Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek az bevett szokás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek az bevett szokás a lányoknál, hogy ha egy jóképű pasi odamegy hozzájuk akkor azt mondják, hogy nincs barátom? Ha pedig egy gyengébb külsejű megy oda ugyanahoz a lányhoz, akkor meg hirtelen van barátja?

Figyelt kérdés
Én az ilyet gerinctelenségnek tartom, az ilyen lányokat meg nem is tekintem lányoknak. Akkor most vagy van barátja és mindenkinek azt mondja, vagy nincs barátja és mindenkinek azt mondja. Így lenne fair.
2011. nov. 2. 22:09
 71/118 anonim ***** válasza:
100%

Hát igen nem úgy kell odamenni hogy "jó a segged köl kóla?" Hanem beszélgetni mint ember az emberrel. De a kávéra meghívás még mindig csak egy példa. De pl akkor felvetek egy másik példát.

Buszon ülsz, és leülök melléd, eddig ez még természetes, a gyakori az hogy egyik fél se nyit a másik felé. De nekem tetszel és szívesen megismernélek. És mondjuk mondom hogy mekkora tömeg van már megint a buszon ráadásul dugó is van. Ez egy teljesen hétköznapi beszélgetés. Te erre mit reagálnál? Bár a buszt azért nem szeretem mert sosem tudhatom hogy a következőnél leszáll e vagy sem.

Amúgy most jutott eszembe a barátnős példád. Hát csak annyit akartam hozzá szólni hogy nekem mindig is morális kérdés volt ez hogy mi van ha egyik csaj jobban bejön, mivel nem találtam rá diplomatikus megoldást. Így azóta nem ismerkedek csajokkal akik barátnőivel vannak alapból az egy nehezebb szituáció. Én semmi képpen nem akarnám éreztetni egy lánnyal se hogy a barátnője szebb és ezért választottam őt.

2011. nov. 3. 00:09
 72/118 anonim ***** válasza:
83%-os, kifejtetted, hogy mit gondolsz rólam, de te nekem nagyon "bejössz". Több okból sem próbállak meg itt felszedni:), de ritka értelmes és kedves vagy. Nálam ez elég ahhoz, hogy ha nem vagy kirívóan ronda, akkor ne számítson a külsőd.
2011. nov. 3. 00:12
 73/118 anonim ***** válasza:

Ez megesik, én megértem. De sajnos annyira nem tudunk ezzel mit kezdeni mint ti nők a szexuálisan vonzó nőkkel akikre minden pasi csorgatja a nyálát és nem veszik észre a "csúnyább" barátnőt :)

Nem tudjuk ki olyan, hidd el ezért nem is ismerkedek idegenben már nagyon rég, ha nem látom hogy érdeklődik akkor hagyom. Ezért sincs már egy ideje barátnőm, oh yeah :D

2011. nov. 3. 00:12
 74/118 anonim ***** válasza:

Hogy mit gondolok, hmm azt hogy este van :D Nem nem viccelem el. Szerintem te egy értelmes és nem felszínes lány vagy, de nagyon óvatos és ez az óvatosság tesz téged elérhetetlenné. Amitől még inkább vágyhat valaki hogy történjen valami mert elérhetetlen vagy, de nem sugárzik belőled a megvetés.

Mit kapok? Mondd azt hogy kávét :D Ja nem, nem iszom kávét..

2011. nov. 3. 00:14
 75/118 anonim ***** válasza:
Ja hogy már kifejtettem és ne kifejtsem, igen este van jól gondoltam.
2011. nov. 3. 00:15
 76/118 anonim ***** válasza:

Régebben sokat utaztam, heti több órát, és gyakran beszélgettem a buszon, de ilyenkor mindig a barátomhoz mentem, viszont egyszer sem voltam bunkó.

Normál tömegközlekedésen még sosem szólítottak le, ha valaki beszélgetni akarna, nem küldeném el, de a számom továbbra sem adom meg és nem megyek kávézni. E-mail címet megadnék, de azt még nem kérte senki.

2011. nov. 3. 00:16
 77/118 anonim ***** válasza:
számot csak akkor kérek ha randit beszélünk meg mert akkor nem szeretem ha el megyünk egymás mellett többször is a találkozó ponton. Amúgy e-mail ez jó ezt megjegyzem :) Persze szimplán barátkozásról van szó még abban a fázisban, ezt megértettem nálad így működik, és logikus és én is így gondolom.
2011. nov. 3. 00:18
 78/118 anonim ***** válasza:
A legtöbb barátomat neten ismertem meg, a sima barátokat is és azokat is, amikből aztán kapcsolat lett. Nem szoktam képet kérni, csak ha felajánlja, néhány jó beszélgetésből már bőven pozitívból indul a másik, ha személyesen találkozunk. Nem társkeresőre gondolok, hanem fórumokra főleg, de innen is van egy barátnőm. Tudom, hogy az utóbbi más téma, de sima barátokat találni sem egyszerű, nekem bevált a netes dolog és a környezetemnek is. Több barátnőmnek is úgy lett társa a netről, hogy szándékosan olyan témákban kezdek el beszélgetni pasikkal, ami független a társkereséstől, itt kiderült, hogy hogy jönnek ki egymással, hogyan gondolkozik a másik, nem görcsöltek és végül összejött. :)
2011. nov. 3. 00:26
 79/118 anonim ***** válasza:
Ez is egy működő módszer, barátkozásra tökéletes, társkeresésre sajnos az a tapasztalat hogy elég nagy lutri hogy hol lakik a másik. Viszont igen név nélkül kép nélkül így lehet csak a belsővel villogni, de azért jó lenne ha való életben is működne valami rendszer, mert olyan rossz ha valakivel megvan az összhang és kiderül hogy 200km-re lakik :D
2011. nov. 3. 00:30
 80/118 anonim ***** válasza:
Ezért buszoztam én olyan sokat minden héten, teljesen igazad van, lutri. :)
2011. nov. 3. 00:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!