Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti járnátok olyan pasival, mint Ross a Jóbarátokból vagy Tom Hansen az 500 nap nyárból?
Tom Hansent nem ismerem de a jóbarátokat imádom úgyhogy...
Hát nézd az mindenképpen mellette szól hogy gondoskodó,segítőkész és normális. Sokszor idegesítő is.
Szerintem nem járnék vele de attól még a karaktere egy ritka rendes pasi.
Okoskodó, önző, és egoista. Rachel sem a kedvencem, de:
1. Ross megalapította a Rachel-utáló klubot, csak mert szerelmes volt Rachelbe, aki nem vette őt észre.
2. Szabotálta Rachel párkapcsolatait
3. Nem támogatta Rachelt a munkájában, egyrészt hisztizett, hogy a munkája elveszi tőle az idejét, másrészt ajándékokat és lufikat küldött az asztalára, hogy tudassa mindenkivel, hogy Rachel foglalt.
4. Amikor Rachel terhes lett, megtiltotta neki, hogy randizzon.
5. Amikor összevesztek, lefeküdt egy másik nővel, aztán áldozatként mutatta be magát.
6. Randizott az egyik hallgatójával, és hisztizett, amikor az a Tavaszi szünetben bulizni akart menni.
5-ös 😂😂😂
Amúgy,nekem az a véleményem,hogy ez egy direktbe elferdített sorozat,szóval erre nem adnék. Ennyi erővel egyik sorozatban vagy filmben szereplő karaktere sem alkalmas normális kapcsolatra,hiszen mindegyikbe beleírnak valami(vagy több) furcsaságot a hatás érdekében.
Én csípem Ross karakterét,de ha azt vesszük nem randiznék vele,mert nem az esetem.
Na,de akkor forgassuk ki a karaktereket.
Joey: üresfejű,nőcsábász,szépfiú,akinek általában még munkája sincs
Chandler: lúzer,az elején hallani se akar a házasságról,utána meg papucsférj lesz belőle
Rachel: elkényeztett,nem csinál semmit,főzni nem tud,takarítani nem szeret,Ő maga se tudja mit akar,mert egyszer szereti Rosst,aztán mégse,aztán meg Joeyba szerelmes stb..
Monica: na,nekem a való életben Ő lenne a legidegesítőbb személyiség, hatalommániás, beteges a takarítás és rendszerezésmániája, parancsolgat,ennyire futni a házasság és gyerek után,valljuk,be a valóságban menekülnének előle a normalis férfiak.
Pheobe: na neki annyi a bűne,hogy csupán kicsit bolond,elvont
Na,ha így nézed akkor az összes sorozatszereplőt le lehetne így írni,szóval ez alapján nem lehet választani.
Hozzáteszem imádom a sorozatot.
Én járnék Rossal, mert imádok drámázni:)
Bár az erősen kiverte nálam a biztosítékot, hogy randizott egy diákjával..
Az 500 nap Summerből nem randiznék a sráccal, jobban szeretem, ha engem nyűgöznek le és nem rajonganak értem, mint ő tette Summerért. Ross legalább megőrzi az egóját amellett, hogy odáig van Rachelért.. sok hülyeséget csinál, de van tartása.
Egyébként Chandler a legjobbfej, ha úgy bánna Monicával, mint Joeyval, (plussz szex persze meg néha romantikázás)mindent eldobva rohannék hozzá:) na meg ő a leghelyesebb is a sorozatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!