Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Adnátok esélyt ismerkedésre egy 165cm magas,53kg súlyú 22 éves fiúnak, ha mondjuk arcra tetszik nektek vagy inkább lekoptatnátok egyből?
Nem csak azoknak a lányoknak. És én nem lány vagyok, hanem nő, felnőtt, önálló ember.
Az pedig marhára nem izgat, hogy te mit hiszel el, vagy mit sem, nem vagyok köteles bizonygatni senkinek semmit. Én a saját szememmel látom a dolgokat, és tudom mi miért történik. Aki nem bízik magában, annak nem sűrűn lesz kapcsolata, és igenis ennyin múlik az egész. Az előző barátom sem volt magas, és még csak gazdag sem volt, egy egyszerű, intelligens fiatalember. Akit a mai napig tisztelek, annak ellenére, hogy már nem alkotunk egy párt.
Az pedig szánalmas, hogy itt minden nőt hazugnak nevezel, aki az álláspontodat firtatja és minden kérdéshez beírod ezt a baromságot, még akkor is, ha semmi köze az eredeti kérdéshez. Ezzel elkeseríted a kérdezőt is, mert nyilvánvalóan nincs igazad és persze felb*szod az én meg a többiek agyát is, hogy meghazudtolod a válaszunkat, amiben egyébként semmi hazugság nincs.
1. Odaírtam a nőket is.
2. Soha nem állítottam, h hazudtok, az is benne van a pakliban, h csak egyszerűen nem ismeritek magatokat.
3. Ha nincs igazam, mutass egy ellenpéldát!
Mi az, hogy nem ismerem magam???? Nehogymár jobban ismerj, mint én saját magamat! És épp most említettem két ellenpéldát is. Ha nem hiszed el, kb. élből hazugnak neveztél.
A válaszaidhoz pedig k*rva sokszor odaírtam, hogy semmi köze a kérdéshez, keresd meg te, erősen kétlem, hogy nem emlékszel rá.
Hát pedig ilyen téren mi férfiak általában jobban ismerünk titeket, mint ti magatokat. Legalábbis aki próbálkozott már párszor csajozással, és nem túl naiv, az biztosan.
Soha nem mondtam, h hazug vagy, de említeni nem elég az ellenpéldát, mert messziről jött ember azt mond, amit akar. Vmi csúsztatás biztosan van a történetben.
Amúgy tényleg nem emléxem, és egyébként se szoktam ilyesmit írni olyan kérdéshez, amihez tényleg semmi köze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!