Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek az bevett szokás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek az bevett szokás a lányoknál, hogy ha egy jóképű pasi odamegy hozzájuk akkor azt mondják, hogy nincs barátom? Ha pedig egy gyengébb külsejű megy oda ugyanahoz a lányhoz, akkor meg hirtelen van barátja?

Figyelt kérdés
Én az ilyet gerinctelenségnek tartom, az ilyen lányokat meg nem is tekintem lányoknak. Akkor most vagy van barátja és mindenkinek azt mondja, vagy nincs barátja és mindenkinek azt mondja. Így lenne fair.
2011. nov. 2. 22:09
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯
 91/118 anonim ***** válasza:

héhaver ezt tőled kérdezem

akkor mit kéne mondanom neki?

bocsi de nem vagy az esetem vagy olyan ronda vagy h sajnálom az anyádat vagy sárgák a fogaid és kancsi vagy sose lesz ilyen jó nőd mint én vagyok

szerintem jobb nektek ha azt mondom h van barátom mint ezeket

2011. nov. 3. 19:48
 92/118 anonim ***** válasza:

"sose lesz ilyen jó nőd mint én vagyok"

Hát ez aztán az ego^^ Bírom, hogy a mai kislibák milyen nagyra vannak magukkal:) Múlthéten is találkoztam egy bunkó csajjal akit legszívesebben szép pirosra pofoztam volna fel, de a jó lelkem nem engedi:) Nagy az arc kisangyalka. Vörösszönyeg neked se kell véletlen? Nem azzal van a baj, hogy mit kéne mondani hanem azzal, hogy nem adsz esélyt másnak. Ha nem bírod ezt megérteni akkor részvétem.

2011. nov. 3. 20:03
 93/118 anonim ***** válasza:
Nincsen nagy egom csak kérdeztem vmit. És én esélyt adok a pasiknak csak nem mindegyiknek. Hanem csak azoknak akikben megfog vmi. Vagy a kisugárzása vagy szép a szeme stb.
2011. nov. 3. 20:10
 94/118 anonim ***** válasza:

vagyis külső.....

amúgy a mennybe is igen jól válogatnak:) csak ott tudod nem a külső alapján fognak:)

2011. nov. 3. 20:15
 95/118 anonim ***** válasza:
Miért ha ránézésre kéne választanod egy magas szőke hosszú combú modellalkatú lány és egy alacsony csúnyácska kövér lány közül melyiket választanád?
2011. nov. 3. 20:18
 96/118 anonim ***** válasza:
Jártam már olyan lánnyal aki nekem nem tetszett. Hoppá. Sorry baby:) thank you very much.
2011. nov. 3. 20:20
 97/118 anonim ***** válasza:
És h ismerted meg. Biztos nem volt más aki szóba állna veled és ő pont kapóra jött neked. Ezért elhiszem h nem tetszett csak kellett vki.
2011. nov. 3. 20:31
 98/118 anonim ***** válasza:

látom nem ment át amit sugallni szerettem volna...

ha az egyik haverodnak épp büdös a szája és téged ez nagyon-nagyon zavar akkor azt mondod neki, hogy hé te köcsög bűzlik a szád mint a gané! vagy esetleg azt, hogy bocsi de be kellene venned egy rágót mert fura szagod van! na melyiket mondanád?

ha engem utasítasz vissza akkor megkérlek ezt mondd: bocsi, de nem szeretnék találkozni veled, mert nem tetszel, nem működne mert nincs meg az a vonzalom aminek meg kellene lennie. vagy valami hasonlót!

nem hiszem hogy neked kellemetlenebb pár kemény, ugyanakkor mégis célratörő mondat, mint hogy hebegve-habogva másodpercek alatt kitalálj valami hülyeséget!

annyiban elnézést kérek, hogy én nem azt a szituációt vettem alapul amikor a tuskó 12,3 perces ismeretség után beszól "hogy fas*zid van-e cica?" paraszt szövegre nyilván paraszt szöveg a válasz! de ha valaki veszi a bátorságot és értelmesen közli veled, hogy meg szeretne ismerni mert... (valószínű nem azért hogy álmodban kivágja a veséd majd eladja) akkor ennek megfelelően a másik érzéseit is figyelembe véve válaszolsz!

mert bár a visszautasítás is nagyon-nagyon rossz, de azt is lehet normálisan! sokkal jobb érzés amikor látod, hogy a másik tisztel annyira, hogy őszinte legyen veled.

és nem győzöm hangsúlyozni az őszinteség nem egyenlő a parasztsággal, a túlzott szókimondással. a nem tetsző kö*csög, ótvar vagy és a bocs, nem vonzódom hozzád... között úgy hiszem árnyalatnyi különbség van! ezt nevezik emberségnek!

de felőlem legyél csak olyan amilyen... nem az én karmám...

2011. nov. 3. 20:34
 99/118 anonim ***** válasza:
Nem talált nyuszkó:) Hidd el nem mindenki olyan önző mint te. Jött oda hozzám nagyon is szép lány aki járni akartam velem, de visszautasítottam. Talán írtam is ezen az oldalon, hogy visszautasítottam vagy egy másik kérdésnél, nem tudom melyiken. Na de tényleg nagyot tévedtél:D Nem azért, mert nem volt más! Nem mindenki a külső alapján jön össze valakivel. Ez ennyire felfoghatatlan?:) Nem vagyok csúnya, mert nem egy lány jött hozám, hogy összejönne:) Nyugtad magad baby;)
2011. nov. 3. 20:38
 100/118 anonim ***** válasza:

valószínűleg a rágós verziót mondanám

ha egy normális de átlagos pasi jön oda akkor a tiédhez hasonló szöveget szoktam mondani vagy igent azt h nincs barátom és sokszor mondom h nincs barátom olyan embernek is aki annyira nem tetszik de sugárzik belőle a pozitivitás vagy kedves

2011. nov. 3. 20:40
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!