Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok! Adnátok esélyt ismerke...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Adnátok esélyt ismerkedésre egy 165cm magas,53kg súlyú 22 éves fiúnak, ha mondjuk arcra tetszik nektek vagy inkább lekoptatnátok egyből?

Figyelt kérdés
2011. dec. 29. 10:50
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 61/86 anonim ***** válasza:

Bevallom, nem olvastam végig a válaszokat, de azért leírom a sajátomat.

Alacsony lány vagyok, kb 165 cm. Volt egy barátom, aki alig 1 centivel volt magasabb nálam, és ő is nagyon vékony volt. Egyszer elhatározta, hogy ő márpedig meghízik és gyúrni fog, mert elege van a testalkatából... 3 hónap alatt felhízlalta magát 49 kilóra... képzelheted, hány kiló volt előzőleg... Mégis szerettem, imádtam, majdnem 2 és fél évet voltunk együtt. Nekem bejönnek a vékony srácok, aranyos volt, kedves, értelmes és szeretnivaló :) Persze nem szerette, ha magassarkút húztam, mert olyankor alacsonyabb volt, de néha ki lehetett bírni :)

Nézd, ha egy lány csak azért koptat le, mert vékony vagy és neki túl alacsony, akkor talán jobban is jártál. Majd benő a fejük lágya és rájönnek, hogy sokkal többet érnek a hozzád hasonló pasik, mint a kigyúrt állatok.

2012. márc. 2. 22:32
 62/86 anonim ***** válasza:
iskolatársam nálad joval alacsonyabb arcra átlag és mégis boldog és van barátnője.ne zavarjon mekkora vagy a szerelemben nem mérvadó a magasság.
2012. márc. 2. 22:32
 63/86 anonim ***** válasza:
Szép és jó, amit az utolsó 2 válaszoló írt, kár h ilyenekről csak a gyk-n hallani, és a való életben soha nem lehet találkozni hasonlóval.
2012. márc. 3. 07:29
 64/86 anonim ***** válasza:
Ahoz látnom kellene az arcod, és tényleg szedhetnél magadra.
2012. márc. 12. 22:26
 65/86 anonim ***** válasza:

Én egyszer egy kb 168-169cm maximum 60 kilós 20 éves sráccal próbáltam összejönni - szerintem hozzá képest bőven jó csaj vagyok, most egózás ide vagy oda - még arcra sem volt olyan nagy cucc, de nagyon bejött a stílusa és a személye, és biztos tudtam volna szeretni, és mégis lerázott. :D Idézem: "beijedtem".

Hát azóta mellőzöm ezt a típust... :D

20L

2012. márc. 12. 22:35
 66/86 anonim ***** válasza:
Ha arcra helyes, akkor persze, nagyon tetszenek a vékony, aranyos fiúk :P
2012. márc. 12. 22:55
 67/86 Jubilee ***** válasza:

Hát beleolvastam az írásokba..lehangoló.... bár nem lány vagyok válaszolok:

31 éves 186 cm és 63 kg vagyok. Ennek ellenére szép feleségem és szép családom van :) szóval fel a fejjel, nem a súly és nem is a tárca számít! :) A lényeg, hogy miként viszonyulsz magadhoz és másokhoz. A többi az alakul :)

2012. márc. 12. 23:34
 68/86 anonim ***** válasza:

A Jóisten megáldjon Kérdező, miért írtad le, hogy milyen magas vagy??? Ne érdekeljen, és kész. Ha a lány nem tudja előre, hogy alacsonyabb vagy, akkor a rnadin mondjuk egy pici meglepődés, szemkinyílás:) Utána pedig ha ormális, rájött volna, hogy Te attól még ugyanaz az ember vagy, akivel eddig is milyen jókat beszélgetett:) Te magadért annyit tehetsz, hogy nem folyton ezzel foglalkozol.

Nekem pl általános iskola 3. osztályában letört egy pici darab az egyik felső metszőfogamból. Fogorvos azt mondta, hogy le tudja kezelni, hogy egy életre nem lesz vele bajom, nem kell pótolni. Mondtam oké. Két hét múlva elfelejtettem, hogy ez történt, azóta is ha úgy tartja kedvem teli szájjal nevetek, és eddig senki sem szólt be, hogy mia franc, Neked hiányzik egy darab a fogadból?:D Ha Téged nem érdekel a dolog, mást sem fog!!

2012. márc. 13. 12:59
 69/86 anonim ***** válasza:
Azért más, ha vkinek a fogából hiányzik egy darab, meg ha kicsi. Előbbi csak egy apróság, utóbbi sokkal feltűnőbb, és minden lány számára kizáró ok.
2012. márc. 13. 15:03
 70/86 anonim ***** válasza:

[link]

Meg mindig azt hiszed, hogy ha alacsony es ronda vagy nincs eselyed??:DD

2012. márc. 22. 17:28
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!