Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek az bevett szokás a lányoknál, hogy ha egy jóképű pasi odamegy hozzájuk akkor azt mondják, hogy nincs barátom? Ha pedig egy gyengébb külsejű megy oda ugyanahoz a lányhoz, akkor meg hirtelen van barátja?
"bocsi de nem vagy az esetem vagy olyan ronda vagy h sajnálom az anyádat vagy sárgák a fogaid és kancsi vagy sose lesz ilyen jó nőd mint én vagyok"
a stílus minősíti az embert! én azt mondom őszinteség, te pedig egyből a parasztságra asszociálsz?
nyilván rendkívül szép lány vagy aki szeret szórakozni a fiúkkal. tudod idő kérdése, hogy emberedre akadj! ismertem én is olyan lányt akinek derogált megmondania, hogy bocsi, de nem mert nincs meg... aztán találkozott a szőke kék szemű herceggel akivel boldogságban éltek, egészen addig amíg a kék szemű herceg ki nem tette a szűrét. utána sírdogált hogy ő miért ezt érdemli? mert nem...
semmi köze nincs a valláshoz és semmilyen humbukhoz, de talán úgy viselkedj a többi emberrel mint ahogy te szeretnéd, hogy veled viselkedjenek!
lehet h kicsit tényleg parasztság lenne azt mondani de nem is fogom és nem is szoktam ilyet mondani próbálok kedvesen és illedelmesen válaszolni
attól h szőke vagyok nem vagyok hülye és igen is értelmes vagyok és okos 2 nyelvvizsgával
amúgy erről a kamuzok neked de csak azért mert jót akarok neked dologról az jut eszembe amikor a híradóban a Szíjártó Petike a szemüvege alól vigyorogva megmagyarázza, hogy a gázolajra kivetett plusz jövedéki adó miatti áremelkedés nem fog begyűrűzni a szállítási költségekbe, így a termékek árába.
ez a tipikus halandzsa szöveg! a fejemre hugyozol és azt mondod esik az eső...
az hogy kamuzol valamit az csakis neked jó, mert félsz az egyenességtől!
"attól h szőke vagyok nem vagyok hülye és igen is értelmes vagyok és okos 2 nyelvvizsgával"
nem tudtam, hogy szőke vagy! a szőke kék szemű herceg pusztán a képzelet szüleménye, nem valós személyek alapján.
Tudod vannak ilyenek is meg olyanok is mint amilyen én
vagyok. De nem csak a szőkék hanem a barnák sőt a feketék és szoktak ilyenek lenni. Látod sztereotípia elítélsz azért mert két szőke mit csinált. És még csodálkoznak h a nők nem mindenkinek adnak esélyt.
a barátomat soha nem tagadom le
de ha egy nekem nem tetsző srác odajön, lehet h azt mondom neki, hogy barátom van, akkor is ha nincs, h ne bántsam meg..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!