Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek az bevett szokás a lányoknál, hogy ha egy jóképű pasi odamegy hozzájuk akkor azt mondják, hogy nincs barátom? Ha pedig egy gyengébb külsejű megy oda ugyanahoz a lányhoz, akkor meg hirtelen van barátja?
héhaver ezt tőled kérdezem
akkor mit kéne mondanom neki?
bocsi de nem vagy az esetem vagy olyan ronda vagy h sajnálom az anyádat vagy sárgák a fogaid és kancsi vagy sose lesz ilyen jó nőd mint én vagyok
szerintem jobb nektek ha azt mondom h van barátom mint ezeket
"sose lesz ilyen jó nőd mint én vagyok"
Hát ez aztán az ego^^ Bírom, hogy a mai kislibák milyen nagyra vannak magukkal:) Múlthéten is találkoztam egy bunkó csajjal akit legszívesebben szép pirosra pofoztam volna fel, de a jó lelkem nem engedi:) Nagy az arc kisangyalka. Vörösszönyeg neked se kell véletlen? Nem azzal van a baj, hogy mit kéne mondani hanem azzal, hogy nem adsz esélyt másnak. Ha nem bírod ezt megérteni akkor részvétem.
vagyis külső.....
amúgy a mennybe is igen jól válogatnak:) csak ott tudod nem a külső alapján fognak:)
látom nem ment át amit sugallni szerettem volna...
ha az egyik haverodnak épp büdös a szája és téged ez nagyon-nagyon zavar akkor azt mondod neki, hogy hé te köcsög bűzlik a szád mint a gané! vagy esetleg azt, hogy bocsi de be kellene venned egy rágót mert fura szagod van! na melyiket mondanád?
ha engem utasítasz vissza akkor megkérlek ezt mondd: bocsi, de nem szeretnék találkozni veled, mert nem tetszel, nem működne mert nincs meg az a vonzalom aminek meg kellene lennie. vagy valami hasonlót!
nem hiszem hogy neked kellemetlenebb pár kemény, ugyanakkor mégis célratörő mondat, mint hogy hebegve-habogva másodpercek alatt kitalálj valami hülyeséget!
annyiban elnézést kérek, hogy én nem azt a szituációt vettem alapul amikor a tuskó 12,3 perces ismeretség után beszól "hogy fas*zid van-e cica?" paraszt szövegre nyilván paraszt szöveg a válasz! de ha valaki veszi a bátorságot és értelmesen közli veled, hogy meg szeretne ismerni mert... (valószínű nem azért hogy álmodban kivágja a veséd majd eladja) akkor ennek megfelelően a másik érzéseit is figyelembe véve válaszolsz!
mert bár a visszautasítás is nagyon-nagyon rossz, de azt is lehet normálisan! sokkal jobb érzés amikor látod, hogy a másik tisztel annyira, hogy őszinte legyen veled.
és nem győzöm hangsúlyozni az őszinteség nem egyenlő a parasztsággal, a túlzott szókimondással. a nem tetsző kö*csög, ótvar vagy és a bocs, nem vonzódom hozzád... között úgy hiszem árnyalatnyi különbség van! ezt nevezik emberségnek!
de felőlem legyél csak olyan amilyen... nem az én karmám...
valószínűleg a rágós verziót mondanám
ha egy normális de átlagos pasi jön oda akkor a tiédhez hasonló szöveget szoktam mondani vagy igent azt h nincs barátom és sokszor mondom h nincs barátom olyan embernek is aki annyira nem tetszik de sugárzik belőle a pozitivitás vagy kedves
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!