Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mit gondoltok, hogyan kellene egy srácnak megközelíteni titeket, hogy igent mondjatok egy randira? Kérlek írjátok le a korotokat is, kíváncsi vagyok mik az elvárások a másik oldalon. 20F
Utcán vadidegen az ijesztő, nemet mondanék. Ha suliban, munkahelyen tetszik valaki, akkor se ronts ajtóstól a házba, próbálj vele először beszédbe elegyedni, egyáltalán tudd meg, hogy van-e valakije, szimpatizál-e veled. Sajnos sok nő elég parasztul utasítja el a közeledést, ha van valakije, vagy nem tetszik a srác, elhiszem, hogy ez akár maradandó lelki sérüléseket is tud okozni egy félénk srácnak.
Ha tetszel a lánynak, akkor ki fogja mutatni, figyeld a testbeszédet. Ha megvan a kölcsönös szimpátia, akkor nem kell valami bonyolult dologra gondolni, csak hívd el egy kávéra, üdítőre, ilyesmire.
Mondok egy biztos befutó szöveget. Helyszín: utca
2 ismeretlen
Te vagy a srác:
- Szia! Ne haragudj, hogy megszólítottalak, nagyon szimpatikusnak talállak, és nagyon tetszik a stílusod, az egész megjelenésed lenyűgözött! Nagyon boldog lennék, ha meghívhatnálak egy kávéra, vagy teára, szereted a kávét? Van kedvenc kávézód a környéken? Itt a telefonszámom: 06301234567 (leírom neked egy cetlire, a nevem Béla.) Hívj, vagy csörgess meg és visszahívlak, vagy írj rám Viberen, ha gondolod! Örültem, hogy találkoztunk. Most sietek, de remélem még beszélünk! Szia! Legyen szép napod!
10-ből 9 lány felkeres. Garanciát vállalok.
7-es, lehet én vagyok maradi, de soha fel nem hívnám. Ezen a dumán látszik, hogy kb. minden második lánynak elsüti.
Amúgy sem gondolom, hogy a lánynak kell randit kérni egy fiútól.
Persze ötletes, nem hagy teret a lánynak, hogy elküldjön a sunyiba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!