Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek az bevett szokás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek az bevett szokás a lányoknál, hogy ha egy jóképű pasi odamegy hozzájuk akkor azt mondják, hogy nincs barátom? Ha pedig egy gyengébb külsejű megy oda ugyanahoz a lányhoz, akkor meg hirtelen van barátja?

Figyelt kérdés
Én az ilyet gerinctelenségnek tartom, az ilyen lányokat meg nem is tekintem lányoknak. Akkor most vagy van barátja és mindenkinek azt mondja, vagy nincs barátja és mindenkinek azt mondja. Így lenne fair.
2011. nov. 2. 22:09
 61/118 anonim ***** válasza:

Kérdező, az első benyomás nekem is több alkalom, nem a szó szerinti első. Első látásra még életemben nem vonzódtam senkihez.

Az igaz, hogy a barátkozáshoz is esélyt kell adni, de amikor mások a körülmények, amikor nem kell választ adnom elválásnál, hogy igen vagy nem, mert még fel sincs téve a kérdés, akkor az esély csak úgy magától megadódik nekik. A randira hívásban benne van a szándék, viszont ilyen gyorsan ha muszáj döntenem, akkor az biztosan a nem lesz.

2011. nov. 2. 23:51
 62/118 anonim ***** válasza:

Hát nincs nagyobb ellensége a férfinak mint a barátzóna :D Én is voltam már benne, soha többet, így nagyon kevés lány barátom van de azokkal pont megtaláltuk az ideális egyensúlyt.

Kicsit ezekkel a százalékokkal úgy állítod be a dolog mint ha a legjobból is a legjobbat választod ki. De aztán még a hormonok győznek nem de? legalább is nálad :)

Nekem ez a hormonális dolog nem nagyon jön elő kapcsolati szinten. És sose értem meg azt aki ez alapján cselekszik. Nekem mindig az volt a fontos hogy tudjam mint ember szeretni és ez bőven elég volt hogy megszépítse, és hogy beinduljon a fantáziám rá. Lehet ez abból adódik hogy nagyon empatikus vagyok és engem az izgat fel a legjobban ha látom hogy a párom akit szeretek is felizgult. Így ha a lány jól érzi magát velem már nagy eséllyel én is jól fogom magam vele :D

2011. nov. 2. 23:53
 63/118 A kérdező kommentje:
De az is nagyon gusztustalan dolog, hogy a pasi odamegy a lányhoz és megkérdi, hogy leülhetek-e melléd? Erre meg jön a flegma válasz, hogy bocsi van barátom és elmegy a csaj inkább onnan. Esélye sincs a pasinak,hogy kimagyarázza magát, lehet nem is azért ült oda, hogy felszedje a lányt. Sajnos a legtöbb lány olyan mint a robot, szériában mondják, hogy bocsi van barátom. Nem érdeklik őket az ha lelkileg összetörik. Több ezer rendes pasi szívét törik össze nap mint nap és fikarcnyi esélyt sem adnak az ismerkedésre. Sokszor nem is tudják mit veszítenek. Nem kelél védeni a lányokat, mert a legtöbben ilyenek. Pasiból is sok a szemét, de én most a rendesebbjéről beszélek.
2011. nov. 2. 23:54
 64/118 anonim ***** válasza:
Jó ez az 5 perc egy fiktív szám, és lehet az több is ha jól érzitek magatokat, ez csak a minimális idő. Ha meg van az érdeklődés akkor már lehet szépen mindent a maga tempójában csinálni. Szerintem, pl sose szoktam egyből rárontani senkire. Nekem is fontos hogy megbízzak valakiben mielőtt randira mennék és még sok más mire kialakul a kapcsolat. Ezt az 5 percet csak azért mondtam hogy a hirtelen döntésnél még mindig humánusabb. Annyira kell elégnek lennie az időnek hogy eldöntsd hogy iszol még egy kávét vagy távozol :)
2011. nov. 2. 23:56
 65/118 anonim ***** válasza:
Általánosítva nem nyerhetsz meg egy vitát kérdező :D :P
2011. nov. 2. 23:57
 66/118 A kérdező kommentje:
Hát igen ,mert itt mindkét fél hajtja az igazát és nem tágít. Ez sokszor a nagy baj, hogy nem akarunk engedni az igényeinkből.
2011. nov. 3. 00:01
 67/118 anonim ***** válasza:

83%-os

A második bekezdéseddel egyetértek, a későbbiekben ez a lényeg.

Ha azt vesszük igen, a legjobbakból a legjobbat választom ki. Attól lesz valaki a legjobb, hogy szeretem és ő is engem. Nem tudnám felsorolni, hogy mik kellenek ehhez, de idő mindenképpen. Mondom, hogy csúnya pasijaim voltak, nekem tetszettek és szerettem őket, de nem tudom valami általános képlettel magyarázni, hogy miért. :)

Kérdező, te most erről beszélsz? Ha valaki odajönne, hogy leülhet-e mellém, akkor sem küldeném el, ha van barátom. Azokról az esetekről írtam, amikor valaki leszólít, hogy menjünk el kávézni vagy odajön, hogy mennyire jól nézek ki, van e barátom... Ha valaki jön és elkezd velem beszélgetni, soha nem küldöm el, ráadásul néha nem azért szólítanak meg, mert akarnak valamit tőlem. Vagy akarnak, de nem mutatják, nem tudom, nem mindig derül ki.

2011. nov. 3. 00:02
 68/118 anonim ***** válasza:
A nemek harcát ha most itt te megoldod akkor már most felterjesztelek a béka Nobel díjra. Szóval érted ennek a vitának nem lesz vége, de találni kell valami kompromisszumot, erre mondtam hogy a nőknek meg kéne adni az időt hogy a pasi bebizonyítsa hogy jó partner. Végezetül a döntés továbbra is a nők kezében marad.
2011. nov. 3. 00:04
 69/118 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudjátok milyen az, amikor rendszeresen bepróbálkoznak pasik. Akárhova megyek, ha kiderül, hogy nincs barátom, akkor nyomulós szöveget hallgatok. Valószínűleg emiatt hálátlanok a lányok, aki annyira csúnya, hogy sosem próbálkoznak vele, ő valószínűleg megragad minden lehetőséget, de nekem gyakran küzdenem kell, hogy egy beszélgetés ne legyen tele szexuális utalásokkal, hanem valami értelmes témánál maradjunk. Nagyon sokan a puncit és a lehetőséget látjaák bennem, nem azért, mert annyira szép vagyok, hanem a legtöbb férfinek ennyit érek nőként.
2011. nov. 3. 00:07
 70/118 A kérdező kommentje:
Sajnos ez van. Olyan lányoknál kell próbálkozni, akik adnak esélyt 5-10 perc erejéig és nem 3 mp alatt döntenek és küldenek el. Csak az a baj, hogy nincs a homlokukra írva, hogy ilyenek-e vagy sem? Akkor meg nagyok sok bocsi de van barátom dumába fogunk még beleszaladni. De egyszer csak összejön. Mindig várom a rendes lányt, csak kevés van belőlük.
2011. nov. 3. 00:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!