Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Járnátok olyan lánnyal aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Járnátok olyan lánnyal aki dohányzik?

Figyelt kérdés

Mennyire tartjátok undorítónak ha egy nő dohányzik?

Ha pl. külsőre belsőre is az ideálotok csak cigizik mennyire zavarna?

Kort is írjatok

2018. márc. 4. 12:15
1 2 3
 21/26 mikeXxX ***** válasza:
Csak sajnálni tudom aki rászokott a cigire és kövezzetek meg nyugodtan de szerintem igénytelen ember az aki dohányzik ! Egyszer volt egy csók egy ilyen emberrel köszi de a hamutál íz borzalmasan rossz soha többet nem kell ilyen ember . 38f
2018. márc. 4. 19:51
 22/26 anonim ***** válasza:

21: Nekem éppen elég egy puszinál is -> húgom dohányzik és néha ha nem rágózik és talizunk, akkor "érzem". Anyám szerencsére leszokott róla :D

És b*sszus az sem érv már húgommal szemben (eddig mindég próbáltam motiválni, hogy szokjon le, főleg kislánya miatt), hogy tüdőrák meg minden... Ő tini kora óta dohányzik, nővérem meg tavaly halt meg tüdőrákban és SOHA nem dohányzott és full egészségesen (próbáltak) párjával étkezni mindég is T___T

2018. márc. 4. 20:28
 23/26 anonim ***** válasza:

Nem dohányzom. Összejönnék dohányzó nővel, de azt hiszem már az elején jelezném hogy szokjon le mert hosszútávon sajnos ez a kapcsolat rovására fog menni. Elég kellemetlen még csak a szaga is, nem beszélve a csókról, meg mikor szex után felpattan és rohan hogy elszívhasson egy cigit, ahelyett hogy átölelne és összebújva feküdnénk.... nagyon kiábrándító számomra.

Exemmel így volt, ő cigizett, miután összejöttünk pár hónapra rá leszokott. Nem volt felháborodva hogy hogyan kérhetek ilyet.

2018. márc. 4. 20:58
 24/26 anonim ***** válasza:
39%
Nem tudom, hogy van-e összefüggés, de eddig nem nagyon volt olyan bagós lány ismerősöm, amelyik ne egy hülye ringyó lett volna. Max 4-5.
2018. márc. 4. 23:32
 25/26 anonim ***** válasza:
Egyszer táncoltam egy lánnyal, valamiért olyan furcsa azaga volt, nem tudtam hova tenni, persze kiderült, hogy dohányzott. Egyszerűen árad a pórusokból, mint a hagyma, csak ez kellemetlen. Igen, a hagymát azt imádom, tőlem eheti két pofára. :)
2018. márc. 7. 18:49
 26/26 anonim ***** válasza:
Egyébként kétszer is volt hogy megtetszett olyan lány, aki dohànyzott. Egyik alkalommal csak hóbapok után tudt meg, mert abban a közegben ahol talàlkoztunk, sosem szívta, és bizony kiábrándító volt. Másik esetben a lány épp leszokóban volt, és le is szokott végül. Van még egy lányismerősöm, aki elég dögös, de mindig oda lyukadok ki, hogy, basszus, füstöl mint egy gyárkémény. Így csak haverok vagyunk. :) mindezek mellett undorod a cigifüsttől. Apám dohànyzik, egyszer valaki oda vitte a mosott ruhámat... Egyszer.... ;)
2018. márc. 7. 18:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!