Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A kövér nök miért mutogatnak a gonosz sztereotipiakra, hogy nem fogadják el őket, csak a csinos csajokat, mikor a kövér nők 90%kb maga tehet róla hogy kövér a sok zabalas miatt?
Kövér férfiak akkor miért rinyálnak itt, hogy a vékony nőknek nem kellenek?
(Amúgy kövérség hátterében állhatnak különböző betegségek is.)
3.
Fizesd ki nekik az ezzel járó pluszköltségeket. Fikázni könnyű.
#1 vagyok és zárójelben jegyeztem meg, mint lehetséges ok a túlsúlyra, de igen az esetek többségében nem egészséges étrend és kevés mozgás az elhízás oka.
Csak annyi, hogy itt nyávognak napi szinten "egy kicsit pocakos apatestű" férfiak és rá fogják a kövér(ebb)/molett nőkre, hogy ujjal mutogatnak a férfiakra.
:DD
MILYEN PLUSZKÖLTSÉGEKET?!!
Elmondanám, hogy ahhoz, hogy valaki fogyjon, ahhoz éppen, hogy egészséges ételeket kellene enni, nem a sok mocskot zabálni, AMI EGYÉBKÉNT SOKKAL DRÁGÁBB, mint az egészséges kaja!! Épp azért megy el a 200.000 ft-os fizetése nagy része, mert eszi a sok pizzát, hamburgert, sütit, fagyit, cukrozott ételeket, fánkot stb. amik k*rva drágák!
Zabálni is könnyű, de tenni azért, hogy valaki egészséges legyen, az már nem, büdös a munka, ugye?!!
7.
Lószart olcsóbb. A szuperjólkiőrültdiétáskenyér meg a purr-purr cipó majdnem egy ezres, szemben a normállal, ami 350 Forint.
Ne egyél kenyeret. Meglepően könnyű kizárni.
Ezt úgy mondom, hogy többletköltségek nélkül lefogytam 28 kilót, és még van hátra.
Kenyeret nem is szabadna enni diéta alatt, amúgy meg tudod mikor volt a sima kenyér 350 ft, 10 éve!
Igen olcsóbb, plusz egészségesebb, mert itt most nem feltétlenül az árán van a hangsúly, hanem, hogy k*rvára nem egészséges kövérnek lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!