Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Adnátok esélyt ismerkedésre egy 165cm magas,53kg súlyú 22 éves fiúnak, ha mondjuk arcra tetszik nektek vagy inkább lekoptatnátok egyből?
igazából engem igazolnak a válaszolók,
sajnos tényleg nem kellek senkinek sem és már szinte biztosan tudom, hogy az alacsonyságom az elsődleges oka :(
A mellemig érnél, szóval így vicces lenne a szituáció! :D
Amúgy mindig a velem egy magasakat vagy a nálam magasabbakat helyeztem előnybe!
ma 12:14
igen, annyira, hogy állandóan írosgatott, hogy mikor talizunk már
épp a tali előtt én hülye rákérdeztem, hogy mekkora magas, mert valahogy éreztem, hogy furán jönne ki, ha randin látná, hogy milyen alcsony vagyok :(
Ezt a kédést is te tetted fel? Ha nem akkor ajánlom, hogy olvasd el a válaszokat, van benne pár érdekes dolog.
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..
Nekem van egy barátom, szerintem még nálad is alacsonyabb.
Annyira aranyos jó fej gyerek, mindig vele akarunk bulizni menni, mert elképesztően jó társaság, szórakoztató és kedves.
Soha nem jött nő nélkül. Neki mindig van barátnője, pedig alacsony. Viszont neki meg sem fordul a fejében, hogy probléma az, hogy ő alacsony.És a dolog nyitja itt van. Miért kellene egy 155 cm-es lánynak 2 méteres pasi? Egy magas nőnek magas férfi kell, de egy alacsonynak miért kellene? Ez egy hülye tévképzet. A másik ismerősöm egy 50 éves férfi. 159 cm-rel, a beceneve épp ezért kicsi. A legjobb női vannak, második feleségét fogyasztja. Még kisbabája is van. Szóval nem kell ennyire elkeseredni, csak bízni magadban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!