Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Járnátok egy sztereotipikus...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Járnátok egy sztereotipikus IT-s sráccal?

Figyelt kérdés

Szoftverfejlesztő, introvertált, nagy általános tudása van, testalkatra vékony, átlag magasságú. Enyhén feminin jelenség.

Viszont hétszámjegyű a fizetése.

2018. máj. 20. 20:04
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Az életéről és az öltözködéséről nem írtam. ;)
2018. máj. 20. 21:20
 12/21 anonim ***** válasza:
Hát akkor írj. Mondd. én is IT-s vagyok, megbeszéljük hogy mi a rák van.
2018. máj. 20. 21:27
 13/21 anonim ***** válasza:
ha ennyi pénze van miért nem tud kinézni normálisan?
2018. máj. 20. 21:54
 14/21 anonim ***** válasza:

Hát igen 13-as nekem volt nèhány csoporttársam meg exkollègám akik kb. csöves cigo szinten voltak, ,,programozó lettem igénytelen állat póló" szànalmasak voltak.

Nincsen stílusa sok fejlesztő társamnak mert borzalmas igénytelenek,lakàsuk is köpedelem,nem èrdekli őket kb. egy közmelós különb tôlûk sajnos,nekik kár a pénz.

2018. máj. 20. 21:58
 15/21 anonim ***** válasza:
Ha egy hullámhosszon vagyunk,akkor persze.
 16/21 anonim ***** válasza:

Hát igen 13-as nekem volt nèhány csoporttársam meg exkollègám akik kb. csöves cigo szinten voltak, ,,programozó lettem igénytelen állat póló" szànalmasak voltak.

Nincsen stílusa sok fejlesztő társamnak mert borzalmas igénytelenek,lakàsuk is köpedelem,nem èrdekli őket kb. egy közmelós különb tôlûk sajnos,nekik kár a pénz.

17/21 anonim ***** válasza:
"nagy általános tudása van" Szerintem ez annyira nem jellemző rájuk. Akiket én ismerek azok a humán dolgokhoz teljesen érzéketlenek és nem olyan egyszerű velük általános dolgokról beszélgetni. Szóval ha veled lehet humán dolgokról is beszélni akkor egyáltalán nem olyan vagy, mint a sztereotípia. Az enyhén feminin az lehet jó és rossz is, attól függ pontosan miben nyilvánul ez meg. Lehet, hogy az érzékenysége miatt jobban megérti a nőket és nem olyan faék egyszerűségű, mint mások. Nem háborog állandóan, hogy a nők nem logikusak, mindent érzelemből csinálnak, hanem érti az érzelmek törvényszerűségeit, tudja, hogy egy-egy reakció nem véletlenszerű, hanem oka van, ezekre az okokra kíváncsi és még elő is tudja csalogatni a nőből. Na, ez a jó feminin. :D Ez a ritka. Ha máshogyan feminin, ami már a vonzerő rovására megy az nem jó. Persze mindannyian hordozunk magunkban a másik nemre jobban jellemző rossz tulajdonságokból is, szóval még ez sem katasztrófa.
2018. máj. 20. 22:02
 18/21 A kérdező kommentje:

13: Normálisan? Min változtasson, a testalkatán? :O

17: Mondjuk úgy, hogy a történelem a kedvence. Érdekli a társadalom és annak működése, rengeteget olvas a szociológia, közgazdaságtan és pszichológia témakörében. Nem egy szakbarbár, na.

2018. máj. 20. 23:00
 19/21 anonim ***** válasza:
menjen el edzeni, izmosodni
2018. máj. 20. 23:04
 20/21 anonim ***** válasza:

Mondjuk mivel van pènze,ezèrt menjen edzeni,fogadjon szemèlyi edzőt,kajàljon napi 6-szor.

Pont neki nem lenne tétel.

2018. máj. 20. 23:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!