Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mennyire fontos neked a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire fontos neked a partner végzettsége ismerkedésnél?

Figyelt kérdés

Most vegyük ki a számításból az anyagiakat.

Számomra például az a fontos hogy tanuljon, képezze magát, legyenek ambíciói, függetlenül attól hogy az ország legjobb péke akar lenni vagy orvos/mérnök szinten mozog a tanulmányaiban.

Emellett úgy gondolom hogy minden képzés egy új szemléletmódot ad, és minél többet tud az ember (akár széles körben, akár egy területen belül), ő maga is annál több lesz.

De érdekes téma, a ti véleményeteket is szeretném hallani, a pénzen kívűl minden féle szempontot fogyelembe véve.

(25N, ETK diplomás)

2022. jan. 6. 12:57
1 2 3 4
 1/39 anonim ***** válasza:
87%

Nekem annyi elvárásom van, hogy legyen VALAMI végzettsége. Ha vonatkerékpumpáló OKJ szakképesítés akkor az, ha zabhegyező bsc diploma akkor az. De VALAMIT akarjon az életben, valamilyen irányba induljon el, ne álljon már meg nyócáltalánossal, vagy hasonló.

Kb. amit te is írsz, legyen egy célja és ahhoz mérten fejlessze magát.

(Diplomás vagyok, a páromnak 2 szakmája van. Mindketten mostanában nézelődünk továbbképzések után.)

2022. jan. 6. 13:01
 2/39 anonim ***** válasza:
94%
Inkább maga az intelligencia és a közös témák, világnézet, ami nekem fontos. Ez nagy többségben a velem hasonló végzettségűekben van meg. Ismerek egyébként amúgy olvasott, intelligens, széles látókörű szakmunkást is, aki nem azért nem ment egyetemre, mert nem tudta volna elvégezni, hanem mert nagyon szereti azt az adott szakmát. Csak általában az ilyen ember ritka.
2022. jan. 6. 13:05
 3/39 anonim ***** válasza:
78%

Nekem elsősorban amiatt fontos, hogy milyen körökben mozog és hogy hogy áll a világhoz. Akit tanítottak tudományos gondolkodásra (ami minden alapszakra igaz), azzal kevésbé szokott felmenni a vérnyomásom, mikor beszélgetünk. Egy diplomásnak kevésbé vannak tévképzetei arról, hogy milyen a többi diplomás, így kisebb eséllyel fog engem is kóstolgatni hülyeségek miatt, komplexusból.

Végső soron az egyedi helyzet dönt, de bizakodóbb vagyok azzal, aki hasonló közegben mozog és akivel "egy nyelvet beszélünk".

2022. jan. 6. 13:05
 4/39 anonim ***** válasza:
58%

Nekem személy szerint,egyáltalán nem lenne fontos ismerkedésnél a végzettség. Emberséges legyen,a többi nem számít.

Lehet csak én látom ezt "rosszul",de mivel tenné többé az embert egy szakma,vagy diploma azon kívül,hogy az anyagi helyzete a legtöbb esetben jobb lesz?

De baj is lenne,ha mindenki egyforma lenne. Kinek a pap :)

2022. jan. 6. 13:08
 5/39 anonim ***** válasza:
71%
Nem fontos. Páromnak érettségije sincs és intelligensebb, talpraesettebb, mint némelyik diplomával rendelkező idmerősünk.
2022. jan. 6. 13:12
 6/39 anonim ***** válasza:
83%

"mivel tenné többé az embert egy szakma,vagy diploma"

Van valami elképzelése, hogy mit szeretne dolgozni, végez egy hivatást. Például.

2022. jan. 6. 13:14
 7/39 anonim ***** válasza:
71%

Nem azon múlik a boldogság, hogy kinek milyen végzettsége van. Ha az életem stresszes és rohanó mit ér a magas végzettség? Persze a pénzhez áldozatokat kell hozni. De mennyit és milyen célokért? Na ez a nem mindegy

25f

2022. jan. 6. 13:15
 8/39 anonim ***** válasza:
61%
#6 és ez eddig mind szép és jó,de tartom az állításom, miszerint egy kapcsolatban nem a végzettség lesz a döntő!
2022. jan. 6. 13:28
 9/39 anonim ***** válasza:
23%
Nem kellene, hogy számítson. Viszont úgy viselkednek egyesek, mint a mérgezett egér, mikor megtudják, hogy többdiplomással van dolguk, miközben nekik nincs felsőfokú végzettségük. Nem engem zavar ez, hanem őket és azáltal, ahogy ebből adódóan viselkednek velem, már engem is.
2022. jan. 6. 13:28
 10/39 anonim ***** válasza:
81%
9# Ezt hogy kell elképzelni? Engem még soha nem szólt meg senki, mert diplomám van
2022. jan. 6. 13:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!