Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek az bevett szokás a lányoknál, hogy ha egy jóképű pasi odamegy hozzájuk akkor azt mondják, hogy nincs barátom? Ha pedig egy gyengébb külsejű megy oda ugyanahoz a lányhoz, akkor meg hirtelen van barátja?
Hát igen nem úgy kell odamenni hogy "jó a segged köl kóla?" Hanem beszélgetni mint ember az emberrel. De a kávéra meghívás még mindig csak egy példa. De pl akkor felvetek egy másik példát.
Buszon ülsz, és leülök melléd, eddig ez még természetes, a gyakori az hogy egyik fél se nyit a másik felé. De nekem tetszel és szívesen megismernélek. És mondjuk mondom hogy mekkora tömeg van már megint a buszon ráadásul dugó is van. Ez egy teljesen hétköznapi beszélgetés. Te erre mit reagálnál? Bár a buszt azért nem szeretem mert sosem tudhatom hogy a következőnél leszáll e vagy sem.
Amúgy most jutott eszembe a barátnős példád. Hát csak annyit akartam hozzá szólni hogy nekem mindig is morális kérdés volt ez hogy mi van ha egyik csaj jobban bejön, mivel nem találtam rá diplomatikus megoldást. Így azóta nem ismerkedek csajokkal akik barátnőivel vannak alapból az egy nehezebb szituáció. Én semmi képpen nem akarnám éreztetni egy lánnyal se hogy a barátnője szebb és ezért választottam őt.
Ez megesik, én megértem. De sajnos annyira nem tudunk ezzel mit kezdeni mint ti nők a szexuálisan vonzó nőkkel akikre minden pasi csorgatja a nyálát és nem veszik észre a "csúnyább" barátnőt :)
Nem tudjuk ki olyan, hidd el ezért nem is ismerkedek idegenben már nagyon rég, ha nem látom hogy érdeklődik akkor hagyom. Ezért sincs már egy ideje barátnőm, oh yeah :D
Hogy mit gondolok, hmm azt hogy este van :D Nem nem viccelem el. Szerintem te egy értelmes és nem felszínes lány vagy, de nagyon óvatos és ez az óvatosság tesz téged elérhetetlenné. Amitől még inkább vágyhat valaki hogy történjen valami mert elérhetetlen vagy, de nem sugárzik belőled a megvetés.
Mit kapok? Mondd azt hogy kávét :D Ja nem, nem iszom kávét..
Régebben sokat utaztam, heti több órát, és gyakran beszélgettem a buszon, de ilyenkor mindig a barátomhoz mentem, viszont egyszer sem voltam bunkó.
Normál tömegközlekedésen még sosem szólítottak le, ha valaki beszélgetni akarna, nem küldeném el, de a számom továbbra sem adom meg és nem megyek kávézni. E-mail címet megadnék, de azt még nem kérte senki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!