Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sztereotípia, de más is észrevette?
3 éve váltam el, az elmúlt 2 évben viszonylag sok randin voltam és a rutin miatt észrevettem jó néhány dolgot, de egy valami eddig szinte mindig tűpontosan bejött: szinte pasisan vagány, de dögös, introvertált lányok, tetkóval, "cicás" tusvonallal, festett hajjal (feltűnő hajszín akár egy tincsben extra jel) mindig, kivétel nélkül sérült családból jön, áldozati szerepben van, mártír, akit mindig elhagytak, eldobtak, ellöktek, megaláztak, viszont két randi és pár hét beszélgetés után kiderül, hogy elköteleződni képtelen. Kommunikálni lehetetlen, mert minden kérdés elszámoltatás, minden negatív érzés bűntudatkeltés és akár 1-2 napra is silent treatment-tel büntet.
Csak én vettem ezt így észre, vagy tényleg megvan ez a karakter másnak is? :D
Pasisan vagány és introvertált?
Én ezt inteovertált egyénként nem értem.
van ez a típus, és a legkönnyebb őket elkerülni
csak figyelni kell a figyelmeztető színeket a fejükön
emberiség már annyira progresszív lett, hogy lassan belekrepál.
Régen talán tényleg minden jobb volt....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!