Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Emiatt én már gonosz vagyok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Emiatt én már gonosz vagyok, vagy még nem?

Figyelt kérdés

Ugyanazon a helyen megismertem két férfit egy kis időeltolódással. Mindkettővel csak beszélgetek. Az első tudja, hogy most lett vége egy nagyon hosszú kapcsolatomnak, kicsit flörtölünk is egymással, de tudja, hogy nem olyan férfit keresek, mint ő, és ő meg mondogatja, hogy járjak el ide-oda másokkal, ismerkedjek, hogy hamarabb túltegyem magam az előző kapcsolatomon, meg utalt rá, hogy csak rosszul sülne el, ha mi összejönnénk. Viszont láthatóan bejövök neki.

A másik férfi semmit sem tud rólam kb., edzés közben ismerkedtünk meg, mindig kedvesen odajön hozzám és beszélgetünk, de nem akarom nagyon beavatni a magánéletembe. Most viszont elhívott sétálni.

Lelkiismeret furdalásom van, amiért elmegyek a második férfival és úgy érzem, el kellene mondanom az első férfinak.

Gonosz vagyok emiatt?

2021. aug. 7. 10:28
 1/5 harebell ***** válasza:
100%
A gonoszság nem itt kezdődik. Ez max inkorrekt lehetne, ha bármit is ígértél volna az első férfinak, DE erről szó sincs, ha jól értem, még bátorított is, hogy randizz másokkal.
2021. aug. 7. 10:40
 2/5 A kérdező kommentje:
Igen, de mi van, ha csak úgy mondja? Akkor miért hív el mindig programozni?
2021. aug. 7. 10:42
 3/5 anonim ***** válasza:
88%
Nem vagyok gonosz. Nem jártok, nincs köztetek semmi.
2021. aug. 7. 12:00
 4/5 harebell ***** válasza:

Ha csak úgy mondja, az az ő baja, vállalja a következményeit. Felnőttek vagyunk, ha valakitől akarok valamit, de azt mondom neki, hogy nem, akkor csak magamat hibáztathatom, ha mással ismerkedik, és ez engem bánt.

Ha nagyon lelkiismeretesen állsz hozzá, leülhetsz egy őszinte beszélgetésre az első férfival. Megkérdezheted, biztos nem zavarja-e, ha mással randizol. Bár mivel vele nem szeretnél összejönni, ez igazából semmin nem változtat, max annyi, hogy vele letisztázod a helyzetet.

2021. aug. 7. 20:17
 5/5 anonim ***** válasza:
Ez nem gonoszság. Nem kezdtél ki az első pasival, nem is bátorítottad, megmondtad, hogy vele nem pálya neked... most csak azért lennél neki bármilyen elszámolással, mert tetszel neki?
2021. aug. 9. 17:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!