Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol vagytok azok a fajta pasik akik szeretik ha szép a barátnőtök, ad magára-jó ruci, smink, haj, köröm, szoli stb-és ezt képesek is vagytok finanszírozni neki illetőleg nem csak képesek hanem meg is teszitek szivesen?
Nem horror. csak ezek szerint mások vagyunk. Én nem várok el semmi ilyesmit. HA kapok valamit örülök, de nem elvárás. Tudom h. manapság mennyit kell dolgozni a pénzért.
Most ugye háztartásbeli szeretnél lenni ha jól veszem ki a szavaidból,ami nem baj. De ugye a háztartásbeli csak otthon dolgozik(oké aláírom az sem egyszerű de azért nem szakad bele az ember) és ezek mellet plusz még a párod aki húzza az igát finanszírozzon neked sok mindent?! Na ebben nem érzem az egyenlőséget.
Dolgoztok mind a ketten. Egymás kedvében jártok amikor csal lehet. Segíteni abban amiben tudtok...így egyenlő. Szerintem.
Neked az lenne a legjobb, ha kiköltöznél Amerikába. Ott minden 2. nő háztartásbeli, és ingyenélő. Álom életed lehetne ha ilyen igényeid vannak.
Egy példát had írjak. Sajnos jelenleg munkanélküli vagyok, pasi. Bnőm dolgozik, ezalatt én mosogatok itthon, főzök minden nap (mert szeretek, szívesen csinálom), takarítok. Megteszem, mert nem akarom h a munka után ezekkel is neki kelljen sz*rakodnia. Most akkor mondjam neki h fizessen bele a heti söradagomba, vegyen nekem focira jegyet vagy éppen egy új számítógépet, mert az 1 éves gépem már elavult?:D Mert ennyi erőből én is kérhetném ugyanezt, mert mindent én csinálok itthon.
Amúgy meg mi az h "amíg a pasik csak dolgoznak"? Dolgoztál már életedben? Ha szted abból áll a munka, h 8 óra semmittevés, akkor el vagy tévedve aranyom:) Próbálj meg az erdőn fát pakolni, esetleg megszerelni egy autót, felépíteni egy házat, pakolni egy raktárban és még sorolhatnám. Mindezt potom pénzért. Azt hiszem másképp néznél a munkára. Persze akkor nem lehetne műkörmöd, mert letörne...
Nem bírom az ilyen ingyenélő csajokat, akik azért várják el a pénzt, mert ők házimunkát végeznek... Minden nap takarítasz? Nem... Mennyi a napi mosogatás időben? Max 20 perc. Főzés? Gondolom sok mindent nem tudsz, szal max 1 óra. Mosást a gép a megcsinálja. Akkor mire fel? Dolgozz inkább...
Így van ahogy előttem írták. Nem lehet minden nap 8-9 órát takarítani, főzni stb. Én ma pl felsöpörtem-felmostam a szobákat, lementem a boltba, közbe megy a mosógép, és még gyors összedobok egy ebédet, de ezzel is végzek max fél 11-re.
A kedves kérdező nem a házimunkáért szeretne pénzt kérni, hanem csak úgy általában, mivel nem szeretne dolgozni. Szerencsére ezt nem sok pasi veszi be. Én még egy nőt sem láttam, aki pénzért cserébe végzett volna házimunkát. Azt már bejárónőnek hívják. Ha netán szül egy gyereket, akkor meg plusz pénzt kér, mert már többen vannak a lakásban, vagy h?
Egy ilyen beállítottságú nőt úgy b*szna ki otthonról a férj/élettárs, h csak na.
És nem kell ám kamuzni, valld be nyugodtan h büdös a munka, és ingyenélő akarsz lenni. Nem szeretsz dolgozni. Vannak ilyen emberek. Csak nem minden kapcsolat tart örökké ám. Nyugdíjas korodban meg nem lesz meg a munkaidőd, ezért nem kapsz semmi lóvét, aztán majd nézhetsz. (Bár ha így halad ez az ország, akkor senki sem fog nyugdíjat kapni..)
az oké ha egy nő véletlen kifog egy ilyen pasit és esetleg nincs rászorulva arra hogy neki is dolgozni kelljen.
na de kimondottan ilyen céllal keresni valakit az már szánalmas!:)
Először is kezdeném az életkorommal, 23 éves lány vagyok, és bár érdeklődök és sokat nézelődtem ebben a témában is a neten, nem feltétlenül sorolom be magamat a "plázacicák" közé, talán annyi köt ebbe a kategóriába hogy feltűnő jelenség vagyok (minden ego nélkül:))és szeretek is magammal foglalkozni, de sajnos egyedül nagyon nehéz finanszírozni ezt, mindennel (érts kaja stb..ugyanis jelenleg egyedül lakok de ez hosszú nagyon...+nincsen semmilyen ütős szakmám.)Egyszóval nehéz a mai világban, de én engem talán nem is ez háborít fel , hanem az egyes kommentek , teszemaszt ha egy lány pár dolognak örülne mert egyedül nem megy!!akkor már pénzéhes ribanc, ugyanakkor lehetséges hogy az a lány máshol belefekteti a "munkát" nefeltétlen anyagiakba, dehát azért lássuk be mennyi minden kell egy férfinek a pénzen kívül:) Tehát szerintem annyira igazságtalan ez a világ,
a nőnek dolgozni kell (ne értsd félre én is szivesen dolgozok ha MEGFIZETIK)otthoni munkát ellátni mai napig női feladat!jól nézz ki!!!ugye igy választanak ki külsőleg amit a fantasztikus belsőd majd megtart ergo szorgalmas vagy ágyba konyhába munkába esetleg gyereknevelésbe stb... és akkor jó vagy dehát ki az aki ennek megfelel?pl szép igényes legyél de lehurrognak ha van igényed a nem turkálós v kinai ruhára mert akkor pénzéhes k..rva vagy, érdekes nem?
Jó oké, tudom, hogy válság van, egy keresetből nem lehet megélni még műköröm stb nélkül se (egyébként most sincsen műkörmöm,de igény lenne rá mert ápoltabb, és nem kell kétnaponta újrakenni mivel kb addig tart utánna lepattogzik ami sztem igénytelen,tehát kényelmes egy hónapig kitart)
Azzal is tisztában vagyok amit írtatok hogy nem nyolc órában takarít mos főz stb egy nő, de hidd el hogy munka után nagyon megterhelő azért,úgy hogy csinos is maradj meg az ágyba is álomnő legyél nehogy félrekufircoljon a párod. és nem volt igaza a kedves válaszadónak, mert rengetegféle ételt eltudok készíteni és ez bizony idő, mivel nem vagyok egy kapkodós fajta, nem szeretem ezt a rohanó életmódot.Az én mottóm a jó munkához idő kell, ha így nézem az én átlagos napomat effektíve nem marad idő a szórakozásra csak a "kötelező dolgokra".Ebbe gondoljunk már bele, vannnak olyan kommentelők akiknek van igazság a szavaiban, de az enyéimben is akad, nem kell azt rögtön lehurrogni.Szerintem nagyon rossz irányba változik a világ, szerintetek milyért van ennyi rossz,rossz értékrenddel rendelkező,hiperaktív gyerek ,megmondom a választ: azért mert az anyjuk visszamegy dolgozni!!! kb egy éves koruk után, és a szülők nem tudnak rendesen foglalkozni a gyerekekkel sem.Hol van egy egészséges családmodell manapság??Lehet h provokatív a feltett kérdésem és rosszul van megfogalmazva de azért én nem a plázacicákra gondoltam akik CSAK a külsővel foglalkoznak, hanem egy olyan házastárs/élettársra gondolok aki naprakész minden téren,frissen üdén ,csinosan várja haza a férjet,aki ugye a munkavilágában mozog, és sok más nőt is lát (csinosakat)akikhez képest meg kell felelni továbbra is neki,nem elég az itthoni munka és a fantasztikus belső tulajdonságok NE LEGYÜNK MÁR ENNYI ÁLSZENTEK hanem igenis egy nőnek adnia kell magára kész pont
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!