Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért elvàràs a felsőfokú...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért elvàràs a felsőfokú iskolai végzettség ismerkedés során?

Figyelt kérdés
Ugyanitt maximum szakközépiskolai végzettségű hölggyel ismerkednék.

nov. 17. 16:05
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Hányszor raksz ki ehhez hasonló kérdést?
nov. 17. 16:08
 2/15 anonim ***** válasza:
Bizonyos körökben elvárás. Vagy te mindenkivel szóbaállsz?
nov. 17. 16:09
 3/15 anonim ***** válasza:
67%
Nálam nem volt soha elvárás. Foglalt is vagyok.
nov. 17. 16:09
 4/15 anonim ***** válasza:
77%
Nem elvárás, nekem 3 szakmám van ès érettségim. A férfitól sem várok el többet ha van szakmája rendes munkája az elég.
nov. 17. 16:26
 5/15 anonim ***** válasza:
66%
Én egyetemet végeztem, a féfjem szakmunkás. Mivel többet keres mint én, gyakran megkapom, hogy nem sokra vittem az egyetememmel.
nov. 17. 16:47
 6/15 anonim ***** válasza:
62%

5

Na például sokan emiatt keresünk diplomás partnert, ha már nekünk is is van.

Nekem is volt ilyen párom, még egyetemista koromból. "Minek járok egyetemre?", nem volt egy támogató, motiváló típus...

nov. 17. 16:56
 7/15 anonim ***** válasza:
63%

#6 Igazad van.

Ha elválunk már csak diplomás férfit fogok keresni.

nov. 17. 16:58
 8/15 anonim ***** válasza:
70%

#6 egyetértek. Én is hasonló helyzetben jártam. Míg minket nem érdekel a diploma és összejövünk olyannal, akinek nincs, attól folyton lehet hallgatni, hogy a diploma semmit nem ér. Gondolom ezek irigyek, hogy a nő úgymond okosabb nála. És egy nő ugye ne legyen.

Félreértések elkerülése érdekében: én soha nem tartottam magam okosabbnak senkinél csak azért, mert van diplomám.

nov. 17. 17:17
 9/15 anonim ***** válasza:
54%

8

Igen, nem egy ilyenről tudok ismerősi körben, akiket a diploma miatt szekíroztak. Hogy az "semmit sem ér", meg "anélkül is lehet boldogulni". Igen, lehet, de amikor beletettél 3-5-6 évet, ami kutyakemény volt, akkor nagyon rossz érzés más becsmérlését hallani.

nov. 17. 17:26
 10/15 anonim ***** válasza:
77%
Nincs diplomám, a páromnak sincs. Mégis boldogok vagyunk együtt. Van egy ágazat, amibe elkezdtem dolgozni és nagyon is érdekel, szeretem. Szeretnék diplomát, mert szeretnék az ágazatban maradni, úgy hogy más területet is kipróbálok. A párom, nemhogy nincs ellene, hanem nagyon is támogatja a törekvéseimet.
nov. 17. 17:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!