Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Olyan nagy elvárás egy korombe...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Olyan nagy elvárás egy korombeli 30+nővel szemben,hogy ne a szüleivel éljen?

Figyelt kérdés

Nincs nagy elvárásaim,nem zavar,ha nincs diplomája vagy nyelvvizsgája,nem zavar,ha dohányzik vagy ha molettebb testalkatú.

Az se zavar,ha egy előző kapcsolatából már van gyereke.

Egyetlen egy dolog zavar,de az nagyon,ha a szüleivel él.

Arra nem tudok felnőtt nőként, felnőtt emberként tekinteni.

Randiztam karácsony után egy velem egykorú nővel.Elmondta,hogy még otthon él a szüleivel,még soha nem élt külön,a magas ingatlanárak,és a magas albérlet

árak miatt.

Gondolom látta rajtam,hogy ez zavar.

Rákérdezett és őszintén elmondtam,hogy egy felnőtt harmincas ember, aki otthon lakik anyukájával,apukájával az szerintem fura.

Nem is lesz következő randi.

dec. 28. 09:29
1 2 3 4 5
 21/46 anonim ***** válasza:
75%

Ráasásul az egyedülálló nők sokszor "megöröklik" nem csak a szülők, hanem a nagyszülők, egyéb rokonok ápolását is.

Tudom, tudom, vannak ilyen férfiak is. De azokat minimum szentté szokták avatni.

dec. 28. 10:36
 22/46 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként én olyan milliomosokat is ismerek, ahol a férfi az idős apjával lakott, amíg meg nem házasodott.Ott laktak a hatalmas házban a barátnőjével meg apukával, aztán mikor családalapításra került sor, akkor vett a pasas külön házat maguknak.
dec. 28. 10:37
 23/46 anonim ***** válasza:
39%
20 természetesen nem ugyanaz. De, ahogy a legtöbb ember nem akar egy 30 éves csecsemőt, úgy egy ápolásra szoruló öreget se az életébe. És lehet jönni azzal, hogy nem az ő dolga lesz, de valójában de. Mert nem fognak tudni programozni, utazni pláne nem, nem lesz nyugis összebújás, semmi olyan, ami a randi időszak alapja, ha meg összeköltöznek ugyanúgy részt kell vennie az ellátásban. Aki pedig gondozott már öreget, szerintem megérti miért nem vágyik erre valaki külsősként. Pláne fiatalon, mikor előtte az élet és övé a világ.
dec. 28. 10:41
 24/46 anonim ***** válasza:
55%
És azzal mi a helyzet, ha valaki albérletben lakik, de a szülők fizetik az albérletet, mert a nő nem dolgozik, és anyuka lefőz neki egész hétre? Ismerek ilyen nőt.
dec. 28. 10:42
 25/46 anonim ***** válasza:
100%
24, szerintem ugyanúgy nagyra nőtt csecsemő.
dec. 28. 10:44
 26/46 anonim ***** válasza:
68%

#24 Èn ilyen férfit is!

Kapott az anyjáéktól lakást, a szennyest meg haza hordja az anyjának, meg főznek rá, bevásárolnak neki.

dec. 28. 10:49
 27/46 anonim ***** válasza:
56%

#23 A férfiak a saját szüleiket, rokonaikat sem ápolják soha, tisztelet annak a kevés kivételnek, ami ritka, mint a fehér holló.

Épp ezért ostobaság azt írnod, hogy akárki is elvárná ezt egy férfitől a későbbieben.

Te sem leszel fiatalabb, majd ha ápolásra szorul a családtagod, gondolom nem lepődsz meg, ha emiatt elhagy a párod.Mert szerinted így működik az élet 30 felett.

dec. 28. 10:51
 28/46 anonim ***** válasza:
36%

27, sok kapcsolat tönkre megy ebben, még a későbbiekben is. Lehet jönni itt a habosbabos cuki történetekkel, van olyan is és hihetsz benne, hogy az az alap. De fel kell tudni ismerni, hogy ez mekkora teher valójában. Nem fogok meglepődni, mert én segédkeztem évekig a nagyszüleim gondozásában. Valós tapasztalatom van a témában.

Emellett, nem sokéves kapcsolatról írtam, hanem az ismerkedési fázis legelejéről. Sok éves kapcsolatokat, házasságokat is tönkre tehet az ilyesmi, de miért vállalná valaki a 0. percben ezt a súlyt? Van aki megteszi, tiszteletből, vagy másért, de nem gondolom, hogy evidens ez a döntés.

Ami meg a "nem elvárt a férfiaktól" részt illeti, nálunk apukám kivette a részét, pedig a háromból kettő anyukám szülője volt. Ha a nő mártírt akar játszani (vagy így akarná megmenteni a saját kapcsolatát, amennyiben hirtelen elfogadjuk, hogy ezért szakítás/válás történhet) és nem várja el a másiktól a segítséget, az igazán nem a férfiak hibája. Ettől még nem reális, hogy a pasi elnézi, hogy az öregasszony éhezzen, szomjazzon, ha épp ő van otthon. Az se reális, hogy elnézi, hogy a felesége egyedül próbálja megemelni az elesett, vagy eleve fekvő beteg öreget. Egyszerűen, ahogy a kutyát előbb utóbb te is etetni és sétáltatni fogod, hiába a párodé, úgy az öregek ápolásába is benne leszel, ha ott élsz. Lehet, hogy nem te fogod mosdatni, de sok mindenbe be leszel vonva. Akinek pedig ez nem hiányzik, nem megy bele egy ilyen kapcsolatba, vagy kiugrik, mikor kialakul a helyzet.

És ismétlem, szerintem nem meglepő reakció. Sokkal kisebb terheket se bírnak el kapcsolatok.

De, tehetünk úgy, mintha a világ nem úgy működne, ahogy, csak értelmét nem látom.

dec. 28. 11:02
 29/46 anonim ***** válasza:
48%
#28 Hogyne lenne reális.A legtöbb férfi nem olyan, mint az apád.Nemhogy senkin nem segít, hanem magát szolgáltatja ki a nővel, még gyerek mellett is.
dec. 28. 11:05
 30/46 anonim ***** válasza:
63%
#28 Jaa, hogy oda akar költözni a nőhöz egy friss kapcsolatban? Hát akkor persze, hogy kutya kötelessége kivenni a részét a házimunkából.Friss kapcsolatban minek költöznènek össze, pláne a férfi a nőhöz?
dec. 28. 11:07
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!