Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rsford kérdése:
Mit kezdjek magammal?
Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy 20 éves vagyok, fiú és szűz. Idáig csak petting volt párszor egy lánnyal. El szeretném veszíteni már, amúgy nem szüzességnek tekintem hanem tapasztalatlanságnak inkább. Tanácsokat szeretnék tőletek, hogy hogyan és mit csináljak, mindenképpen egy nálam idősebb nővel szeretném elöszőr csinálni..2011. márc. 6. 19:52
4/8 A kérdező kommentje:
a lány akivel pettingeltem párszór, nem akar kapcsolatot velem, 5 másik pasival meg most kamatyol..én egy évig szeremles voltam bele, ő csak barát akar lenni velem.. nagyon sokat szenvedtem miatta, lehet, hogy valami maradandó bajom is lett lelkileg, mondták páran, hogy megváltoztam mostanába..odalett a humorom, az egyetlen fegyverem mert nem igazán vagyok szép és az embereket csak a humorommal tudtam megfogni.valahogy vissza kellene tornázzam magam a régi énemre..szeretnék egy komoly, rendes, nagyából velem egykorú barátnőt, aki feltétel nélkűl tud szeretni.nem kell bombázó, nemszámít a külső annyira, a belső értékek a fontosak inkább.
2011. márc. 6. 19:59
5/8 A kérdező kommentje:
ja, és a komolytalanok inkább ne írjanak, köszönöm.
2011. márc. 6. 20:00
7/8 anonim válasza:
én is, és ezt tuti recept.
első voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!