Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek az bevett szokás a lányoknál, hogy ha egy jóképű pasi odamegy hozzájuk akkor azt mondják, hogy nincs barátom? Ha pedig egy gyengébb külsejű megy oda ugyanahoz a lányhoz, akkor meg hirtelen van barátja?
"Te mit mondanál ha egy fogatlan,undorító, hányingert keltő öltözetű hájdisznó (nő) odamenne hozzád és megkérdezné van-e barátnőd természetesen nemet vagyis van barátnőd. (mert ez a normális)
És ha egy hosszú combú szőke bombázó menne oda akkor igent mondanál vagyis azt h nincs barátod.
látod ilyen egyszerű "
A nők soha az életben nem mennek oda férfihoz kapcsolatot kezdeményezni, vagy nagyon ritkán, úgyhogy a kérdés ezen része pusztán elméleti.
A normális külsejű férfiakról volt szó, mivel ők vannak többségben nem pedig a filmsztár külsejű szuperpasik és nem is hányingert keltő kriptaszökevények.
De mit is várjunk, hiszen a nők és az őszinteség két külön fogalom. Nekik az az őszinteség, ha tahó vagy, vagy ha azt mondod, amit hallani akarnak.
úgy lenne fair de az élet sem fair! bele kell törődni!
náluk ez majdnem hogy az alap, ritkán fogod azt a választ kapni, hogy "bocsi de nem tetszel", ki fog találni valamit ami miatt nem kell őszintének lennie.
ugyanúgy ha egy jóképű pasi ötödjére is elhívja randizni az sem tolakodás hanem udvarlás. viszont egy kevésbé jóképűnél már a második randikérés is annak számít!
Aki ebben a kerdesben a noket fikazza az idiota.
Mit vartok, h majd minden hulyevel kavezni fognak a nok?
Onnantol kezdve minden hulye probalkozna meg beleelne magat.
Engem is kuldott mar el csaj nem tudom mit kell ezen belazadni.
Meg h felgyorsult vilag...
Jah es lehagytam, h nem tudom mit szolnal, ha a csaj azt mondana, h jo tudod mit?
Csunya vagy!
De a haverod bejon, ide kuldhetned!
Ez a ti szaros lelketek vedelme erdekeben tortenik.
ma 07:55
igazán értelmes személy lehetsz! csak azt remélem, hogy az ilyen "személyek" kifognak egy kezdetben tökéletes pasinak tűnő illetőt aki majd megcsalja, megalázza, héba-hóba lepofozza, gyereket csinál neki majd otthagyja mert találtam jobb csajt kategóriába tartozik!
a parasztság (hogy valakinek a képébe vágod, hogy csúnya vagy) és a kitalálok valami kétszínű-átlátszó dumát amivel még gyengén éltetem a reményt a másikban, hagyom hadd vívódjon (mert korrekt vagyok, így kímélem a pici szívét) között létezik egy arany középút! ezt nevezik egyenességnek! persze az ilyen "személyek" mint te erre nem képesek... így ezúton kívánok neked és a többi hozzád hasonló "személynek" egy ótvar nagy seg*gfejet aki majd milliónyi darabokra töri a pici szíved! mert igazán megérdemled!
"Ez a ti szaros lelketek vedelme erdekeben tortenik."
Ez csak a te szaros lelkednek jó:D Bocsi édes;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!