Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Adnátok esélyt ismerkedésre egy 165cm magas,53kg súlyú 22 éves fiúnak, ha mondjuk arcra tetszik nektek vagy inkább lekoptatnátok egyből?
Figyelt kérdés
2011. dec. 29. 10:50
2/86 anonim válasza:
Egy komolyabb szél felkap téged nem?:D
5/86 A kérdező kommentje:
ma 10:54
ez kedves volt tőled :/
2011. dec. 29. 11:05
7/86 anonim válasza:
Jó bocs:D de 22évesen nem 53 kilósnak kéne lenned..én 19 vok és 70 kiló, igaz ehhez 176 centi párosul:)
Menj el gyúrni!
8/86 A kérdező kommentje:
most miért vagytok ilyen gonoszak lányok?
2011. dec. 29. 11:11
9/86 A kérdező kommentje:
ma 11:10
mert szerinted én tehetek róla?
gyors az anyagcserém, pénzem meg nincs annyi, hogy állandóan gyúrni járjak
látszik, hogy csak a külső számít nektek
2011. dec. 29. 11:12
10/86 anonim válasza:
Elég alacsony vagyok, így ha a srác arca, és természete megfelelne, nálam nem lenne akadály.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!