Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Járnátok olyan lánnyal aki dohányzik?
Figyelt kérdés
Mennyire tartjátok undorítónak ha egy nő dohányzik?
Ha pl. külsőre belsőre is az ideálotok csak cigizik mennyire zavarna?
Kort is írjatok
2018. márc. 4. 12:15
1/26 anonim válasza:
Én is "cigizek" de zavara a szaga, sajnálom rá a pénzt, nem tudnék egy dohányos lánnyal csókolózni, így ha csak nem úgy cigizne mint én (napi 1, party dohányos), akkor nem hiszem hogy én nekem ez kedvemre való lenne.
2/26 anonim válasza:
Én nem,de én alapból cigi ellenes vagyok. Irritál a szaga.
21
3/26 anonim válasza:
Mivel a cigifüsttől szinte elhányom magam, egyszerűen rosszul vagyok a szagától, így kizárt, hogy összejöjjek egy dohányossal.
4/26 anonim válasza:
Én nem dohányzok és sajnálom, de engem nagyon zavarna :S
6/26 anonim válasza:
Mivel én is dohányzom, ezért a válaszom nagybetűs IGEN:)
7/26 anonim válasza:
Engem marhára nem érdekel, hogy cigizik-e vagy sem. A lakásomon kívül a nap 24 órájában bármikor megteheti. 1. emeletről bármikor lemehet, de kivételt nem teszek a lakásom cigi mentes! Ha máshol vagyunk pl család, rokonok (lány részéről) akkor felőlem, ha megengedett a lakásban a dohányzás csak tessék nem különösen zavar. Volt olyan párom, aki cigizett, de nem amiatt mentünk szét. Lusta volt egy nap jó párszor megjárni az első emeletet így napi 4-5 szál ciginél megállt, de amikor a családjánál voltunk és kilépett az ajtón az udvarra na ott ment a napi egy doboz. De hát ez az ő dolga, az ő egészsége, ha szereti azt tenni én nem beszélem le róla. De volt olyan párom is, akivel megbeszéltük úgyszintén, hogy a lakásban nincs cigizés, és egyszer amikor arra értem haza, hogy cigizett egyszer szemet hunytam felette, a második alkalomnál pedig már az ajtón kívül találta a cuccait.
8/26 anonim válasza:
Igen, de folyamatosan nyaggatnám, hogy szokjon le, mert egyrészt árt a szépségnek, egy hosszabb ideje dohányzó nő arcáról meg lehet mondani hogy dohányzik, másrészt pedig egy rakás pémzt költ el azért hogy gyilkolja magát.
10/26 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigi válaszokat, mindenkinek ment a zöld.
2018. márc. 4. 12:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!