Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Adnátok esélyt ismerkedésre egy 165cm magas,53kg súlyú 22 éves fiúnak, ha mondjuk arcra tetszik nektek vagy inkább lekoptatnátok egyből?
Nem a retkes francokat, mindenhol ez a baromság szerepel. Semmivel sem ismered jobban a nőket, mint mi saját magunkat. A történetemben pedig semmiféle csúsztatás nincs. Ha nem hiszel senkinek akkor mi a francért netezel? Hogy szajkózd ezt a baromságot? Mert kb. ezt csinálod, még másféle választ soha nem láttam tőled.
Talán ha te is nem itt okoskodnál és szidnád a női nemet, hanem kimennél az utcára és hajlandó lennél elfogadni,hogy az emberek nem egyformák, akkor talán neked is lenne barátnőd. De ha neked ez kellemesebb, akkor hajrá, csak légy szíves tartsd tiszteletben, hogy mással igenis megtörténhet az, amit te lehetetlennek képzelsz.
Ha ez névtelen fórum, akkor honnan tudod h másmilyen választ még nem láttál tőlem? :D
Amúgy képzeld, kimentem már az utcára, rengeteg lánynál próbálkoztam, és mind elutasított a külsőm miatt. Teljesen rendes lányok is, akikről soha nem gondolnám. Arról nem is beszélve, h soha életemben nem láttam alacsony, ronda és csóró srácot bnővel. Olyat se, akinek van önbizalma (bár az ritka, mert ti nők elveszitek a sorozatos visszautasítással).
Az meg jó vicc, h nem ismerlek jobban titeket, mint ti magatokat. Annál csak jobban lehet :P
Komolyan azt hiszed, hogy senkinek nem tűnik fel melyik választ írod? Mindenkinek egyedi stílusa van, neked is, és ha ez nem lenne elég, van egy százalékod is.
Te pedig nem akarod meglátni az ilyen párokat, pont azért, hogy onthasd ezt a dumát. Én már láttam ilyet, elég sokat, csak pont nem érdekel ki kivel van, általában ez nem kellene foglalkoztassa az embereket.
Elhiszem, hogy vannak bunkó nők, akik csak elveszik az ember bátorságát, de sajnos ilyen bunkók mindig voltak és mindig lesznek, nem kell velük foglalkozni, én soha nem utasítottam vissza senkit bunkón, és ki is nézzük azokat, akik ilyet tesznek. Mindenki megérdemli a tiszteletet, aki megadja.
Ez pedig szánalmas, hogy csak mert páran visszautasítottak, de mindenkinél jobban ismered a női nemet és mindegyik felszínes.
Nem a külsőddel van baj, hanem ezzel a szöveggel. Önbizalomhiányosnak tűnsz, viszont már megbocsáss, de egy sértett beképzelt alak vagy.
Képzeld el, szoktam még a számítástechnika témába is írni pl. Vagy szted oda is azt írom minden kérdéshez, h a lányoknak csak a külső számít? :D
Én lennék a legboldogabb, ha látnék csúnya srácokat bnővel. De nem látok, nyilván csak direkt előlem bujkálnak.
Amúgy szted minden lánynál, akinél próbálkozom (pontosabban próbálkoztam, mert már feladtam), azzal kezdtem, h a nőknek csak a külső számít? Azért van jobb témám is ennél.
Azt meg miből szűrted le, h beképzelt lennék? Aki ismer, senki nem tart annak, de látom te egy pár válasz alapján teljesen kiismered az embert. Biztosan még azt is tudod, melyik a kedvenc együttesem. Ja és még véletlenül se vagy felszínes, ami egyébként se jellemző a nőkre.
"Elhiszem, hogy vannak bunkó nők, akik csak elveszik az ember bátorságát, de sajnos ilyen bunkók mindig voltak és mindig lesznek, nem kell velük foglalkozni" - Na ez egy okos gondolat, asszem nem is foglalkozom veled többet :)
Szép kis nemek harca alakult itt ki, amíg nem voltam itthon.
Egyébként újra azt éreztem, hogy nem kellek a lányoknak, ahol voltam ma rájöttem, hogy nem csak alacsony vagyok a lányok szemében, hanem ronda és szánalmas is. :(
Úgy döntöttem nem kínzom tovább magam, ha nem kellek egy nekem tetsző lánynak sem inkább elkezdk kondiba járni és saját magamat lekötni ezzel a sporttal, legalább addig sem itt siránkozok, mint szegény 63%-os, hogy senkinek sem kell, illetve nem kell a lányok vigasztalós szövegeit sem hallgatni, miszerint biztos kellek valakinek, pedig nem így van.
Szia!
Sajnos a magasságoddal nem tudsz mit csinálni. Minden nőnek ez számít ,hidd el. Én 172 cm vagyok, 68 kg. Sokszor kaptam már megalázó megjegyzéseket "a magassarkú mániás" 155 -165 cm-es "nők"-től, hogy nekik nem vagyok megfelelő mert nem vagy 180 cm. Ebbe már belefáradtam, ezért elhatároztam, hogy inkább tanulok, most van egy MSc-s mérnök diplomám és lassan melózok is. Szóval legyen egy életcél a szemed előtt, Tanulj tovább (ha tudsz) és ne foglalkozz velük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!