Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek az bevett szokás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek az bevett szokás a lányoknál, hogy ha egy jóképű pasi odamegy hozzájuk akkor azt mondják, hogy nincs barátom? Ha pedig egy gyengébb külsejű megy oda ugyanahoz a lányhoz, akkor meg hirtelen van barátja?

Figyelt kérdés
Én az ilyet gerinctelenségnek tartom, az ilyen lányokat meg nem is tekintem lányoknak. Akkor most vagy van barátja és mindenkinek azt mondja, vagy nincs barátja és mindenkinek azt mondja. Így lenne fair.
2011. nov. 2. 22:09
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/118 anonim ***** válasza:
95%

"Ezek még mind bele kellene férjen ha amúgy egy jó megjelenésű magára adó intelligens ember. "

Ezt mondd a hormonoknak meg a vonzalomnak, aztán 3 hónap múlva már itt teszed fel a kérdést, hogy a barátnőd miért nem szexel veled elég gyakran.

Akikről írsz, azok tudod mire jók minden esetben? Barátnak, sima barátnak, legjobb barátnak, akárminek. Ehhez hozzáadod a szexuális vonzalmat, akkor társnak. De ha ez hiányzik, akkor nem fogod tudni beleverni a kiszemelt lány fejébe, hogy márpedig igenis tessék akarni, akármennyire igazságtalannak érzed.

2011. nov. 2. 22:58
 32/118 anonim ***** válasza:
46%

Kávés pasi XD oké legyek az.

Nem teljesen értem amit mondani akarsz. Második bekezdéseddel. Hogy te félsz hogy ha rosszul megy akkor biztos te rontottál valamit el vagy mi? Nem értem, egy biztos bárki is rontott el bármit vagy nem ment jól az "esély" megvolt rá. És így jobb mint az ha meg sem adja valaki. Elmondom mit gondolnék a két esetben.

Nem kapok esélyt egyből elküld az illető: Ennyire szar pasi vagyok hogy még csak szóra se méltat.

Kapok esélyt de elutasít. Hát azért nem lehetek olyan rossz pasi ha megadta az esélyt, de úgy néz ki nem voltam neki való.

Az meg egy másik gond hogy manapság egyre inkább nem szeretnek a nők idegenben ismerkedni. Ez akkor jön rosszul ha a srácnak nincs akkora baráti köre hogy onnan barátnőt találjon. Pl én nekem is elég szűk baráti köröm van, sok ismerősöm de ők nem fognak nekem bemutatni senkit én meg nem fogom megkérni rá őket.

Na már most interneten meg azt mondják hogy menj ismerkedj élőben. De ép ezaz hogy manapság már nem is lehet leszólítani senkit mert vagy azért küld el mert nem jövök be külsőre. Vagy azért mert egyszerűen nem akar vad idegenekkel ismerkedni.

2011. nov. 2. 22:59
 33/118 anonim ***** válasza:
100%
És azért nem ismerkedünk vad idegenekkel mert lehet jól szituált pasi is beteg. Tudod egész kiskorunkban ezt mondták nekünk idegennel ne állj szóba és ez megmaradt bennünk. A mai világban félünk elmenni vkivel pl. kávét inni is. Telefonszámot adtam már meg jó pasinak is de zaklatott utána és le kellett cserélnem. Szóval van veszélye is.
2011. nov. 2. 23:03
 34/118 A kérdező kommentje:
Pedig kellene esélyt adnotok buta nőknek is az olyan pasiknak akik kevésbé vonzóak. Lehet , hogy úgy összejönnél egy kevésbé vonzóval, hogy szexuálisan az elkövetkező negyven évben minden nap, olyan orgazmust fox átélni egy kevésbé helyes pasi által. Nem tudjátok szokszor mit szalajtotok el. De ha esélyt sem adto
2011. nov. 2. 23:07
 35/118 A kérdező kommentje:
k akkor nincs miről beszélni, utána meg ne búsuljatok ha egy macsó rongyosra szúrkál titeket és másnap szó nélkül otthagy.
2011. nov. 2. 23:07
 36/118 anonim ***** válasza:

Érdekes hogy az a bajod ha nem magas, de persze minden más jöhetne mi? Hát valószínűleg nem. Tudod az értelmes emberek nem úgy kezdenek hogy majd jó lesz e vele a szex. Egy részről egy izmos jóképű pasi is lehet nagyon szar a szexben mert azt hiszi hogy attól elélvezel ha ránézel.

És egy átlagos pasi is lehet jó a szexben mert tudja hogy teljesítenie kell(azért mondok átlagost mert ha ez alá adom akkor egyből valami rémséget képzelsz oda)

Azért érdekes hogy sokat vagyok itt meg beszélgetek csajokkal suliban. És az az általános hozzáállás hogy ha szerelmes valakibe akkor neki úgy jó a pasi. De mivel téged a szex érdekel csak így továbbra se győztél meg hogy egy ahogy te fogalmaztál azt hiszem felszínes "p*csa" vagy. Megmondanád hány éves vagy. De tippre 16-20 között.

Mint mondtam már volt egy 80 kilós barátnőm, és hát isteni volt vele a szex, szóval ez sem külsőtől függ. Tudod van egy olyan állapot hogy szerelem, ez az amikor a szexet csinálják az emberek a sorrend nem fordítva van. Úgy nem csoda hogy első a külső. Semmi érzelem nélkül nem lehet másra alapozni csak a külsőre ugyebár.

2011. nov. 2. 23:08
 37/118 anonim ***** válasza:
Persze veszélyes ez de számot nem kell adni olyan helyre kell menni ahol nagy tömeg van. Suli, vagy egy kávézó, ugye a kávé akkor már adott is. Nem az erdő szélén kell ismerkedni. Arra az öt percre nem kell megadnod a teljes neved csak a keresztneved hogy tudjatok valahogy nevezni egymást. És számot is csak akkor adsz meg ha biztos vagy benne hogy normális. Persze még ezek után se rohangál senki erkölcsi bizonyítvánnyal. De ha nagyon paranoiás akarsz lenni akkor egy férfiba sem kéne megbíznod. Lehet valaki egy erőszakos ember annak ellenére hogy a barátai vagy családja társaságában nem az, és így nem derül ki. Az igazi szociopatákat nem is lehet felismerni mert jól beleolvadnak a környezetükbe. Ezzel nem ijesztgetni akarlak de a világ nem veszélytelen, de kéne annyi ember ismeretednek lennie hogy 5 perc alatt meg tud hogy a srác milyen.
2011. nov. 2. 23:13
 38/118 anonim ***** válasza:
100%

Kávés pasi!

Képzeld el úgy a helyzetet, hogy ha idegennel kellene ismerkednem, akkor olyan érzésem lenne, mintha kilöknének egy színpadra zsúfolt tömeg elé, hogy énekeljek.

Furcsa, hogy neked az a jobb érzés, ha a külsődet elfogadják, de a belsődet nem, én nem ilyen vagyok, erről kár vitatkozni. Abba gondolj bele, hogy lányként helyzeti előnyben vagyok. Gondolhatod, hogy ez mekkora szemétség, de így van. Nem fogom kitenni magam rossz érzéseknek, ha nem muszáj. Egyébként azért is utálom többek közt az ismeretlenül leszólítást, mert nyilvánvalóan a külsőm miatt közelednek, mi másért. Nekem meg nem egy nagy érték, hogy ki hogy néz ki, fontos, de nem érték. Szerinted milyen érzés, amikor vagyunk mondjuk ketten, a másik lány csúnyább/kövérebb/pattanásosabb/kisebb a melle (csak példa) és mindenki hozzám jön oda, mert jobban nézek ki? Adjak esélyt a pasinak, aki rá sem néz a barátnőmre csak azért, mert nekem előnyösebb a külsőm?

Mások számára tök ronda pasijaim voltak, főleg azért, mert vékonyak, de más szempontból sem úgy néztek ki, ahogy az a tömegeknek bejön.

A legfőbb oka annak, hogy nem megyek el idegenekkel sehova, hogy valami borzasztóan nem vonzó az, amikor a pasi megpróbálja a legjobb oldalát mutatni és nyilvánvalóan elhallgatja a hiányosságait, ez az egész egy hamis kép, ez alapján nem tudok dönteni. Ha viszont valakit már ismerek máshogyan, töltöttem időt a társaságában, akkor volt alkalmam vele beszélni, de megfigyelni is a természetes közegében, mert ugye a randihelyzet nem az.

Nyilván nem minden lány ilyen, mint én, csak elmondtam a saját okom a lekoptatásra, még csak el sem kell fogadni, ha emiatt szemét ribanc vagyok, ám legyen. Ettől függetlenül megértem amit mondasz, de azt meg te értsd meg, hogy ha egy lány a jó pasi felhozatalból is talál magának lelkileg megfelelőt, akkor jótékony okokból nem fog az egész világnak esélyt adni. Egyszerűen azért, mert megteheti.

2011. nov. 2. 23:14
 39/118 anonim ***** válasza:

Oké 80kg barátnő rendben de vmi biztos megfogott benne szép arca volt biztosan. Én úgy gondolkodok ha meglátok egy pasit aki vonz is h ha összejövök vele milyet fogok szexelni HANEM szerelembe akarok esni. Nem a testi élvezeteket akarom először. Fogjon meg vmivel ami utána jön az mellékes. Nem a külső számít fontos a belső is. De kell vonzalom.

Csak mellékesen ha odajön hozzám egy munkás és beszól vagy bepróbálkozik neki is esélyt kéne adnom?

2011. nov. 2. 23:17
 40/118 anonim ***** válasza:
tudod az az útépítő
2011. nov. 2. 23:18
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!