Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek az bevett szokás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek az bevett szokás a lányoknál, hogy ha egy jóképű pasi odamegy hozzájuk akkor azt mondják, hogy nincs barátom? Ha pedig egy gyengébb külsejű megy oda ugyanahoz a lányhoz, akkor meg hirtelen van barátja?

Figyelt kérdés
Én az ilyet gerinctelenségnek tartom, az ilyen lányokat meg nem is tekintem lányoknak. Akkor most vagy van barátja és mindenkinek azt mondja, vagy nincs barátja és mindenkinek azt mondja. Így lenne fair.
2011. nov. 2. 22:09
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/118 A kérdező kommentje:
Utolsó kommentelőnek igaza van. Miért döntik el 3 mp alatt hogy tetszik-e vagy sem? Meg sem adja a lehetőséget másnak, ha 3 mp alatt eldönti, hogy nem tetszik.
2011. nov. 2. 22:33
 12/118 anonim ***** válasza:
95%

Nem sokkal sértőbb, ha elfogadok egy meghívást, de még meg sem érkezett a kávém, a szemébe mondom, hogy ez nem fog működni? Eleve azért nem mondanék erre igent, mert ennyire az elején ne fizessen nekem semmit, mert kínos. Ha meg azt mondom, hogy megyek, de fizetem magamnak, mert még tesztellek, az sem működne, az milyen már.

Amúgy kevésbé gondolom bántónak, ha valakit a külseje alapján koptatnak le, mintha 5 perc után elhúzok, azzal kinyilvánítom, hogy kifogásolom az egész személyét, pedig lehet semmi baj sincs vele, csak más a gondolkodásom, érdeklődésem, akármi.

2011. nov. 2. 22:34
 13/118 anonim ***** válasza:
94%

Kérdező, a kérdésem arra vonatkozott, hogy ha nincs barátja és csak azért mondja neked, hogy van, mert nem tetszel neki, akkor ehelyett milyen mondat nem esne rosszul tőle? Mi a megfelelő "lekoptatós" szöveg?

Komolyan kérdezem, egy lánynak minden egyes pasinak, aki ismerkedési szándékkal odamegy hozzá, esélyt kellene adnia? Mennyi időt, hogyan, mire gondolsz?

Nem kötekedés, csak nem értelek.

2011. nov. 2. 22:37
 14/118 A kérdező kommentje:
Szerintem is megérné bármilyen pasinak adni 5 perc esélyt aki nem csúnya, hogy bebizonyíthassa, hogy igenis meg tudja hódítani a csajt. De ha 3 mp alatt azt kapja, hogy bocs...Az nem túl fair. Én is adnék egy esélyt egy 65 kilós lánynak is ha kicsit is szimpatikus. Az gusztustalan, hogy rögtön elküldik azt aki nem Tom Cruise külsejű más éghajlatra.
2011. nov. 2. 22:38
 15/118 anonim ***** válasza:

A kávé csak egy példa volt. Ettől függetlenül én még mindig fairebbnek érzem ezt a megoldást. Mert lehet azt mondod nem működne személyiségem miatt, de lehet én mondanám azt hogy nem működne, és már is emelt fővel távozok. Ha meg nem működött volna akkor csak jó hogy nem tartott tovább. De ha nincs semmi ilyen csak visszakézből elküldesz akkor azon agyalok hogy lehet ha megismersz más kép gondoltad volna, de mivel ez nem derül ki már soha így csak furdalni fog. Ha én felajánlok egy kávét abba még nem halok bele, az már fura lenne ha azt mondanám hogy gyere 5 csillagos vacsorára meghívlak.

Hát ha nem várod meg még a kávét megittuk és lelépsz azt is beveszem annak hogy elég modortalan vagy és az is csak nekem egy plusz indok hogy jobb is így. De ha rendes embernek tartod magad akkor végig várod még megisszuk és aztán mondod hogy bocs nem. Szerintem még mindig ez az 5 perc a leg fairebb megoldás.

2011. nov. 2. 22:40
 16/118 anonim ***** válasza:
63%
Terjeszd róla, hogy egy kvrva és leszopot téged egy sigiért vagy valamiért:) És ha oda megy hozzád pattogni, bocsi de nem tudom miről beszélsz. Na akkor lesz fair.
2011. nov. 2. 22:41
 17/118 anonim ***** válasza:
cigiért*
2011. nov. 2. 22:41
 18/118 A kérdező kommentje:
Igen, minden egyes pasinak adjon egy esélyt. Na jó annak aki gusztustalan, igénytelen srb, annak nem. De egy átlag rendes pasinak kellene esélyt adnia. És ez még kérdés lenne? Atyaég, hová csöppentem én? Mindenki azt díjazza, hogy elhajtani mindenkit a búsba? Még a végén kiderül, hogy annak a lánynak van igaza aki orrba szájba megcsalja a barátját és még azzal henceg. Már lassan ott fogunk tartani. Itt minden lány ilyen sekélyes lenne? Nem adtok 5 perc esélyt sem? Ti nem is lányok vagytok, hanem szimplán gonoszok.
2011. nov. 2. 22:43
 19/118 anonim ***** válasza:
59%

Én ha egy jó pasi jön oda hozzám azt mondom h nincs barátom(persze ha van akkor nem) de ha egy nyomi aki nekem nem tetszik akkor azt h van barátom.(akár van akár nincs)

Te mit mondanál ha egy fogatlan,undorító, hányingert keltő öltözetű hájdisznó (nő) odamenne hozzád és megkérdezné van-e barátnőd természetesen nemet vagyis van barátnőd. (mert ez a normális)

És ha egy hosszú combú szőke bombázó menne oda akkor igent mondanál vagyis azt h nincs barátod.

látod ilyen egyszerű

De nyugodj meg lesz aki igent mond neked azt h nincs barátja

2011. nov. 2. 22:44
 20/118 anonim ***** válasza:
De minden lány más külsejű pasit küld el, az olyat, aki neki nem tetszik. Nyilván van egy réteg, aki sokaknak tetszik, de ők se maradnak meg mind, a jópasik a következő körben vannak lekoptatva, legalábbis azok, akik személyiségre nincsenek rendben. Aztán vannak az átlagos külsejűek, ők fele-fele (csak mondtam valamit) arányban vannak lekoptatva és nem lekoptatva, mert lesznek akiknek tetszenek és akiknek nem. A nagyon csúnyákra nem tudok mit mondani, egy 65 kilós lány pasi megfelelője, mármint a kategória, még nem nagyon csúnya, bőven átlagos, ahogy a 65 kilós lány is, ha más probléma nincs vele, csak a súlya.
2011. nov. 2. 22:44
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!