Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Járnátok egy sztereotipikus...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Járnátok egy sztereotipikus IT-s sráccal?

Figyelt kérdés

Szoftverfejlesztő, introvertált, nagy általános tudása van, testalkatra vékony, átlag magasságú. Enyhén feminin jelenség.

Viszont hétszámjegyű a fizetése.

2018. máj. 20. 20:04
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
48%
Elég lett volna az utolsót írnod.
2018. máj. 20. 20:08
 2/21 anonim ***** válasza:
Nettóban vagy bruttóban?
2018. máj. 20. 20:11
 3/21 A kérdező kommentje:
Nettó.
2018. máj. 20. 20:12
 4/21 anonim ***** válasza:
Én személy kérdőjellel mennék el a randira. Én is introvertált vagyok, és nagy általános tudásom van, viszont én meg tanársegéd vagyok egy irodalmi tanszéken, és az a tapasztalatom, hogy az IT-sek meg mérnökök nagyon lenézik a bölcsészeket, az irodalmat, és a tudásukat.
2018. máj. 20. 20:19
 5/21 iamaveryniceguy ***** válasza:
41%

Szoftverfejlesztő vagyok.

A mai irodalmárok és irodalomtanárok munkáját semmibe nézem. Nem tartom őket hasznos embernek a társadalom szempontjából. (Ahogy ez még sok másik munkakörrel is így van.)

Miért?

Mert az órán taníthatnának szövegértést...amit nem tesznek, mert hát az XY verse baromi fontos. Főleg annak elemzése, ami akkora baromság, hogy óhaj.

Az ifjonc gyermekek sem szöveget értelmezni nem tudnak (amivel az élet minden területén találkoznak), sem helyesen írni és fogalmazni.

Ez nagyrészt a magyar tanárok hibája, mert ők tehetnének ellene. Hiába van tanmenet meghatározva, meg tudnák oldani, hogy 70%-ban értelmes dolgokat csinálnak órán és 30%-ban 'költők életrajza' órát tartanak.

Csak gondoltam tovább mélyítem a sztereotípiádat.

2018. máj. 20. 20:24
 6/21 A kérdező kommentje:
Az emberünk individualista; annak a megközelítésnek a híve, hogy mindenkit a karaktere, és nem az ilyen-olyan csoportokhoz való tartozása alapján érdemes megítélni.
2018. máj. 20. 20:27
 7/21 iamaveryniceguy ***** válasza:
Az 'embered' miért beszél magáról E/3 személyben?
2018. máj. 20. 20:29
 8/21 A kérdező kommentje:
Ez nem egy konkrét személyről szól :O
2018. máj. 20. 20:38
 9/21 anonim ***** válasza:

Mindenképp.

Mi rossz lehet belőle? Maximum nem jön be, nem tetszik. Egy próbát megér.

2018. máj. 20. 21:00
 10/21 anonim ***** válasza:

5-ös telitalálat kevesebb baromság van mint az irodalom,aztán egy újjonc nem tud egy requirementet elolvasni rendesen.

Ès mi van kèrdező ha ez a fejlesztő kigyúrt,vonzó èlete van,prèmium ruhákba jár?

Sztereotipikussal max egy nyamvadèk vagy elhìzott nő jön össze aki nem kell senkinek.

2018. máj. 20. 21:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!