Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol vagytok azok a fajta pasik akik szeretik ha szép a barátnőtök, ad magára-jó ruci, smink, haj, köröm, szoli stb-és ezt képesek is vagytok finanszírozni neki illetőleg nem csak képesek hanem meg is teszitek szivesen?
Figyelt kérdés
2012. júl. 5. 01:47
1/76 A kérdező kommentje:
Ilyen pasi írjon nekem!Érdekel hogy létezik-e ilyen!!
2012. júl. 5. 01:49
2/76 LynyrdSkynyrd96 válasza:
Kedvesem kint az utcán(ebbe az időbe strandon is) sokat találsz
3/76 anonim válasza:
A BMW-ben.
Amúgy a szépség és a smink, ruci, köröm stb csak nagyon felszínes viszonyban van egymással.
4/76 anonim válasza:
Hajógyárin keress ilyen srácokat.
5/76 anonim válasza:
Sehol, vagyis az elsőfelére oké de a második felére csak a gazdag drogbárók és milliomos üzletemberek maradnak :D
6/76 anonim válasza:
én ilyen vagyok és még sokan mások, de mintha egy picit pénzéhes volnál
7/76 anonim válasza:
Hát téged se az eszedért szeretnek.
Esetleg az alany és állítmány egyeztetéséről hallottál-e már?
8/76 anonim válasza:
A kérdésből látszik, hogy nem vagy szép. Ha alapból szép nő lennél, ruci, smink, köröm, szoli stb. nélkül is, akkor simán találnál magadnak olyan pasit, aki finanszírozna neked bármit.
10/76 LynyrdSkynyrd96 válasza:
10 dolgozik ő csak főállású céda
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!