Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Adnátok esélyt ismerkedésre egy 165cm magas,53kg súlyú 22 éves fiúnak, ha mondjuk arcra tetszik nektek vagy inkább lekoptatnátok egyből?
Figyelt kérdés
2011. dec. 29. 10:50
51/86 anonim válasza:
Ha arcra nagyon jól nézel ki, akkor alacsonyként is becsajozhatsz, egyébként nem.
52/86 anonim válasza:
Utolsó! Szerintem ez minden magasságnál így van! :) Ha valakinek arcra nem jön be a másik, akkor lehet 150 centi vagy 2 méter magas, úgyse lesz belőle semmi!
53/86 anonim válasza:
Félig-meddig így van, de amíg 190 centis magassághoz elég lehet mondjuk egy 10/5-ös arc (lánytól függően), 170 centihez muszáj 10/10-es arccal rendelkezni.
54/86 anonim válasza:
Nem, mert 8cm-rel nagyobb vagyok.
Nem, mert a nagydarab (izmos) pasik jönnek be.
Ez van.
55/86 anonim válasza:
teljesen megértem a kérdezöt. ezzel a magassággal nem lehet élni...én 166 cm vagyok.
56/86 anonim válasza:
Bar a legtobb lany szereti a magasabb fiukat, de nem minden a kulso, es a 53kg vagy na es , ismerkedes soran nem szoktam senkitol megkerdezni hanykilo :DD, es a konnyu testalkat nem minden esetben csontsovanysagra utal, attol mert nem vagy 70 kg meg lehetsz izmos meg helyes mert nem vagy 180 cm .... es nem feltelenul kell konditerembe jarnod, szerintem sokkal szebb es egesegesebb is leszel ha a sajat testsulyoddal edzes (garantaltan szalkasabb leszel). En amit eloszor megnezek egy fiun aza haja,nagyon tetszik a Justin bieber fajta haj,de a nagyon rovid vagy nagyon hossyu haj is tud szep lenni :), a lenyeg hogy apolt legyen :). Jah es fo a magabiztosag nefeledd :) ( a test magasagodon meg nem annyira nagyon keso valtoztani a roplabdaval megnyulhatsz meg egy kicsit)
57/86 anonim válasza:
Hát én 7 kilóval több vagyok nálad,szóval cinkes lenne:D
58/86 anonim válasza:
Akkor csak nekem jönnek be az alacsony fiúk?! Jó persze, ne legyen kisebb..vagy ne sokkal mint én :)
Mellesleg nem ez a mérvadó.
59/86 anonim válasza:
Még valami, mi az, hogy minden nőnek a magasság a mérvadó? Néhány hülye p*csa miatt ne írjatok már le minden nőt..
60/86 anonim válasza:
Én is megtudtam dugni vv veronikát pedig csak 160 cm vagyok,hidd el nem a magasság számít a csajoknak..:D
vv Péter voltam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!