Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kezdjek magammal?
Kiszálltam az iskolapadból, iskolaéveim nőmentes környezetben teltek. Utolso probálkozásként elkezdtem durván csajozni, szexig nem juttottak el a dolgok, bármennyire is voltam rámenős.
ma lett volna egy randin, a nő megmondta, hogy NINCS MIÉRT VELEM TALÁLKOZNIA, le is tiltotta a számom.
csunyább lányok akik találkoznának velem, a széparcuak, lehetnek bármennyire elhanyagoltak, még igy is annyira értékesek, hogy velem nem fognak foglalkozni.
és most itt ülök, nem tudom mihez kezdjek. Haverjaim sincsenek már meg.
egyszerüen nem tudom mit csináljak, hogy legyen csajom (=aki lefekszik velem legalább)
társkeresöröl se tudok összeszedni senkit
kimenjek az utcára kóvályogni megint egyedül, ahogy az évekig tettem? Esetleg mostmár szolitsak le lányokat? FElesleges, mivel tapasztalataim szerint NINCS MIÉRT SEXELNIÜK VELEM.
aha...aha..
mig mások heti 2-3 nőt is megdugnak társkeresös randikról...
2 évig jártam
attol vagyok frusztrált, hogy már egy rakás nővel kerültem közeli fizikai kapcsolatba, de dugni azt nem akart egyik sem.
Hát nemtom, nekem sincs jelenleg csajom. De nekem nincs is rá szükségem. Jól megvagyok egyedül is. Régen sok felszínes kapcsolatom volt csajokkal,ne tudd meg,milyen szar volt. Én örülök,h egyedül lehetek.
Egyébként meg nem értem,miért vágynak az emberek mindig olyan dolgokra,amire nincs is szükségük. (Pl. egy kis óvodás,aki a nyári nagy melegben 3 gombóc fagyit kér,aztán 2őt sem eszik meg belőle. Ugyanígy van ez a párkapcsolatokkal is, ha már megkaptad a csajt,rájössz,h nincs is rá szükséged.)
Én ezért most már csak olyannal jönnék össze,akit tényleg szeretek. A felszínes kapcsolatokból egy életre elegem lett. Tudom,nagy divat mostanság,de én nem állok be a sorba.
mert nem nézek ki férfiasan.
a joképü srácokra rámásznak. Én nekem a stilusom vitte a szituáciokat többnyire, közben meg gondolom azon agyaltak, hogy a MÁSIK SRÁC (akit ismernek), az mennyivel férfiasabb és azzal jobb lenne dugni.
amugy egyszer dugtam de ez 8 honap alatt elhanyagolható sikerráta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!