Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek az bevett szokás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek az bevett szokás a lányoknál, hogy ha egy jóképű pasi odamegy hozzájuk akkor azt mondják, hogy nincs barátom? Ha pedig egy gyengébb külsejű megy oda ugyanahoz a lányhoz, akkor meg hirtelen van barátja?

Figyelt kérdés
Én az ilyet gerinctelenségnek tartom, az ilyen lányokat meg nem is tekintem lányoknak. Akkor most vagy van barátja és mindenkinek azt mondja, vagy nincs barátja és mindenkinek azt mondja. Így lenne fair.
2011. nov. 2. 22:09
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
 111/118 anonim ***** válasza:
igen ez szemétség...
2011. dec. 5. 16:34
 112/118 anonim ***** válasza:

Ha egyszer nem jön be nem jön be, lényegtelen mivel küldenek el, a lényeg, hogy nem és kész, fogadd el, dolgozd fel, keress tovább olyat aki majd azt mondja, ez igen apukám rád vártam.

21f

2011. dec. 6. 04:26
 113/118 anonim ***** válasza:
Egy ismeretlennél nem gond mint pl. egy áruháznál vagy az utcán, de egy olyan körben mint baráti társaság által való ismerkedésnél már szemétség mivel bármikor rájöhet és azzal a hazugsággal fájdalmat okozhat. Olyankor legyen benne gerincség, hogy megmondja az igazat és nem behúzza fülét farkát. Nem magyarázkodni kell, hogy nem akarjátok megsérteni, mert őszíntén nem azért mondjátok. Egy utcán való találkozásnál megértem, mert egyszerű és senki nem csinál ebből ügyet.
2011. dec. 6. 10:45
 114/118 anonim ***** válasza:
61%
nem mindegy mivel küld el? akkor is ugyanúgy ki lennél akadva hogy milyen bunkó ha azzal küldene el hogy ronda vagy...énis mondtam már srácnak hogy van barátom, amikor elhívott randizni és nem jött be...igazából nem volt barátom.
2011. dec. 6. 22:44
 115/118 anonim ***** válasza:
Képzeld nem mindegy:S Csak neked mindegy! Lehet értelmesen is beszélni és akkor nem lenne baj. Az hogy valaki érzéketlen hát... nem is csoda, hogy bunkónak fog tartani. Lehet kezdeni egy mondatot úgy is bocsi, de nem vagy az esetem. Vagy őszínte leszek..nem jösz be. Vagy nem nézel ki rosszul csak nekem más jön be. Vagy ne haragudj, de nekem abszolult nem jösz be. Lehet ezer féleképp mondani az igazat, de nem mindegy hogy! Keresd ki melyik a jobb verzió és melyik a tapló verzió. Nem kell hazudni, ha lehetsz kedves is. A "van már barátom" is lehet átlátszó és akkor meg hiába hazudtál. Neked az meg miért jó? Ja hát azért, mert könnyű lepattintani mint szemébe mondani az igazságot:S Kaptam én is már olyat, hogy barátja van és mégse volt. Tudod ez sokkal rosszabb, mert lehetne esély, de nincs! Olyan mintha jelentkeznél egy munkára és azt mondják neked, hogy majd értesítenek meg bíztatnak, hogy eddig nem volt megfelelő személy. Aztán rájösz valahogy, hogy azért nem feleltél meg, mert nincs kevés voltál, se tapasztalat. Persze úgy, hogy te akartad azt a munkát vagyis lelkes lennél és tudod, hogy jól csinálnád azt a munkát, mert ugye melyik fiú is menne úgy hozzád, hogy neki aztán mindegy csak nő legyen? Ha valaki komolyan szeretné és nem csak úgy? Na de te biztos örülnél neki;) Abszolult nem mindegy!
2011. dec. 7. 10:08
 116/118 anonim ***** válasza:
én kedvesen mondtam hogy van barátom:D ezt is lehet kedvesen közölni.
2011. dec. 7. 17:31
 117/118 anonim ***** válasza:
Ha van barátod, de ha nincs és úgy mondod akkor hazugság:D Nem félsz a pokoltól?:)
2011. dec. 7. 19:45
 118/118 anonim ***** válasza:
Nekem még az is tetszik ha egy Femme Fatale külsejű gyönyörű nő lekoptat:) Tetszik hogy érezteti velem, hogy a fenébe gondoltam hogy megszólíthatom :)
2014. okt. 19. 12:57
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!