Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van más is úgy vele hogy mivel elkerüli a szerelem, kb. csak trollkodásból áll az élete és az motiválja csak hogy kellemetlenkedjen mindenhol mint valami gonosz kis szellem? :]
Figyelt kérdés
F/302021. febr. 9. 23:01
11/13 anonim válasza:
#2 Lóf**zt kezdtél te... nem új életet.
12/13 anonim válasza:
Az én szerelmi életem is egy nagy nulla, de ettől még nem érzek késztetést másoknál kellemetlenkedni. Nekem nem fáj más boldogsága és sikere és nem is lesz jobb, ha másokat szivatok emiatt.
13/13 anonim válasza:
"- Virágokat akarok kapni 14-én!🤩
- Akkor haljál meg 13-án😈"
Neeem, rám nem jellemző az ilyesmi: csak magamban trollkodok, az meg nem ér, ugye?:)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!