Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek az bevett szokás a lányoknál, hogy ha egy jóképű pasi odamegy hozzájuk akkor azt mondják, hogy nincs barátom? Ha pedig egy gyengébb külsejű megy oda ugyanahoz a lányhoz, akkor meg hirtelen van barátja?
Nem sokkal sértőbb, ha elfogadok egy meghívást, de még meg sem érkezett a kávém, a szemébe mondom, hogy ez nem fog működni? Eleve azért nem mondanék erre igent, mert ennyire az elején ne fizessen nekem semmit, mert kínos. Ha meg azt mondom, hogy megyek, de fizetem magamnak, mert még tesztellek, az sem működne, az milyen már.
Amúgy kevésbé gondolom bántónak, ha valakit a külseje alapján koptatnak le, mintha 5 perc után elhúzok, azzal kinyilvánítom, hogy kifogásolom az egész személyét, pedig lehet semmi baj sincs vele, csak más a gondolkodásom, érdeklődésem, akármi.
Kérdező, a kérdésem arra vonatkozott, hogy ha nincs barátja és csak azért mondja neked, hogy van, mert nem tetszel neki, akkor ehelyett milyen mondat nem esne rosszul tőle? Mi a megfelelő "lekoptatós" szöveg?
Komolyan kérdezem, egy lánynak minden egyes pasinak, aki ismerkedési szándékkal odamegy hozzá, esélyt kellene adnia? Mennyi időt, hogyan, mire gondolsz?
Nem kötekedés, csak nem értelek.
A kávé csak egy példa volt. Ettől függetlenül én még mindig fairebbnek érzem ezt a megoldást. Mert lehet azt mondod nem működne személyiségem miatt, de lehet én mondanám azt hogy nem működne, és már is emelt fővel távozok. Ha meg nem működött volna akkor csak jó hogy nem tartott tovább. De ha nincs semmi ilyen csak visszakézből elküldesz akkor azon agyalok hogy lehet ha megismersz más kép gondoltad volna, de mivel ez nem derül ki már soha így csak furdalni fog. Ha én felajánlok egy kávét abba még nem halok bele, az már fura lenne ha azt mondanám hogy gyere 5 csillagos vacsorára meghívlak.
Hát ha nem várod meg még a kávét megittuk és lelépsz azt is beveszem annak hogy elég modortalan vagy és az is csak nekem egy plusz indok hogy jobb is így. De ha rendes embernek tartod magad akkor végig várod még megisszuk és aztán mondod hogy bocs nem. Szerintem még mindig ez az 5 perc a leg fairebb megoldás.
Én ha egy jó pasi jön oda hozzám azt mondom h nincs barátom(persze ha van akkor nem) de ha egy nyomi aki nekem nem tetszik akkor azt h van barátom.(akár van akár nincs)
Te mit mondanál ha egy fogatlan,undorító, hányingert keltő öltözetű hájdisznó (nő) odamenne hozzád és megkérdezné van-e barátnőd természetesen nemet vagyis van barátnőd. (mert ez a normális)
És ha egy hosszú combú szőke bombázó menne oda akkor igent mondanál vagyis azt h nincs barátod.
látod ilyen egyszerű
De nyugodj meg lesz aki igent mond neked azt h nincs barátja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!