Mikor jelenti be Magyarország az EU-nak, hogy demográfiai, etnikai válság alakult ki területén?
Szerintem a legjobb az lenne, ha csődöt jelentene az ország. Lassan harminc éve volt a rendszerváltás, de csak rosszabb és rosszabb lett az élet Magyarországon. Rengeteg a megélhetési munkanélküli, egyre többen vannak azok, akik csak terhére vannak az országnak. A becsületes magyar családoknak miattuk kevesebb jut. A becsületes dolgozó magyar állampolgárok tartják el őket. A magyar állam a magyar adófizetők pénzéből finanszírozza a házaikat is. PL a CSOK által. Régen a szocpol által. Magyarország ezt a problémát, amely egyre akuttabb nem tudja megoldani. Nemzetközi segítséget kell kérni. Válság kormányt kell felállítani.
De ott van a megélhetési munkanélküliségből fakadó és egyre rémisztőbb bűnözési hullám is.
Magyarországnak már régen nemzetközi segítséget kellett volna kérnie.
El vagy tévedve.
Orbán Úr kitart Budapest elestéig, aztán ráharap a ciánkapszulára és agyonlövi magát.
Teljesen kész minden :D
Több ezren tombolnak az utcán, éhezés, járvány, mindennapos kifejezések a híradóban:D
Nehogy azt hidd, hogy a magyarok a nagy nemzethy melldöngetésben be fogják ismerni, hogy itt probléma van.
El fognak menni a falig és rohadt nagyot fognak koppanni rajta. Az egész országot az EU pénze tartja a víz felszínén, de a magyarok gyűlölik az EU-t és az EU-nak is egyre jobban megjön az esze. Ha megnézed az utóbbi évek gazdasági növekedését, akkor átlag évente 2%-ot bővült a magyar gazdaság és az EU finanszírozza a magyar GDP 6%-át. Ez évente így átlag 4% esés lett volna az EU pénze nélkül...
Nekem ugyan nem kell adnia semmit e rendszernek. Sosem voltam munkanélkülin, sosem vettem igénybe semmit. De az tudom és látom, hogy hozzám hasonlóan másoknak is azért nem javul a helyzete az EU szintjére, mert másokat kell eltartani. Ez a kérdés igenis EU-s kérdés. Megoldható lenne. Szlovákiában is hasonló gondok vannak.
Én a parazitizmust elítélendőnek tartom.
Sőt, lehet, hogy minket is olyan országként kéne kezelnie az ENSZ-nek, mint azokat, amelyek a migránsokat adják.
Magyarország krízis helyzetben van. Ezt a problémát már nem tudja egyedül megoldani. Csődöt kell jelenteni és nemzetközi segítséggel megoldani ezt a problémát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!