Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Járnátok egy sztereotipikus IT-s sráccal?
Szoftverfejlesztő, introvertált, nagy általános tudása van, testalkatra vékony, átlag magasságú. Enyhén feminin jelenség.
Viszont hétszámjegyű a fizetése.
Hát igen 13-as nekem volt nèhány csoporttársam meg exkollègám akik kb. csöves cigo szinten voltak, ,,programozó lettem igénytelen állat póló" szànalmasak voltak.
Nincsen stílusa sok fejlesztő társamnak mert borzalmas igénytelenek,lakàsuk is köpedelem,nem èrdekli őket kb. egy közmelós különb tôlûk sajnos,nekik kár a pénz.
Hát igen 13-as nekem volt nèhány csoporttársam meg exkollègám akik kb. csöves cigo szinten voltak, ,,programozó lettem igénytelen állat póló" szànalmasak voltak.
Nincsen stílusa sok fejlesztő társamnak mert borzalmas igénytelenek,lakàsuk is köpedelem,nem èrdekli őket kb. egy közmelós különb tôlûk sajnos,nekik kár a pénz.
13: Normálisan? Min változtasson, a testalkatán? :O
17: Mondjuk úgy, hogy a történelem a kedvence. Érdekli a társadalom és annak működése, rengeteget olvas a szociológia, közgazdaságtan és pszichológia témakörében. Nem egy szakbarbár, na.
Mondjuk mivel van pènze,ezèrt menjen edzeni,fogadjon szemèlyi edzőt,kajàljon napi 6-szor.
Pont neki nem lenne tétel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!