Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek? ( kép lent)
Külső:
-szőke haj
-kék szem
-163 cm magas
-60 kg
Belső:
-alapvetően kedves vagyok
-megértő
-rendes
-félénk
FIÚK!járnátok egy ilyen lánnyal?
- Újra minuszba kerülök ha ezt megírom, de nem érdekel.
A múltkor egy (szerintem) nagyon csúnya lány rakott föl magáról képet, szintén írt tulajdonságokat magáról köztük volt, hogy: önbizalom hiányos. Az első negatív hozzászólásnál elküldte a válaszolót a p.csába, a maga igénytelen fejével, elhordta mindennek & látatlanba véleményt alkotott róla. Csak annyi a kettőtök közti különbség, hogy Te nem vagy csúnya. De az, hogy nem szereted mutogatni magad röhejes, ha nem szeretnéd, nem fényképezgetnéd a melleid & nem küldenéd be ide. Az, hogy nem akarsz ismerkedni a másik amit viccesnek tartok, mert épp most írtad ki ország világnak az msn címed, remélem sok pedofil vagy csak szép szóból nem értő kamasz fölvesz, akik utánad nyomoznak egy pillanat alatt & zaklatnak, esetleg megerőszakolnak vagy jól megvernek majd. Az utolsó pedig, hogy nagyon félénk lehetsz, ha ezekre nem gondoltál & 20 év fölöttieknek küldöd a kacsingatós fejeket. Sok sikert az életben.
Mesélhetnél nekem arról, hogy hogy is vagy te félénk, amikor itt mutogatod magad...
És arról is mesélhetnél, hogy miért itt vársz pozitív megerősítést, amikor nyilván a társaságodban is vannak olyan fiúk/lányok, akik kellően szépnek találnak.
Igen leeht, hogy igazatok van :D
nem kellett volna, de leeht hogy itt nem tűnök félénknek
de6 amugy az vagyok.
És nem az volt a célom, hogy mutogassam magamat.
itt egy másik kép.
Nagyon szép vagy. Belső tulajdonságokhoz meg felsoroltál olyanokat amik értékesek, de a hozzászólásaidből ezek nem jönnek le valahogy. Nem járnék veled, már csak a korom miatt sem :)
De főleg azért nem, amilyennek a hozzászólásaid alapján tűnsz...
27F
Barátnőm irkált tegnap.
És ő irta a kérdést.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!