Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek? ( kép lent)
Figyelt kérdés
Külső:
-szőke haj
-kék szem
-163 cm magas
-60 kg
Belső:
-alapvetően kedves vagyok
-megértő
-rendes
-félénk
FIÚK!járnátok egy ilyen lánnyal?
2010. dec. 10. 18:34
2/107 anonim válasza:
Szerintem szep vagy :D,es csini is
17/f
3/107 A kérdező kommentje:
Valami vélemény?:D
2010. dec. 10. 18:37
4/107 anonim válasza:
simán.
Külsőre hasonlítasz az exemre:D
5/107 A kérdező kommentje:
Szívesen adok msn-t:)
Ha érdekel valakit:)
2010. dec. 10. 18:38
6/107 anonim válasza:
jóhogy.. jócsaj vagy :) ( amúgy ez az " alapvetően kedves vagyok ,ez lebuktatott téged hogy te vagy :DDD ,de nembaj :D )
7/107 anonim válasza:
nekem dobhatnál egyet.. :) előző vagyok.
8/107 Saten ҉ válasza:
Úristen! Haxor írt a szerelem szexbe! :D Ebből pezsgőbontás lesz :) No de: igen én húználak de sajnos magamon kívül nem igen tudok elképzelni hosszú kapcsolatra mellém :P
9/107 A kérdező kommentje:
Kort is irjatok:)
És tessék:)
cica_csillu_cica@hotmail.hu
2010. dec. 10. 18:40
10/107 anonim válasza:
Szép,aranyos lánynak tűnsz.Merre laksz? 23/F
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!