Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Olyan nagy elvárás egy korombe...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Olyan nagy elvárás egy korombeli 30+nővel szemben,hogy ne a szüleivel éljen?

Figyelt kérdés

Nincs nagy elvárásaim,nem zavar,ha nincs diplomája vagy nyelvvizsgája,nem zavar,ha dohányzik vagy ha molettebb testalkatú.

Az se zavar,ha egy előző kapcsolatából már van gyereke.

Egyetlen egy dolog zavar,de az nagyon,ha a szüleivel él.

Arra nem tudok felnőtt nőként, felnőtt emberként tekinteni.

Randiztam karácsony után egy velem egykorú nővel.Elmondta,hogy még otthon él a szüleivel,még soha nem élt külön,a magas ingatlanárak,és a magas albérlet

árak miatt.

Gondolom látta rajtam,hogy ez zavar.

Rákérdezett és őszintén elmondtam,hogy egy felnőtt harmincas ember, aki otthon lakik anyukájával,apukájával az szerintem fura.

Nem is lesz következő randi.

dec. 28. 09:29
1 2 3 4 5
 1/46 anonim ***** válasza:
67%
Köszönjük a beszámolót... most ezzel mihez is kéne kezdeni?
dec. 28. 09:34
 2/46 anonim ***** válasza:
73%

Biztos össze tudott volna szedni egy ingatlanravalót pár év alatt, de valahogy BAZ megyében egy putrit, a falu szélén, a c.gánysoron.

Marad a másik, hogy 50 évig fizetget havi 150e Ft-ot egy banknak, és élete végéig békásmegyeren lakik a 8. emelet 47 alatt, a 37 m2-ben.

Valószínű még nem örökölt, él a nagymami/nagypapi.

dec. 28. 09:35
 3/46 anonim ***** válasza:
92%
Szerintem nincs ezzel gond. Sőt a többség teljesíti is azt az elvárást, hogy önálló és önfenntartó 30 körül, úgyhogy még válogathatsz is. Ha valaki nem felel meg, akkor nem választod és mész tovább. Szerintem ez lenne a normális hozzáállás párkeresésnél.
dec. 28. 09:36
 4/46 anonim ***** válasza:
66%
Ha fizeted neki az albérletet, nyugodtan elvárhatod. Ha mondjuk keres a nő átlag 300 nettót és havi 200 egy szoba plusz rezsi, plusz bérlet, kaja, gyógyszerek, esetlegesen a szülők támogatása, fogorvos, stb, akkor megértem, hogy nem akar nyomorogni csak azért, hogy a randipartnere mit gondol róla. Egy értelmes férfi nem az anyagiak alapján választ nőt, mert a férfi nem ezt keresi a jőben.
dec. 28. 09:38
 5/46 anonim ***** válasza:
93%
Keress olyat, aki nem otthon él.Ezzel most nem jött össze hát Istenem, majd lesz más.
dec. 28. 09:39
 6/46 anonim ***** válasza:
44%

2, húsz év hitel, havi 100 ezer forint és Pécs egyik jó környékén családi ház. Hogy az egyik ismerősöm helyzetét lefessem. Nem csak Budapest van a világon és a "vidék" se csak faluszéli putrikból áll. 3 éve vette a házat, 5 millió önerővel. Aki el akar költözni, megteszi.

Aki meg nem akar (vagy valóban nem tud, mert elhiszem, hogy van néhány ilyen ember is) az meg keressen szintén otthon élőt (annak tuti nem lesz ez gond) és fogadja el, ha ez valakinek kizáró tényező.

dec. 28. 09:40
 7/46 anonim ***** válasza:
53%

6, bocsika, hogy nem soroltam fel neked az összes alternatívát, a végleteket írtam, ha nem vetted volna észre.

Biztos van, aki pécsre akar menni lakni, egy mai fiatal kötve hinném, bár biztos van kivétel.

De ha egy egyedülálló átlagmagyar nőt nézek, fix, hogy csak ilynre telne neki, feltételezem nem egy projekt manager, vagy cégtulaj, rendszermérnök, AS400 programozó rendszergazda.

dec. 28. 09:49
 8/46 anonim ***** válasza:
79%

3-asnak igaza van, neked nem felelt meg, ez van, mindenkinek mások az elvárásai, legyenek akár jogosak, akár butaságok.

30-as nő vagyok, én is itthon élek még, de sokkal önállóbb vagyok, mint az a férfi ismerősöm, aki alá a szülei toltak egy lakást, mégis össze vannak nőve anyucival...

dec. 28. 09:51
 9/46 anonim ***** válasza:
39%

“Ha fizeted neki az albérletet, nyugodtan elvárhatod.”

Ez miféle idióta szöveg? 😂

Ha azt várom el, hogy valaki hozzám hasonlóan sportos legyen, akkor fizetnem kell a fitness terem belépőjét meg az étkezését? Eszem megáll…

Én is elvártam, hogy a pasim ne a gyerekszobájában éljen, felém is ez volt az elvárás.

Ha valaki nem felelt meg ennek, partintottam, ahogyan engem is pattintottak, ha valami nem passzolt. Nem atomfizika.

dec. 28. 09:56
 10/46 anonim ***** válasza:
81%

Igazad van kérdező, közösen, együtt kell saját otthonra szert tenni.

Nekem is volt sok éve 4 millió ftom félretéve, a szüleimmel éltem.

Szerinted találtam olyan pasit akinek szintén van megtakarítása és hajlandó közös otthont venni?

Nem, nem találtam évekig.

Végül olyan férjem lett akinek nagy háza van, és most együtt közösen építkezünk.

dec. 28. 09:58
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!