Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek az bevett szokás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek az bevett szokás a lányoknál, hogy ha egy jóképű pasi odamegy hozzájuk akkor azt mondják, hogy nincs barátom? Ha pedig egy gyengébb külsejű megy oda ugyanahoz a lányhoz, akkor meg hirtelen van barátja?

Figyelt kérdés
Én az ilyet gerinctelenségnek tartom, az ilyen lányokat meg nem is tekintem lányoknak. Akkor most vagy van barátja és mindenkinek azt mondja, vagy nincs barátja és mindenkinek azt mondja. Így lenne fair.
2011. nov. 2. 22:09
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/118 anonim ***** válasza:
77%
Azért gonosz mert nem hülyítek olyant aki nem tetszik csak finoman elküldöm nem tudom hol élsz te
2011. nov. 2. 22:45
 22/118 anonim ***** válasza:
Utolsó én már küldtem el bombázó nőt:D Nem érdekel a külső!!!! Többe nézem a belsőt mint külsőt. a kérdező is lefogadom, ha már érzi a nem fair dolgot. Csak az olyan öntelt beképzelt lányok ragadnak le a külsőn:D
2011. nov. 2. 22:47
 23/118 anonim ***** válasza:
Első 22:44-esnek írtam, de az utolsónak is szólhat.
2011. nov. 2. 22:48
 24/118 anonim ***** válasza:
Elég baj hogy a külső neked a legfontosabb és annak tudatában már elküldesz valakit. De mint mondtam ilyen a mai világ. Minden felgyorsult és felszínessé vált. Ha a pasi nem gyúrja ki magát mint a tv-ben akkor már sokszor labdába se rúghat. És ez még csak a jéghegy csúcsa. De ráadásul már egy emberre se szánnak az emberek időt. Mint ha az élet túl rövid lenne hogy valakit megismerjünk aki veszi a fáradságot és az erőt hogy leszólítson minket. De ha te ezeket így látod akkor őszintén szólva örülök is hogy el fogsz küldeni egyből ha találkoznánk.
2011. nov. 2. 22:48
 25/118 anonim ***** válasza:
Ja, a Bibliában is biztos levan írva, hogy a külsőt bálványozd:D Persze, hogy nem gonoszokXD Tök rendesek a mai csajok:)
2011. nov. 2. 22:50
 26/118 anonim ***** válasza:
100%

Kávés pasi,

Én azért nem megyek ilyen helyzetben senkivel sehova, mert borzasztó kínosan érzem magam a direkt ismerkedős alkalmakkor. Tudom, hogy azt gondolod, hogy ha külsőre álmaim férfija szólítana le, akkor nem így gondolnám, de tapasztalatból mondom, hogy de.

Amit mondasz, hogy adott esetben 5 perc alatt te is el tudod dönteni a lányról, hogy kell-e. Én ennek nem teszem ki magam, ugyanis rettenetesen érzékeny vagyok és mivel utána elválnak útjaink, nem is lenne lehetőség megbeszélni, hogy elrontottam-e valami vagy csak egyszerűen nem érzi az összhangot. Hogy minek törődök mások véleményével? Azért, mert nem tudok nem törődni. Borzasztó érzés lenne, ha valaki megszólít, mert külsőre tetszem neki, megadom az esélyt és végül ő ábrándul ki.

2011. nov. 2. 22:51
 27/118 anonim ***** válasza:

Te mit mondanál ha egy fogatlan,undorító, hányingert keltő öltözetű hájdisznó (nő)

Sarkítasz azt tudod? Direkt olyan szavakat használsz ami bennem azt az illúziót kelti hogy ez egy nagyon ronda lány. De mi nem ilyen pasikra gondolunk. Hanem egyszerű hétköznapi kicsit szépséghibás pasikra, akik nem pont a leghelyesebbek, nem sportos a testalkatuk. Ezek még mind bele kellene férjen ha amúgy egy jó megjelenésű magára adó intelligens ember.

Csak mondom hogy volt olyan barátnőm már aki 80 kiló volt és az orra is kicsit nagy volt. De nem tudtam mit csinálni amikor egyre többet beszélgettünk olyan harmónia volt, és nagyon jó barátnő volt. A kevésbé szép emberek azzal kompenzálnak hogy nagyon tudnak szeretni. De a szép embereket ez nem érdekel ők azt hiszik hogy a külsejük megtart bárkit és viselkedhetnek úgy ahogy akarnak. Ezért van sok hisztis nagy szájú jó külsejű csaj.

2011. nov. 2. 22:53
 28/118 anonim ***** válasza:
Kiegészítésnek írom, hogy olyanokkal ismerkedem, akiket már ismerek valamennyire más minőségben és ha általánosítani kell, akkor a vékony pasik tetszenek.
2011. nov. 2. 22:54
 29/118 anonim ***** válasza:
100%
Én nem csak a kigyúrt szépfiúkkal beszélek sőt. Csak azért vonzón egy kicsit is az a pasi. Ne keltsen undort vagy ellenszenvet bennem. Nem hiszem h felszínes vagyok azért mert ha egy alacsonyabb pasi jön oda hozzám hozzám h van e barátom akkor azt fogom mondani h van de nem azért mert ilyen hülye p*csa vagyok é én csak magasakkal járok hanem azért mert 182cm vagyok és nem járok olyannal aki alacsonyabb nálam mert rosszul érzem magam. De attól függetlenül beszélgetek vele és lehetünk barátok is.
2011. nov. 2. 22:55
 30/118 anonim ***** válasza:
91%

Felesleges ezen kattognod, szard le.

Jól leírtad, a nők tényleg nem gondolkodnak. Ösztönlények. Hiába van az a hit, hogy a fiúk a farkuk után mennek, meg mindig csak dugni akarnak, a nők sokkal inkább ilyenek. Mert a férfiak racionálisak, a nők emocionálisak.

Szóval a gyerek nem jobb nálad, csak tudja, hogyan kell felkelteni az ösztöneit a csajoknak. Ezt pedig nem pua, meg hasonló fasságokból tudod megtanulni, meg betanult szituációkat előadni, hanem az ösztönei működésének megismerésével.

Javaslom olvasd el Allan és Barbara Pease "A férfinak szex kell, a nőnek szerelem", és "Miért hazudik a férfi, miért sír a nő" című könyveit. Ezekben megtalálod a választ, torrenten fenn vannak. De amúgy mindegyik könyvüket elolvashatod, hasonló témákról írnak, rohadt jók.

2011. nov. 2. 22:58
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!