Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol vagytok azok a fajta pasik akik szeretik ha szép a barátnőtök, ad magára-jó ruci, smink, haj, köröm, szoli stb-és ezt képesek is vagytok finanszírozni neki illetőleg nem csak képesek hanem meg is teszitek szivesen?
Hol vannak az olyan nők akik nem csak pénz éhes k*rvák
(pláza p*csák) akik el takarodnak dolgozni és meg veszik maguknak ami kell és nem azt várják el hogy a pasijuk finanszírozza hogy ők tudjanak villogni :D
véleményem rólad az hogy 1 büdös b*csa vagy :D
ja meg hiába vagy külsőre általad szépnek gondolt ha belsőre meg ilyen érdek sz*rházi vagy XD
és a belső fontosabb mint a külső változhat meg öregedsz belső még ugyan az marad :)
Az ilyen lányok miatt ég a pofám! Menjél napozni..ingyen van! Minek neked műköröm ha háztartásbeli akarsz lenni??! Ezek szerint nem sokat mostál vagy mosogattál eddig? Nem kell felvakolnod az arcod és talán nem kerülne egy vagyonba az sem...
Menj el dolgozni és talán lesz Rucira pénz?
Nem éreznéd attól esetleg jobban magad h. nem vagy eltartott h. nem függsz senkitől? Szépen meg tudod magadnak venni ezeket a dolgokat?
És akkor megfordítanám a kérdésed...Miért mindent a Férfiaktól vártok el?
főként ténylegesen a véleményetekre vagyok kíváncsi, nem bántó megjegyzésekre, aki csak ennyire képes az tartsa magában.
Tényleg ennyire bántó amit kiírtam, hogy ez a reakció rá?
Hol vannak az úriemberek?Vagy azok már nem léteznek 2012ben a válság közepedte?XD
Kedves Nikozia!
Műkörömmel minden háztartásbeli munkát megtudsz csinálni értem ezalatt főzni,mosni,takaritani és még a mosogatás is működik!!!!!Újat mondtam ugye?
Igen kedves kérdező! teljesen újat mondtál..el is vagyok képedve :D
Mellesleg van nekem saját körmöm nem kell mű! de félre értés ne essék..semmi bajom a műkörömmel. De ha szeretnél mert neked tetszik akkor fizesd ki magadnak.
Akkor olyan férfit keress aki nem anyagilag támogat hanem besegít otthon!A kérdés nem jó ezek szerint!"Hol van az a férfi aki szívesen segít a barátnőjének munka után" vagy mit tudom én!
Kedves Nikozia
tényleg ennyire horror-t mondtam?
Ennyire szánalmas az a mai világban ha háztartásbeliként szeretnék egykét dolgot?Most komolyan?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!