Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy sztereotípiákra épülő országban mennyi esély van normális kapcsolatot találni egy olyan embernek, aki az általánosítások alapján elég negatív karakter?
A gazdaságot nem feltétlenül kell mutatni... Lehet menni a randikra gyalog, busszal, vonattal is... És akkor senki nem tudja meg, hogy "gazdag" vagy, csak ha felvágsz vele.
A vállalkozás ma már nem "nagy szám", de ha számodra ez olyan kitörésnek mondható és státusszimbólum jelentése van, akkor nem mondd el, hanem csak egyszerűen szorítkozz a tényekre: pl.: "villanyszerelő a szakmám és ezzel is foglalkozom" vagy "énektanár vagyok".
Ami meg a külsőt illeti: Nem mindenki alkot első körben véleményt, így például én sem. Pont a napokban mondta valaki egy ismerősömre, hogy "BMW-s és kigyúrt? Biztos valami macsó lehet!" A valóság: Apukája két tündéri kislánynak, akiket a tenyerükön hordoz, az anyjukat imádja, és nagyon kevés olyan jószívű, kedves és figyelmes embert ismerek, mint amilyen ő! Én is egy ilyen "jófejkedése" közben ismertem meg.
Van több olyan ismerősöm akik szerint alantas a munkájuk,mégis jól keresnek vele.
Annyira jól,hogy nem is gondolnák sokan
Viszont egy bizonyos ponton él velük szemben a megítélés,hogy na csak ennyire vitte.
Az egyikük zöldséges piacon árul a havi nettója 6-700e.
A másik szintén piacon árul ruhákat ő havi 4-600e.
A kérdésed meg csak arról szól,hogy szeretnéd ha többet foglalkoznának veled,mert a leírtak nem érdekelnek senkit sem rajtad kívül.
A nők szeretik az úrfikat,ha valóban azok,mert egy úrfi úgy indul az életben,hogy kap egy lakást,egy kocsit,meg egy minimum 400e havi fizetéses munkát a családi cégnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!