Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan viselkedtek ha az első randin egyáltalán nem jön
be a partner külsőre? Netes ismerkedés esetére gondolok.
Ha nem tetszik, akkor a vegen nem csokolod meg es nem rangatod az agyba. Attol beszelni meg lehet vele. Egy cegnel is szobaallsz a takaritonovel is, pedig nem is akarsz tole semmit. Ugyanez a szitu, attol, hogy nem az eseted, attol beszelgetni meg barkivel lehet.
42F
2019. márc. 4. 23:59
Azt semmi esetre sem tenném, hogy sarkon fordulok és elmegyek, de két órát biztosan nem ülnék olyasvalakivel, akinél már az első pillanatban tudom, hogy nem lehet több. Udvariasságból biztosan beszélgetnék vele egy kicsit, aztán őszintén és amennyire lehet, udvariasan megmondanám, hogy nem az esetem.
2019. márc. 5. 00:01
Photoshop-művésznővel megittam egy kávét, közben elmagyaráztam neki hogy nem erre számítottam a képek alapján, így nem lesz folytatás.
2019. márc. 5. 00:08
Kb. egy órát szánok rá, aztán valahogyan rövidre zárom a beszélgetést, ha úgy gondolom, hogy semmi értelme. Azért sem többet, mert akkor meg úgy érezheti az illető, hogy minden rendben.
2019. márc. 5. 00:08
Pont emiatt nem ismerkedem neten
2019. márc. 5. 00:11
Én pont emiatt szoktam aktuális selfie-ket küldeni, hogy randin ne jöjjön a hidegzuhany a másiknak.
Volt, hogy kinézetre nem jött be valaki már képeke alapján sem, a humora viszont megfogott. Vele baráti viszony maradt.
Ha teszem azt direkte másról küld képeket, vagy csak 10 éves képeket látok róla, akkor többet látni se akarom, mert átvert.
2019. márc. 5. 00:17
A rutin: az első randi legyen rövid, pont emiatt.
2019. márc. 5. 00:20
Javaslom a kamerás beszélgetést randi előtt. Nem lesz meglepetés. Legalább is jóval kevesebb az esély rá.
2019. márc. 5. 00:32
Szinte mindenkinek van okos telója. Nem nehéz egy videóhívást indítani szerintem. Én szoktam. Ha nem szimpi személyesen, akkor megmondom kerek perec. Se őt nem fogom hülyíteni, se a saját időmet pocsékolni.
N
2019. márc. 5. 00:39
Volt egy ilyen korszakom,nagyon sok emberrel találkoztam.Aki nem jött be,azt tisztáztam 15 perc után,viszont ha nagyon rendes ember volt,és szívesen beszélgettem vele,megmaradtunk ismerősöknek.Aki nagyon gáz volt, 5perc és őszinte voltam.Olyannal soha nem találkoztam aki nagyon eltért volna a képektől,a kisugárzás volt néha nagyon negatív.
2019. márc. 5. 00:45
Kapcsolódó kérdések: