Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Adnátok esélyt ismerkedésre egy 165cm magas,53kg súlyú 22 éves fiúnak, ha mondjuk arcra tetszik nektek vagy inkább lekoptatnátok egyből?
Figyelt kérdés
2011. dec. 29. 10:50
71/86 anonim válasza:
^^ gratulálok a linkedhez. Szerinted ezen "úriemberek" a rossz külsejüket mivel kompenzálják. Na erőltesd kicsit meg magad, igen a vagyonukkal. A legtöbb csúnya alacsony és rossz anyagi helyzetben élő férfinek esélye sincs nemhogy ilyen nőknél, a legtöbb átlagos nőnél sem..
72/86 anonim válasza:
Jajjmár! Nehogy azt hidd, hogy a magasság számít! Ha valakinek bejön a stílusod, életfelfogásod, életszemléleted, magabiztosságod, ilyen alapdolgok, akkor az már sok-sok plusz pont!:) Én lány vagyok, 43 kiló, 154 centi, és 16 éves, nem is vagyok annyira szép, de már változtatgatok az életfelfogásomon. Eddig igaz, nem volt fiúm, de ki tudja, mikor vesz észre valaki, aki iránt kölcsönös lesz a szimpátia. És végülis.. még szinte előttem van az egész élet. Biztosan neked is lesz valaki, aki elfogad olyannak, amilyen vagy:) mert erről is szól a szerelem. Mindenesetre próbálkozhatsz, csak ne csüggedj el, ha nem sikerül. Valaki 31 évesen találja meg élete szerelmét, láttam már egy elég közeli példát erre. Foglalkozz a képességeid fejlesztésén, tanulj, mert azt az embert, aki okos, mindenhol megbecsülik!:) És egyébiránt igen, nekem is gyors az anyagcserém, ami miatt nem tudok hízni. (gondolom, ez a 43 kilómból kiderült:)) De ez van, ez vagyok én. El kell fogadni magunkat, olyannak, amilyen:) Ha pedig látsz valami változtatni valót magadon, és ha meg is tudod azt változtatni, tedd bátran!:)
73/86 anonim válasza:
Utolsó, te talán adnál esélyt 175 cm alatti pasinak? Ugye h nem.
74/86 anonim válasza:
Utolsó, aki engem "utolsónak" címzett, kicsit meglepő a kérdésed. Én nem minden szempontból csak a külsőt nézem. Tehát ha van egy velem egymagasságú (megjegyzem, én is eléggé alacsony termetű vagyok) fiú, akinek bejön a stílusa, felfogása, kedves, megértő, és még első pillantásra is úgy gondolom, lehetne valami a dologból, akkor igen:)
Mert nem az számít, hogy mekkora az emberke, hanem az, hogy mit érez iránta. De szerintem ezt te is tudod..
75/86 anonim válasza:
A valóságban biztos h nem így lenne. Igen, az számít h mit érzel iránta, de ti nők csak az iránt tudtok barátságnál többet érezni, aki elég jól néz ki. A jó kinézethez pedig mindannyiótoknak alapfeltétel, h magas legyen, v legalábbis ne legyen kicsi.
76/86 anonim válasza:
Ne általánosíts, kérlek! Azt nem szeretem. Mivel eléggé kicsi vagyok, nem zavarna, ha egy velem egymagasságú, ill. kicsivel magasabb lenne a párom.:) Azért ha egy 192 centis emberkével találkoznék, na ő ténylegesen magasabb lenne nálam..:) mintha egy felhőkarcolót néznék:D furcsa lenne, de a szerelemben nem számítanak létfontosságúnak a méretek..
77/86 anonim válasza:
Lehet h általánosítás, de attól még igaz :) Ha kicsi vagy, biztos h nem jönnél össze veled egy magas pasival, ezt bármibe le merném fogadni.
78/86 anonim válasza:
Fogadd. Ahogy gondolod.. Viszont már tetszett egy velem egymagas fiú..:) Nézem az arcot, az ápoltságot, kelljen, ami megfog benne, és az ehhez hasonló alapdolgok.
79/86 anonim válasza:
Én is 165 cm vagyok és a kérdezőnek mondom, ne keseredjen el a magassága miatt. Szemléletváltás kell mindössze. Nem a 170-80 centi magas lányok után kell "vágyakozni". Nekem is volt egy korszakom, amikor egyszerűen az elérhetetlen, vagy nagyon nehezen elérhető után vágyakoztam. Aztán "kinőttem" belőle. 160 centis lányokat hajkurászok, még olyan nem volt, hogy akit kiszemeltem magamnak, ne "adta" volna meg magát! Fel a fejjel és sok sikert a csajozáshoz! 22F ( mellesleg hozzátenném volt már 170 centis barátnőm, a véletlen műveként, sőt magasabb is, nem olyan rossz ha a cici szem magasságban van ;) )
80/86 anonim válasza:
Szerintem, nem számit a magasság. Ha aranyos akkor semmi akadálya az ismerkedésnek..^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!