not

2012. júl. 15. 14:37
 65/76 anonim ***** válasza:
Szerintem jó volt a régi rendszer, amikor ti háztartásbeliek voltatok és a férfi kapott annyit amiből tudta ezt finanszírozni a nőnek...aztán Ti nők, kitaláltátok hogy mennyire rossz nektek, nem viselhettek hivatalt, nem csinálhattok semmit csak a háztartás a dolgotok, mennyire rossz ez...Itt szúrtátok el.
2012. júl. 15. 16:24
 66/76 anonim ***** válasza:
45%

Eléggé vérlázító a kérdés, ez a válaszokból látszik, de ha belegondolunk... Az általános felállás szerint, a férfi felkel 7kor, megeszi a kikészített reggelit, elmegy, dolgozik 8-9 órát (mondjuk az irodában), hazaér 5re, megeszi a kész vacsorát, azt csinál amit akar, alszik.

Tőlünk miket vártok el? Háztartást kell vezetni, gyereket kell nevelni, k.rva jól kell kinézni, ugyanígy 8 órát kell dolgozni, különben kitartott vagy.

Szerintem hogyha már vannak gyerekek, az a minimum hogy a nőnek ne kelljen elmenni dolgozni, és nyugodtan járhasson fodrászhoz, legyen szép körme, bőre stb, tartsa rendben a lakást, nevelje a gyerekeket.

Nekem anyukám nem dolgozik, el sem tudom képzelni milyen az a gyereknek ha mondjuk 6-7 éves és a szüleivel délután 5kor találkozik először. Ki viszi el edzésre? Külön órára? Ki beszélget vele egyáltalán? Aztán csodálkoznak ha neveletlen lesz és egy tárgyból sem kiemelkedő, csak kallódik, csvarog, rosszba keveredik.

Remélem lesz pasi aki igenis hozza a pénzt, mert ez így igazságos.

L21

2012. júl. 23. 17:56
 67/76 anonim ***** válasza:

tehat, te utolso 21 l, mi csajok akik dogozunk es van keresetunk aazt jelenti, hogy alabecsuljuk magunkat es butak vaagyunk meg apolattlanok ,mert dolgozunk, ugye?

32 L

2012. júl. 23. 20:10
 68/76 anonim ***** válasza:
Hű, ezt miből szűrted le?
2012. júl. 24. 13:42
 69/76 anonim ***** válasza:

#66-os az alapján amit írtál úgy tűnik, hogy ha neked lenne gyereked akkor te azért járnál fodrászhoz stb. h szép anyuka legyél és esetleg vinnéd a gyereked is magaddal h lásson világot

mert egy gyereknek nem kell apuka ugye? vagy csak egy nagyon kicsit?

abban egyetértek veled, hogy foglalkozni kell a gyerekkel és addig az anya ne dolgozzon

de biztos attól lesz egy anya jó anya h szép a körme?

szerintem egy anyának a gyereke kéne h legyen a legfontosabb és nem pedig h jól mutasson a gyerek mellett

egy gyerek rengeteg áldozattal jár

szóval szted az lenne a legjobb ha az anyák soha nem dolgoznának és az apák 3 ember helyett dolgoznának

és ha ezt csak úgy tudja megtenni, hogy kimegy külföldre 3 hónapra és csak egy hétvégére tud haza jönni akkor csinálja ezt

mivel a mai társadalomban a gyereknek apára nincs szüksége, de egy olyan pasira igen aki hozza a kis zacskóban a pénzt

de mi van akkor ha az apa meghal?

az élet tud kegyetlen "rendező" is lenni

akkor gyorsan kapkodva elkezdünk x év nem dolgozás után munkát keresni?

mert a jól fizető munka ott van minden sarkon?

és innentől kezdve a gyerek nevelése és a fodrász, a szép köröm már csak másodlagos??

lehet egy lábon is egyensúlyozni, de biztosabb ha több lábon áll az ember

22/f

2012. júl. 25. 22:22
 70/76 anonim ***** válasza:
Sziget fesztivál
2012. aug. 10. 11:17
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!