A fideszesek mit jönnek a nincs munkanélküliség
dumával? Egyrészt egy úgy érték el, hogy már
megközelítőleg 1 millió magyar menekült el, a másik
fele meg közmunkás.
"mit jönnek" :DD kiesett a sarlókalapács a szádból?
1. tény
Minden közép-kelet európai országból nagy az elvándorlás, és Magyarországról még nem is olyan kiemelkedően.
2. tény
a közmunkások összlétszáma 200 ezer. továbbá 2010 előtt egy csomó kamu rokkantat kiemeltek a munkanélküliek kategóriából, valamint a közmunka is létezett ám csak más néven
3. tény
2010 óta 800 ezerrel van több új munkahely
2018. júl. 29. 17:59
2/15 anonim válasza:
" hogy már megközelítőleg 1 millió magyar menekült el," Nem menekült el egy millio magyar, egyrezsröl azert mert manapsag mar nem menkülnek az emverek, ahnem mas orszagban munkat vallalnak.masodsszorpedig egyik nemzetközi felmeres sem teszi 600 ezer föle a külföldön dolgozo magyar allampolgaraok szamat, söt a legutobbi eus felemeres 350 ezerre tesz, ez az egyik elgalacsaonyabb a 2004 ota scatlakozott eus orszagok közül, es az összeuropai viszonylatban pedig közepmezönyben vanm, meg akkor is ha a 600 ezert vesszük alapul.
2018. júl. 29. 18:04
3/15 anonim válasza:
Én nem vagyok fideszes és nem is szamolgatom, hogy a munkanelküliseg mi miatt, mennyit csökkent. Viszont 700- 800 ezerrrel többen dolgoznak, mint 2010- ben, pedig elvileg, kevesebben is vagyunk.
2018. júl. 29. 18:10
4/15 anonim válasza:
Nem a fideszesek jönnek ezzel hanem ez a kormány propaganda.
A valóság teljesen más ezt minden hülye tudja, még az is mint én aki a fityiszre szavazott.
2018. júl. 29. 18:11
5/15 anonim válasza:
A szocializmusban sem volt "munkanélküliség".
Kit érdekelne,hogy mennyi a munkanélküli,ha a termelés hatékony lenne.
Magyarországon fejlesztések lennének,sok lenne a magasan képzett ember,erős szociális háló lenne,ami védené a kevésbé képzett embereket vagy akiknek nincs munkájuk.
Nem az a lényeges hány ember munkanélküli,hanem az,hogy hány ember keres annyit,ami önmaga fenntartásához sem elegendő.
Az sokkal érdekesebb lenne.
2018. júl. 29. 18:23
6/15 anonim válasza:
Igazat megvallva, nem tudom, hogy gondolja a Fidesz, hogy "megszűnt a munkanélküliség", amikor tudvalevő, hogy Kelet-Magyarországon a legnagyobb a munkanélküliségi ráta.
A közmunka és a mezőgazdasági idénymunka nem "állandó, jól fizető" munkahely!
2018. júl. 29. 18:48
7/15 anonim válasza:
En olyat meg fideszesektől sem hallottam, hogy nincs munkanelküliseg. Azt igen, hogy csökken és ezt tapasztalom is.
2018. júl. 29. 19:00
8/15 anonim válasza:
Az meg erősen túlzó szám, hogy 1 millióan "menekültek el", mig a közmunkasok kb. 200 000- en vannak. Szóval, nyilvan "kozmetikázzak" az adatokat, de azert ezen a téren, van javulás.
2018. júl. 29. 19:03
9/15 anonim válasza:
Hogy "tapasztaltad" ezt, 82%-os, hogy "csökkent" a munkanélküliség?
Te vagy a KSH-tól, vagy a munkaügyi kirendeltségről? :D
2018. júl. 29. 19:07
10/15 anonim válasza:
Valóban nincs és mégis van. Magyarul a munkahelyek rosszul oszlanak meg országos szinten. Erre ahol én élek sok a munkalehetőség kevés a melós viszonylag jobbak a fizetések. Keletebbre meg van ahol csak közmunka van.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!