Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van más is úgy vele hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van más is úgy vele hogy mivel elkerüli a szerelem, kb. csak trollkodásból áll az élete és az motiválja csak hogy kellemetlenkedjen mindenhol mint valami gonosz kis szellem? :]

Figyelt kérdés
F/30
2021. febr. 9. 23:01
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
93%
ember, tedd már le végre a piát
2021. febr. 9. 23:04
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Keress egy dokit, és kérj egy lobotómiát!
2021. febr. 9. 23:06
 3/13 A kérdező kommentje:
Egyes! Nem részegeskedem már több mint 2 hónapja! Új életet kezdtem.
2021. febr. 9. 23:09
 4/13 anonim ***** válasza:
13%
Uristen, megfogalmaztad azt amit 20 évig éreztem. Előtte soha senkibe nem voltam szerelmes, mindenkit csak palira vettem és nem értettem, hogy miért néz mindenki hülyének. Még most sem ertem, hogy miért néztek rám az emberek furcsán csak mert nem jöttem össze olyan emberrel akit nem is szerettem.
2021. febr. 9. 23:18
 5/13 anonim ***** válasza:
66%
Aha, aki többször keményen megszívta, az cinikus fsz lesz, nemtől függetlenül. Képtelen elhinni, hogy a szerelem nem 100% pofáraesésből áll, és nem feltétlenül naiv idióta, aki hisz benne és lubickol benne. Próbáld magad visszafogni, én is igyekszem. Attól, hogy szerintem "a szerelem csak egy rohadt mágus, ha elkapom, úgyis kiherélem", neki még joga van boldognak / bolondnak lenni.:)
2021. febr. 9. 23:23
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Velem sose volt ilyen, nem szeretek másoknak ártani, szívesebben segítek.
2021. febr. 9. 23:26
 7/13 anonim ***** válasza:
25%
Én már több mint 10 éve trollkodom itt.. trollnéni lettem azóta..
2021. febr. 9. 23:55
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
amit te csinalsz itt, az nem trollkodas, csak szanalmas hiszti es gyulolkodes.
2021. febr. 10. 02:03
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
#8 és egyáltalán nem kellemetlen, inkább sablonos. Ezer és egy felesleges kérdés van itt, már hozzátartozik az oldal imidzséhez. :)
2021. febr. 10. 06:10
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

A trollkodás minden szempontból szánalmas. Azt jelenti, hogy egy nulla vagy, egy totális csőd, egy kétlábonjáró kudarc.

Vagytok sokan itt, akik direkt frusztrálni és hergelni akarjátok a fórumozókat, de még ebben is olyan gyengék vagytok, hogy csak szekunder szégyent érzünk miattatok, semmi mást.

Tényleg sajnállak amúgy titeket. Szerintem inkább kezdjetek el inni, vagy valami, mert még abban is több méltóság van, mint amit itt csináltok.

2021. febr. 10. 07:01
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!