Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért elvàràs a felsőfokú iskolai végzettség ismerkedés során?
5
Na például sokan emiatt keresünk diplomás partnert, ha már nekünk is is van.
Nekem is volt ilyen párom, még egyetemista koromból. "Minek járok egyetemre?", nem volt egy támogató, motiváló típus...
#6 Igazad van.
Ha elválunk már csak diplomás férfit fogok keresni.
#6 egyetértek. Én is hasonló helyzetben jártam. Míg minket nem érdekel a diploma és összejövünk olyannal, akinek nincs, attól folyton lehet hallgatni, hogy a diploma semmit nem ér. Gondolom ezek irigyek, hogy a nő úgymond okosabb nála. És egy nő ugye ne legyen.
Félreértések elkerülése érdekében: én soha nem tartottam magam okosabbnak senkinél csak azért, mert van diplomám.
8
Igen, nem egy ilyenről tudok ismerősi körben, akiket a diploma miatt szekíroztak. Hogy az "semmit sem ér", meg "anélkül is lehet boldogulni". Igen, lehet, de amikor beletettél 3-5-6 évet, ami kutyakemény volt, akkor nagyon rossz érzés más becsmérlését hallani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!