Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A kövér nök miért mutogatnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A kövér nök miért mutogatnak a gonosz sztereotipiakra, hogy nem fogadják el őket, csak a csinos csajokat, mikor a kövér nők 90%kb maga tehet róla hogy kövér a sok zabalas miatt?

Figyelt kérdés
2023. okt. 22. 22:07
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
25%

9.

Akkor még is mit? A zöldségek ára még rosszabb, és még emelni fogják, "mert rossz a termés". A hús még megfizethetetlenebb.

2023. okt. 22. 22:41
 12/24 anonim ***** válasza:
61%
Mégis mit? Minden mást, ember. Ne mondd már, hogy a kenyér az egyetlen kaja.
2023. okt. 22. 22:42
 13/24 anonim ***** válasza:
0%

12.

A tészta hízlaló, a cukor hízlaló stb.

2023. okt. 22. 22:42
 14/24 anonim ***** válasza:
76%
Hús, gyümölcs, zöldség, magvak, hüvelyesek, tejtermékek... Miért direkt a cukrot sorolod fel? Fogyaték?
2023. okt. 22. 22:45
 15/24 anonim ***** válasza:
76%
Most megpróbálod megmagyarázni, hogy ez drágább, az drágább, bármit kitalálsz, csak hogy ne kelljen egészséges kaját enned. Kifogást mindig könnyű találni, tenni az egészségért már nem megy, lusta disznó vagy!
2023. okt. 22. 22:45
 16/24 anonim ***** válasza:
77%

Lusták tipikus mentegetőzős dumája a "jaj sokkal drágább". Nem, ki kéne iktatni a sok cukros meg lisztes szart és helyette egészséges kajákat venni, csirke, pulyka, rizs, kuszkusz, bulgur, zöldségek. Bár akinek egy kg hús vagy egy kg zöldség megvásárlása is problémát okoz, annak talán nem a csajozás kéne a "legégetőbb" problémája legyen..

Mozogni ellenben nem kerül semmibe! Nyugodtan el lehet menni futni, biciklizni, kezdetnek a séta is jó, de tovább megyek edzeni sem csak teremben lehet, hanem otthon is! Konkrétan millió és egy videó van fent a neten, csak ugye egyszerűbb dögleni a kanapén.

Ha meg már egészségtelen kaják.. abból sem kötelező ám befalni 1 étkezés alatt az amúgy egész napi kalóriát, lehet szépen mértékkel is enni, mellé pedig mozogni rendszeresen. Egyik barátom pl nagyon szereti a hasát, szóval kimondott diétát nem tartott, azt ette mint, amit általában mindig szokott, de jelentősen lecsökkentette az adagokat, plusz mozgott minden második nap és lám, simán le tudott fogyni.

Na de értem én, kifogást mindig egyszerűbb gyártani, mint érdemben tenni bármit is..

2023. okt. 22. 22:50
 17/24 anonim ***** válasza:
4%

Én nem akarok lekezelő lenni, mert tudom, milyen szar. Nemrég olvastam a food noise nevű dologról, amikor valaki ÁLLANDÓAN a kajára gondol, és ez én vagyok. Azt hittem, mindenki így van vele, hogy este azzal a gondolattal fekszik le, hogy miket eszik másnap, és reggeli közben már az ebédről álmodozik.

Szóval amikor valaki azzal jön, hogy könnyű, szerintem nem mindenkinek egyforma könnyű. Nem iszom alkoholt, ennyi erővel mondhatom, hogy az alkoholizmust megoldani egyszerű, csak nem kell inni. Na de azt megállni annak, aki függő...

Ugyanakkor tényleg nem drágábbak az egészséges kaják, ha valaki csinál meal prepet. Ha olyan, mint én voltam fogyás előtt, hogy mindegy mit, megeszi egy nap alatt, akkor minden drága.

2023. okt. 22. 22:57
 18/24 anonim ***** válasza:
59%
Aki nem tesz érte, nem szokik le valamiről, nem tud lemondani, az nem is akarja igazán!
2023. okt. 22. 23:00
 19/24 anonim ***** válasza:
0%
Ez egy káros eszme.
2023. okt. 22. 23:01
 20/24 anonim ***** válasza:
59%
Kár a te fejedben van.
2023. okt. 22. 23:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!