Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Adnátok esélyt ismerkedésre egy 165cm magas,53kg súlyú 22 éves fiúnak, ha mondjuk arcra tetszik nektek vagy inkább lekoptatnátok egyből?
Figyelt kérdés
2011. dec. 29. 10:50
81/86 anonim válasza:
A leírásod alapján, lehet róla szó. Veled nem, mert hisztizel, sajnálod magad, nincs önbizalmad. Nem tudsz magasabb lenni? Nem tudsz hízni? Kit érdekel???? Más meg nem tud fogyni vagy összemenni, ez van. Növessz önbizalmat, azt nekem nem magyarázod meg, h fizikailag nem vagy rá képes. Na, az vonzó. Az önsajnáltatás nem az...
20/L
82/86 anonim válasza:
Ja, utolsó vagyok, nem a levegőbe beszélek, eléggé bele vagyok esve egy kb 170cm alatti srácba, mert egyszerűen olyan a kisugárzása... Ezen pedig tudatosan lehet változtatni.
83/86 anonim válasza:
Nekem nem lenne akadály mert én is alacsony vagyok és nem szeretem az égimeszelő pasikat. 158 cm vagyok. :)
(csak sajnos öreg vagy hozzám. :S )
84/86 anonim válasza:
Amúgy Justin Bieber is kicsi és mégis milliók odavannak érte. Nyugi már! Vannak még pici lányok a Földön akik alacsony pasit keresnek! :)
86/86 anonim válasza:
Fú, öcsém, már egy 170cm magas kiscsaj is elutasított, szerintem készítsd a kötelet, nincs értelme élned. :D
egy 190cm magas srác :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!