Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok! Adnátok esélyt ismerke...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Adnátok esélyt ismerkedésre egy 165cm magas,53kg súlyú 22 éves fiúnak, ha mondjuk arcra tetszik nektek vagy inkább lekoptatnátok egyből?

Figyelt kérdés
2011. dec. 29. 10:50
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 11/86 anonim ***** válasza:
Nem hiszem :-\
2011. dec. 29. 11:20
 12/86 A kérdező kommentje:

igen, sajnos ezért is vagyok egyedül, hiába minden, nem tudok magasabb lenni vagy dagadtabb, nem vagyok hízékony típus :(

akkor mindennek vége, tényleg sosem fog senki sem szeretni :(

meg kéne halnom, nem jó így élni

2011. dec. 29. 11:22
 13/86 anonim ***** válasza:
58%
165 centisen sajnos semmi esélyed nincs becsajozni, hacsak nem vagy egy Brad Pitt arcra. Én 170 cm vagyok, és még én se kellek egy lánynak se. Azért meghalni nem kell, menj el inkább qrvához!
2011. dec. 29. 11:29
 14/86 anonim ***** válasza:
jaj szegényt miért kell oltogatni? biztos hogy talál magának barátnőt de így senki se tudja megmondani ki vagy te még talán képről se. tehát ne csüggedj!
2011. dec. 29. 11:33
 15/86 anonim ***** válasza:
34%

Köss egy kötelet a nyakad köré, a végét a gerendához, állj egy székre és ugorj!

Te tényleg ennyire hülye vagy, vagy csak tetteted? Pont itt a GYK-n akarsz véleményt kérni, ahol 3 adatból lehet csak eldönteni, hogy milyen ember is vagy valójában? Vannak alacsonyabb lányok is! Sőt, vannak olyan lányok is, akiket nem zavar az a pár centi különbség. Nyilván egy 180 centis lány már nem ez a kategória, de egy 170 centis még az lehet. Előtted az élet, ha csak sajnáltatod magad, az sugárzik is belőled, ne csodálkozz, ha elriasztod az érdeklődőket is...

A magasságodról nem tehetsz. Egyél többet, hátha hízni fogsz. Most minden csaj a kocka haséért van oda, pedig a világ legtermészetesebb formája a gömb... :D De akinek nem vagy így jó, ahogy vagy, akkor is kevés leszel, ha olyanná válsz, amilyet szeretne. Az ilyen lányokkal ne törődj. Menj, próbálkozz, legfeljebb elzavarnak :D. Ha 100-ból 1 összejön, az már jó arány, nem? Mert lesz 1 ember, akinek úgy vagy jó, ahogy vagy :D.

23/F

2011. dec. 29. 11:33
 16/86 anonim ***** válasza:
Előző, valóban vannak alacsony lányok, de nekik is magas pasi kell. Még ha mást mondanak, akkor is :(
2011. dec. 29. 11:36
 17/86 A kérdező kommentje:

legutóbb is, teljesen bejöttem egy lánynak egészen addig, amíg meg nem tudta, hogy csak 165cm magas vagyok

azóta még csak nem is válaszol :(

én már teljesen el vagyok keseredve, egyre jobban kezdem gyűlölni a nőket, pedig nagyon tudtam volna szeretni, de már eddig is túl sok volt az elutasítás és már egy csepp önbecsülésem sem maradt

nem hiszem,hogy kellek már valakinek is :(

de ezt úgysem érthetik sokan

2011. dec. 29. 11:40
 18/86 anonim ***** válasza:
Sztem jobb ha beletörődsz, h nem fogsz tetszeni senkinek, én is ezt teszem. Próbálj meg nő nélkül boldog lenni, ha tudsz!
2011. dec. 29. 11:44
 19/86 anonim ***** válasza:
ilyenkor verem magam örömömben a padlóhoz h 192cm lettem, sajnállak kérdező. viszont van olyan csaj ismerősöm akinek a pasija egymagas ővele, ez eddig nem is nagy cucc. de h ők se többek 165nél az ziher. ne add fel!
2011. dec. 29. 11:47
 20/86 anonim ***** válasza:
nem gond 20L
2011. dec. 29. 11:51
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!