Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hol vagytok azok a fajta...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol vagytok azok a fajta pasik akik szeretik ha szép a barátnőtök, ad magára-jó ruci, smink, haj, köröm, szoli stb-és ezt képesek is vagytok finanszírozni neki illetőleg nem csak képesek hanem meg is teszitek szivesen?

Figyelt kérdés
2012. júl. 5. 01:47
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/76 anonim ***** válasza:
Inkább dolgozz, ha a pasidtól szop*sal akarod ezt a pénz !
2012. júl. 5. 11:22
 42/76 A kérdező kommentje:

Figyelj kedves válaszadó a munka és az olyan férfi esetleg aki szivesen költ a barátnőjére nem feltétlenül zárja ki egymást, ugyhogy hadjátok már abba ezt a MENJ DOLGOZNI szlogent,mert elegem van belőle.Itt az a szomorú, hogy a legtöbben elvárjátok hogy mindenben helyt álljunk és egyedül álljuk minden költségünket.Nem véletlenül van ez a sok válás stb..10-20 év robotolás után megunják a nők hogy mindent ők csináljanak.

Szóval újból felteszem a kérdést immár normálisabban!

Hol vannak az olyan férfiak akik nagylelkűek,és szivesen honorálják az olyan hölgyeket akik az élet minden terén maximalisták és megpróbálják a legjobb formájukat nyújtani?

2012. júl. 5. 11:30
 43/76 anonim ***** válasza:
de tényleg más ha van egy párod akivel úgy alakult az életetek hogy ő jól keres és neked nem kell dolgoznod és megkapsz mindent.de az kicsit előnytelen ha kimondottan igy keresel valakit magad mellé!az meg már rajtad múlik hogy miért tartod magad többre másoknál,de ezek ne csak a külsőségek legyenek(márkás ruha,szoli,smink,műköröm,tip-top frizura),mert akármennyire furcsa nagyon sokan nem ezt választanák!és szerintem az sem véletlen hogy az ilyen nőkről mindenkinek az a bizonyos szó jut az eszükbe.te is értelmesnek tűnsz,nem olyan butának mint a legtöbb ilyen kategórában lévő,de te is inkább csak külsőségekről beszélsz...
2012. júl. 5. 11:39
 44/76 anonim ***** válasza:
100%

Nem kötekedésből mondom, de sztem el vagy tévedve. Az egy dolog ha egy pasi néha meglepi a bnőjét/élettársát ajándékkal (mondjuk nem láttam még olyat aki a házimunkáért ajándékokat vett volna). Viszont ezt nem lehet elvárni senkitől. Amúgy meg elég felszínes vagy már bocs. Szted a pasiknál ott kimerül a dolog h műköröm, csini ruha, szoli? Én pl nem szeretem a bnőmön a műkörmöt, mert nekem az nem tetszik. A szoli ugyancsak undorít, mert legyen inkább fehérebb bőrű, vagy napon barnult, de ne az a tipikus sárgás szoli barna. Van ha bnőm kínaiban vásárol ruhát, vagy a turkálóban. Én ezt nem tagadom le, sztem nincs mit szégyellni rajta. Van egy csomó márkás ruhája is, de pl vett olyan Puma, Adidas dolgokat a turiban, amiken nem látszott h használt, és 1000-1500 volt darabja. És hidd el, ha nem mondja nekem h turis, észre se veszem rajta, mert nem a ruhája érdekel. A smink meg egyszerűen taszít, ha 1 kg van egy csajon. Párom a szemét húzza ki ceruzával, aztán kész is.

Összegezve: sminknél csak ceruza, nincs szoli, nincs műköröm, 4-5 havonta jár fodrászhoz. Mégis már 5 éve vagyunk együtt, és még mindig ugyanúgy gerjedek rá mint régen.

Ha szted az a fontos egy pasinak, amiket felsoroltál, akkor eléggé rossz irányban fejlődtél. Tudod nem azért vagyunk együtt vkivel, h mutogassuk h "nézzétek, ez a bomba csaj a bnőm, jól nézzétek meg", hanem azért mert vmilyem tulajdonságáért megszerettük.

Ha én meglátok az utcán egy olyan csajt, aki műkörmös, szolizott, az összes ruhája márkás és drága és ki van kenve mint a frissen vakolt fal, akkor arra azt mondom h pénznyelő, és felszínes. Főleg ahogy a könyékén tartja a kistáskát. A plusz poén már csak a kutya a táskában.

Volt plázacica bnőm is, akkor még úgy gondoltam mekkora szerencsés vagyok h nekem is megadatik 1-2 ilyen csaj. De mind1iknél ugyanazt kellett sajnos levonnom: szexre jó, kapcsolatra nem.

Szóval sztem egyáltalán ne várj el semmit, azért mert házimunkát végzel pl. Ha odaköltözöl egy pasihoz, szted mit fog tenni ha te azt mondod neki h segítsen a ruhában, sminkben stb, mert te házimunkát végzel, és az ágyban is jó vagy. Úgy kib*sz mint macskát szarni. Te laksz nála, és még te várod el h fizessen a házimunkáért? Örülj h ott lakhatsz egyáltalán. Csak egy példa volt.

Tudod egy párkapcsolat a kölcsönösségről szól. Ha a párom dolgozik, megteszek annyit h segítek a házimunkában. Ha fáradt, akkor főzök vmit, mert tudok pasi létemre. Ha mindent ő csinálna, és én basznék segíteni, akkor néha meghívnám egy vacsorára, ebédre, készítenék házilag vmi finomságot, vagy pl kirándulás stb. De sminkre, szolira meg ilyenekre nem adnék neki. Főleg ha még így "követelné" is mint te.

2012. júl. 5. 12:22
 45/76 anonim ***** válasza:
*könyéknél..elírtam
2012. júl. 5. 12:23
 46/76 A kérdező kommentje:

Először is köszönöm azoknak a válaszát akik mélyebb mondanivalóval szóltak hozzá a kérdésemhez illetve válaszoltak!

Elismerem, van sok igazság abban amit írtatok, valóban talán önértékelési problémáim miatt küszködök ilyen butaságokkal, de valahogy jobban érzem magamat a bőrömben, ha mindez "megadatik" amiket kiirtam a kérdésemben, nem úgy kell elképzelni mint ezeket a lányokat a plázában, én ennél sokkal szolidabb vagyok, de vannak bizonyos szükségleteim ami nélkül bizony nem szivesen járok,kelek az utcán.Valószínűleg a rossz partnerkapcsolataim is (tisztelet itt is a kivételnek) rásegítettek erre, hogy vágyjak és törekedjek a tökéletességre.Elnézés kérek attól akit esetleg megbántottam, de szemetszúrt ezen az oldalon is, hogy rengeteg a negatív hozzáállás,szólás az ilyen lányokhoz mint amilyen én is vagyok,egyszóval bántott.A való életben nem vagyok ennyire "követelőzős" de azért vannak elvárásaim egy kapcsolatban.Egyetértek azzal hogy egy kapcsolat ugye addig kapcsolat amíg mind a két fél tesz bele erőfeszítéseket, ha ez egyirányúvá válik akkor már csak élősködésről beszélhetünk.De hangsúlyoztam is hogy nem mindent várok el a férfitől, de azért ez is nonszensz ami a mai világba zajlik, teljesen kifordultak magukból az emberek és megváltoztak a nemek szerepei is ami szerintem nem egészséges, ezen kéne elgondolkoznotok, aki ennyire negatívan állt persze hozzá csak arra gondoltam.Aláírom mégegyszer igen lehet én is elvetem a súlykot de egy nő akkor is azért nő, hogy adjon magára.

Szép jó napot!

2012. júl. 5. 13:17
 47/76 A kérdező kommentje:

ui: igen még annyit tennék hozzá, hogy vannak véleményeim amik elsőre ütközhetnek vagy ellentéteik lehetnek egymáséinak.

Ezt ki is javítanám pl írtam ugye hogy "feltűnő jelenség vagyok"-amiből sokaknak ugye az jöhet le hogy én egy egoista k..va vagyok,pedig ez sajnos koránt sem igy van éppen ellenkezőlleg, önbizalmam az még sincs elegendő pont talán ezzel kompenzálom,illetve nem vagytok nagyképű sem, így illik az a szövegem is hogy önértékelési problémáim akadnak ugyanis gyerekkorom óta kb 8-9 éves korom óta nehezen fogadtam el magam.Mind a két hozzászólásom igy helytálló, de furcsa is egymás mellett olvasni.Nem érzem ettől felszínesnek magam, viszont depressziósnak annál inkább ha ezek a szükségleteim nincsenek kielégítve.

2012. júl. 5. 13:26
 48/76 A kérdező kommentje:
*ellenkezőleg
2012. júl. 5. 13:31
 49/76 A kérdező kommentje:

"(mondjuk nem láttam még olyat aki a házimunkáért ajándékokat vett volna)"

innen is látszik, hogy mennyire nincsen a mai világban ennek a fajta modellnek értéke nem?

NINCSEN értéke mert a házmunkáért ugye nem jár pénz, ez alap dolog, csak annak van már értéke amilyért pénz jár?

A többi meg alap azt nem kell értékelni akár pár jó szóval tökmindegy..akármivel?

2012. júl. 5. 13:53
 50/76 anonim ***** válasza:
100%

azt mondod, hogy jó lenne ha a házimunkáért járna pénz és ezt te a külsődre költenéd

mert, hogy a mosogatást, a főzést, takarítást a nőnek kell végeznie ami fárasztó, időigényes, esetleg koszos, kellemetlen

vigyük ezt tovább

mert ha mondjuk kertes házban laknál, akkor a házimunka nem csak ennyiből állna

le kell vágni a füvet, fel kell aprítani a tuskót, be kell vinni a 20kg-os cementet a melléképületbe mondjuk, kapálni kell stb.

ha te azt várod el/szeretnéd, hogy a te házimunkádért pénzt kapj akkor az előbb említett szintén házimunkáért a pasid is kérhetne tőled pénzt, nem?

mert gondolom ezeket te nem csinálnád meg, mert "nem nőnek való", "túl nehéz", "letörik a körmöm"

de akkor a pasidnak kell megcsinálnia és kérhet tőled pénzt is, ha már te is pénzt vársz el tőle

és közben még ő dolgozna is, ami könnyen lehet stresszes, fárasztó munka is

és mikor haza jönne te mosolyogva azzal fogadnád, hogy édes megcsináltam minden házimunkámat, na most már perkáld öcsém a pénzt

az élet nem igazságos, erre már rájöttem

nehéz megállapítani, hogy lenne 100%-ig igazságos is ez

én úgy gondolom, hogy az lenne a legjobb ha mindkét fél dolgozna, házimunkából férfi a férfi munkát nő a női munkát végezné el elsősorban

és persze besegítenének egymásnak ott ahol tudnak, nem pedig "egy 20-ast kérek, mivel én több házimunkát csináltam mint te"

én azt vettem észre, hogy te csak a külsővel foglalkozol

hogy te legyél szép, a pasi legyen jó és pénzes

de mi van a belsővel? mi folyik ebben a világban?

egyetértek veled rossz irányba halad a világ és nem foglalkoznak a szülők a gyerekekkel megfelelően

egyébként szerintem te rendes lány vagy csak a mai világ rossz hatással van rád

22/f

2012. júl. 5. 19:14
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!