Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiú, ti leszólítanátok egy lányt, ha olyan fajta zenekar pólója lenne rajta, amit ti is szerettek?
Figyelt kérdés
Most kaptam anyukámtól egy zenekaros felsőt. A barátnőmékkel beszélgettünk, hogy vajon ennyi fel tudná-e kelteni egy fiú figyelmét, persze, ha a lány alapból szimpi neki. Igazából amúgy semmi konkrétra nem jutottunk, viszont nagyon kíváncsi vagyok most már. :)2012. jún. 10. 22:01
1/12 anonim válasza:
Ti esetében ragozni kell a fiú szót.
Fiúk lesz belőle.
2/12 anonim válasza:
Zenekarokat spec annyira nem szeretem, de hogyha mondjuk olyan emblémás ami kedvenc focicsapaté, vagy olyan ami az érdeklődési körömbe tartozik, megnézném magamnak az biztos, de nem biztos hogy leszólítanám. Sőt talán nem is valószínű.
4/12 A kérdező kommentje:
első, te nyelvtan náci! tudom, csak matekoztam közben, úgyhogy nézd el nekem kérlek eme késői órában, oké? :D
2012. jún. 10. 22:06
5/12 anonim válasza:
Magyar vagyok, nem náci, de elnézem, mivel én is matekozom :D
6/12 anonim válasza:
én már szerencsére végeztem a matekkal.
Ahhoz , hogy leszólítsalak, kell még pár vonzalmi kapocs.
8/12 anonim válasza:
ha mondjuk rajtam is attól a zenekartól van éppen egy felső akkor igen (ha elég bátor vagyok éppen és érdekel a csaj) jó alap téma lehet és azt a legnehezebb találni...
9/12 ASOT válasza:
ha most csak a zenét nézzük, akkor abban az esetben ha totál a stílusom ellentéte akkor nem érdekel.
de ha tetszik a csaj akkor lesz@rom milyen póló van rajta nem az érdekel :)
10/12 anonim válasza:
Ja persze mindenképp! A személyiségének párezer vonása közül ez a legfontosabb! A többi nem is számít! Nekem az a nagy ő aki olyan zenekarokat szeret mint én!
Remélem a gúnyos ironizáláshoz nem kell használati/értelmezési útmutatót mellékelnem!
29F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!