Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Milyen fajta randimeghívásokat preferáljátok jobban?
Az adott szituációban,ti már ismeritek egymást,de csak amolyan haveri szinten.
Szóval,meliyk a jobb:
1.Amikor a srác konkrétan kimondja,hogy randizzunk. Megkérdezi figyelmesen,hogy van e kedved,meg hogy mihez,és aztán elvisz oda. Virágot ad,tehát a hagyományos randi típus. Ha jól sikerül,hazakísér,puszi a végén...stb.
2.Amikor ő diktálja a tempót,semmit sem kérdez,csak elvisz valahova. Nem kérdezi meg,h van e kedved stb,mert magától értetődőnek gondolja hogy van,nem árulja el azt se,h ez randi,meg azt se,h hova visz. Kicsit titokzatoskodik. Csak simán azt mondja,hogy gyere,aztán max annyit tehetsz,h nem mész. Ebben az esetben nincs kimondva semmi,nem számítjátok hivatalos randinak,de persze rátok van bízva,h mi lesz végül belőle.
Tehát magyarán,ha már ismeritek a fiút,akkor melyik a jobb,ha ki van mondva h ez randi, vagy ha csak szimpla találka. Melyik tetszene jobban,és miért?
Nekem jöhet mind a kettő, mindkettőnek örülök. :)
21L
3as válaszoló:
értem,de azt mégis hogy?
mármint hol van a határ,mi az arany középút?
Nekem az 1. szimpatikusabb.
Bár a 2. is jól hangzik mert szeretem a meglepetéseket meg a titokzatos randikat, nekem mindkettő megfelelne. De a 2. már inkább akkor amikor már jobban ismerem a srácot és tudom hogy megbízhatok benne. :)
Szerintem attól függ, hogy milyen srác kérdezi, meg hogy bejön-e.
Ha nagyon bejön, akkor én hívom el, vagy akár így, akár úgy elhív, én örömmel megyek.
De ha csúnya pasi, akkor akárhogy elhívhat, akkor sem megyek el vele.
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!