Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek az bevett szokás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek az bevett szokás a lányoknál, hogy ha egy jóképű pasi odamegy hozzájuk akkor azt mondják, hogy nincs barátom? Ha pedig egy gyengébb külsejű megy oda ugyanahoz a lányhoz, akkor meg hirtelen van barátja?

Figyelt kérdés
Én az ilyet gerinctelenségnek tartom, az ilyen lányokat meg nem is tekintem lányoknak. Akkor most vagy van barátja és mindenkinek azt mondja, vagy nincs barátja és mindenkinek azt mondja. Így lenne fair.
2011. nov. 2. 22:09
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯
 101/118 anonim ***** válasza:

"bocsi de nem vagy az esetem vagy olyan ronda vagy h sajnálom az anyádat vagy sárgák a fogaid és kancsi vagy sose lesz ilyen jó nőd mint én vagyok"

a stílus minősíti az embert! én azt mondom őszinteség, te pedig egyből a parasztságra asszociálsz?

nyilván rendkívül szép lány vagy aki szeret szórakozni a fiúkkal. tudod idő kérdése, hogy emberedre akadj! ismertem én is olyan lányt akinek derogált megmondania, hogy bocsi, de nem mert nincs meg... aztán találkozott a szőke kék szemű herceggel akivel boldogságban éltek, egészen addig amíg a kék szemű herceg ki nem tette a szűrét. utána sírdogált hogy ő miért ezt érdemli? mert nem...

semmi köze nincs a valláshoz és semmilyen humbukhoz, de talán úgy viselkedj a többi emberrel mint ahogy te szeretnéd, hogy veled viselkedjenek!

2011. nov. 3. 20:43
 102/118 anonim ***** válasza:
Ja még mielőtt elkezded az okosságaid. Ha azt mondom belső fog meg és nem a külső akkor az úgy van. Adok esélyt másnak, de ha olyan jön akiben nem tudok megbízni vagy látom rajta, hogy vannak nála sokkal értelmesebbek (mint pl. te sem vagy értelmes) annak nemet mondok és nem azért, mert ez nem tetszik meg az nem. Felfogható?:D
2011. nov. 3. 20:45
 103/118 anonim ***** válasza:

lehet h kicsit tényleg parasztság lenne azt mondani de nem is fogom és nem is szoktam ilyet mondani próbálok kedvesen és illedelmesen válaszolni

attól h szőke vagyok nem vagyok hülye és igen is értelmes vagyok és okos 2 nyelvvizsgával

2011. nov. 3. 20:49
 104/118 anonim ***** válasza:

amúgy erről a kamuzok neked de csak azért mert jót akarok neked dologról az jut eszembe amikor a híradóban a Szíjártó Petike a szemüvege alól vigyorogva megmagyarázza, hogy a gázolajra kivetett plusz jövedéki adó miatti áremelkedés nem fog begyűrűzni a szállítási költségekbe, így a termékek árába.

ez a tipikus halandzsa szöveg! a fejemre hugyozol és azt mondod esik az eső...

az hogy kamuzol valamit az csakis neked jó, mert félsz az egyenességtől!

2011. nov. 3. 20:50
 105/118 anonim ***** válasza:

"attól h szőke vagyok nem vagyok hülye és igen is értelmes vagyok és okos 2 nyelvvizsgával"

nem tudtam, hogy szőke vagy! a szőke kék szemű herceg pusztán a képzelet szüleménye, nem valós személyek alapján.

2011. nov. 3. 20:51
 106/118 anonim ***** válasza:
gondoltam h nem valós személy alapján csak hasonlat volt
2011. nov. 3. 20:52
 107/118 anonim ***** válasza:
Tudod milyen szőke nővel találkoztam a múlthétvégén? Elmeséljem? Táncolok egy discoban és a hátamat elkezdi tolni egy szőke nő és azt mondja: meny má arrébb! Pedig én elszoktam engedni azokat akik átsétálnak a tánctéren, de ő szeretett bunkó lenni:) Majd én meg menjek sarokba nem? Mert ő nagyságos kisasszonyXD Na meg mikor a tesco parkolóban előttem megállnak, mert vár a másikra hogy kijöjjön akkor jön megint egy nagyképű nő:S Ő nem bír várni és fogja magát megelőzne, de annyi esze sincs hogy miért áll a sor és akkor bevág elém, mert ki kell engedni a másikat. Hát rádudáltam keményen, de úgy szállt ki mnt egy királynőXD Ilyenek a mai nők?:D Bunkók? Akár hánny nyelven tud?:) Én is tudok 2 nyelven akkor most művelt vagyok?:)
2011. nov. 3. 20:59
 108/118 anonim ***** válasza:

Tudod vannak ilyenek is meg olyanok is mint amilyen én

vagyok. De nem csak a szőkék hanem a barnák sőt a feketék és szoktak ilyenek lenni. Látod sztereotípia elítélsz azért mert két szőke mit csinált. És még csodálkoznak h a nők nem mindenkinek adnak esélyt.

2011. nov. 3. 21:07
 109/118 anonim ***** válasza:
Nem ítéltem el. Láthatólag kérdőjel van a válaszaimban és nem kijelentés:) Nem ítélkezem, de látom milyenek vannak. Tudom jól, hogy nem csak szőkék ilyenek.
2011. nov. 3. 21:25
 110/118 anonim ***** válasza:

a barátomat soha nem tagadom le

de ha egy nekem nem tetsző srác odajön, lehet h azt mondom neki, hogy barátom van, akkor is ha nincs, h ne bántsam meg..

2011. dec. 5. 16:03
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!