Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok! Adnátok esélyt ismerke...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Adnátok esélyt ismerkedésre egy 165cm magas,53kg súlyú 22 éves fiúnak, ha mondjuk arcra tetszik nektek vagy inkább lekoptatnátok egyből?

Figyelt kérdés
2011. dec. 29. 10:50
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 21/86 anonim ***** válasza:
A külső nem minden, lehet hogy, egy nagyon ronda srác, de annak ellenére meg romantikus, édes, kedves, és úgy szeret téged, ahogy még eddig senki.
2011. dec. 29. 11:59
 22/86 anonim ***** válasza:
bocsi,de nem.Én is pont 165cm,53kg vagyok:) 22/L
2011. dec. 29. 12:05
 23/86 A kérdező kommentje:

igazából engem igazolnak a válaszolók,

sajnos tényleg nem kellek senkinek sem és már szinte biztosan tudom, hogy az alacsonyságom az elsődleges oka :(

2011. dec. 29. 12:10
 24/86 anonim ***** válasza:
Teljesen bejöttél egy lánynak,mindaddig,amíg meg nem tudta,hogy 165 vagy?Akkor legközelebb adj hozzá 5cm-t!
2011. dec. 29. 12:14
 25/86 Normálisvagy? ***** válasza:

A mellemig érnél, szóval így vicces lenne a szituáció! :D

Amúgy mindig a velem egy magasakat vagy a nálam magasabbakat helyeztem előnybe!

2011. dec. 29. 12:19
 26/86 A kérdező kommentje:

ma 12:14

igen, annyira, hogy állandóan írosgatott, hogy mikor talizunk már

épp a tali előtt én hülye rákérdeztem, hogy mekkora magas, mert valahogy éreztem, hogy furán jönne ki, ha randin látná, hogy milyen alcsony vagyok :(

2011. dec. 29. 12:20
 27/86 anonim ***** válasza:
11:59 Kár h ha nagyon ronda egy srác, akkor a többi már nem is érdekel egy lányt se.
2011. dec. 29. 12:21
 28/86 anonim ***** válasza:

Ezt a kédést is te tetted fel? Ha nem akkor ajánlom, hogy olvasd el a válaszokat, van benne pár érdekes dolog.

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..

2011. dec. 29. 12:50
 29/86 anonim ***** válasza:

Nekem van egy barátom, szerintem még nálad is alacsonyabb.

Annyira aranyos jó fej gyerek, mindig vele akarunk bulizni menni, mert elképesztően jó társaság, szórakoztató és kedves.

Soha nem jött nő nélkül. Neki mindig van barátnője, pedig alacsony. Viszont neki meg sem fordul a fejében, hogy probléma az, hogy ő alacsony.És a dolog nyitja itt van. Miért kellene egy 155 cm-es lánynak 2 méteres pasi? Egy magas nőnek magas férfi kell, de egy alacsonynak miért kellene? Ez egy hülye tévképzet. A másik ismerősöm egy 50 éves férfi. 159 cm-rel, a beceneve épp ezért kicsi. A legjobb női vannak, második feleségét fogyasztja. Még kisbabája is van. Szóval nem kell ennyire elkeseredni, csak bízni magadban.

2011. dec. 29. 13:12
 30/86 anonim ***** válasza:
55%
Előző, számtalan alacsony lány írta már itt gyikon is, h neki magas pasi kell, és nekem is mondta már alacsony lány is, h túl kicsi vagyok. Amúgy lehet egy alacsony férfinak is nője, csak ahhoz v nagyon jóképűnek, v gazdagnak kell lennie.
2011. dec. 29. 13:35
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!